Veldsituatie

Bijgewerkt: Maandag 11-9-17

 

Scenario: A  

Trainen is mogelijk.

Op veld 2-3 en 4.

 

NIET in de doelgebieden voetballen van veld 2-3

Na elke training goals langs het veld zetten!!

 

 

Trainingsschema najaar 2017
(versie 21 augustus 2017)

App

Sponsors

Partnerclub VVV-Venlo

Nieuws

Rabobank Clubkas Campagne

26 september start weer de Clubkas Campagne van de Rabobank waaraan wij verleden jaar ook hebben deelgenomen.
Door aan deze actie deel te nemen wordt ons de mogelijkheid geboden onze kas te spekken.
We hebben GFC 33 inmiddels al aangemeld.
Alleen meerderjarige leden van Rabobank Horst Venray mogen straks stemmen.

Vrijwilliger van het jaar

Tijdens het jaarlijks uitstapje van onze MaandagMorgePloeg, werd Sjaak Peeten uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar.

Sjaak is al vele jaren aktief bij onze klusploeg, en houd zich voornamelijk bezig met electriciteit-verwarming en douches.

Maar ook in de groenvoorziening op het park is Sjaak in zijn element.

Een veelzijdige persoon die zeer gewaardeerd wordt binnen de club.

Uit handen van onze accommodatiebeheerder kreeg Sjaak een mooie trofee.

Sjaak proficiat namens GFC'33

Verbong Tweewielers shirtsponsor JO17-1

GFC'33 JO17-1 in het nieuwe tenue van shirt en bordsponsor Paul Verbong van Verbong Tweewielers 

Certificaat Topsport Limburg

Zondagmiddag 10 september 2017 heeft Jos Wijnen van VVV-Venlo namens Topsport Limburg het certificaat Official Top Event Youth uitgereikt aan het Top D (U13) Toernooi van GFC'33.

Daar zijn wij als Top D (U13) Toernooicommissie ontzettend trots op!

Gezocht: Correspondent en fotograaf

GFC'33 is op zoek naar een correspondent en fotograaf die van de wedstrijden van GFC 1 een wedstrijdverslag en foto's wil maken t.b.v. onze website en FaceBookpagina en de HALLO van Horst ad Maas. Voor nadere informatie: Ed Peters via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een heerlijk Top D weekend!

Afgelopen weekend hebben we op onze velden met volle teugen kunnen genieten van een geweldig Lindeboom/Dutch Graphic Group TopD toernooi.

Op zaterdag waren de weergoden ons niet helemaal goedgezind maar dat mocht de sfeer niet drukken. Het in groten getale aanwezige publiek heeft genoten van zeer goed voetbal en heel spannende wedstrijden.

Op zondag vielen uiteindelijk de beslissingen in de poulewedstrijden die tot het laatste moment spannend bleven. Daarna was er een mooie wedstrijd tussen het G-team van Wittenhorst en een selectie van spelers uit alle deelnemende teams.

Vervolgens werden de finalewedstrijden gespeeld. In de grote finale bleek FC Twente te sterk voor KV Mechelen en werd daarmee de duidelijke en terechte winnaar van het toernooi.

Het bestuur van GFC’33 wil de Top D commissie en alle vrijwilligers en sponsoren die dit toernooi hebben mogelijk gemaakt van harte bedanken voor een heerlijk Top D weekend!

Alle foto's van het afgelopen weekend zijn te vinden op de Facebook pagina van het Top D Toernooi

Winnaar Top D Toernooi 2017: FC Twente

GFC'33 JO9 wint koelie-cup!

Op zondag 20 augustus 2017 werd in Horst voor het eerst de zogenaamde Koeliecup georganiseerd. Het team van JO9 moest een beroep doen op enkele gastspelers uit JO9-2 om compleet te zijn. Toch werd een zeer succesvol toernooi. Na in de poule  van IVO, SVC 2000, SV Venray te hebben gewonnen en tegen Sportclub Irene gelijk te hebben gespeeld, werd de halve finale behaald. In deze halve finale werd gastheer Wittenhorst met 3-1 verslagen waardoor de finale een feit was. In deze finale was Irene de tegenstander, de enige ploeg die de Grubbenvorster helden punten afhandig hadden kunnen maken. In een bloedstollende finale werd gewonnen van Sportclub Irene met 2-1. Een prachtig begin van het seizoen voor deze talentjes van GFC'33. Van harte gefeliciteerd! Sem de Kanter werd ook nog eens uitgeroepen tot speler van het toernooi, proficiat Sem!

Teamindeling jeugd seizoen 2017/2018

Teamindeling (versie augustus)

Op de site en in de bijlage is de herziene teamindeling bij de jeugd seizoen 2017/2018 opgenomen. Na de publicatie van de vorige indeling is er door een paar spelers aangegeven dat ze graag iets gewijzigd zouden willen zien.  Daar waar we verantwoord aan deze verzoeken konden voldoen, is dat gebeurd. Helaas is dit niet altijd mogelijk gebleken door verschillende redenen. Door het stoppen cq langdurig wegvallen van spelers is er een compleet team (O19-2) verdwenen en is de samenstelling van O19-1 flink gewijzigd. Voor de verdere achtergrond zie ook het artikel hierover op de website. Alle wijzigingen zijn met spelers en/of ouders gecommuniceerd en zullen voor hen dus geen verrassing mogen zijn. De meeste vacatures voor leiders etc. zijn ingevuld, op een paar plekken zoeken we nog enthousiaste vrijwilligers. Mocht u zich hiertoe geroepen voelen, neem dan contact op met een van onderstaande personen. Met vragen kan er contact opgenomen worden met:

* Ivo Wijnen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) ten aanzien van O13/O11/O9/O8 (pupillenteams);

* Twan Relouw (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) ten aanzien van de overige (junioren)teams.

De trainingen starten op 21 augustus, de trainingsdagen en tijden staan op de site, in de regel zal de leiding van het team contact opnemen met de spelers om hen nader te informeren over de start van het seizoen. Wij wensen iedereen uiteraard een heel fijn en sportief voetbalseizoen toe!

Jeugdoverleg GFC’33

 

Voorlichting Vrijwilligerstaken

Afgelopen week zijn de e-mails uitgestuurd voor het inschrijven op vrijwilligerstaken bij GFC33. We hebben de eerste inschrijvingen ook al ontvangen, onze dank daarvoor.

We organiseren twee voorlichtingsbijeenkomsten, op woensdag 23 augustus en op donderdag 31 augustus, beide avonden om half acht in de kantine.

We zullen daar een toelichting geven op de vrijwilligerstaken, hoe hebben we het georganiseerd, wat houden de taken precies in, wie zijn contactpersonen, etc.

Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen. We hopen jullie op een van deze avonden te ontmoeten.

 

Met vriendelijke groet

Vrijwilligerscommissie GFC’33

Uitgifte materialen

De uitgifte van de materialen, waaronder de sleutels, is dit jaar op maandag 21 augustus van 19:00u tot 20:30u in de kantine/onder de overkapping.

Nieuwe Facebook pagina TopD Toernooi

Vanaf heden is de nieuwe Facebook pagina van het TopD toernooi live! 

Uiteraard is er ook een website beschikbaar: http://www.topd.nl/nl/

Klik op de foto om direct naar de nieuwe Facebook pagina te gaan.

GFC'33 is weer in training voor het nieuwe seizoen

GFC'33 is weer in training voor het nieuwe seizoen. O.l.v. de nieuwe trainer Roger Ceulemans en zijn assistenten wordt er gewerkt aan de conditie en spelvreugde.

Voor de foto's en video's, klik op de foto om naar de Facebook pagina te gaan van GFC'33.

Terugtrekken JO19-2 team

Helaas zijn we na de indeling nog verrast door de afmelding van twee leden in de juniorenafdeling. Bij een inventarisatie in het voorjaar hebben we alle spelers gevraagd of zij al dan niet wilden doorgaan met voetbal. Op basis daarvan hebben we de indelingen gemaakt. We betreuren het dan ook dat op dit late tijdstip deze afmeldingen nog komen. Zeker gezien de gevolgen ervan. Hierdoor alsmede door langdurige afwezigheid ondermeer als gevolg van blessures, hebben we namelijk moeten besluiten om het team JO19-2 terug te trekken uit de competitie voor het nieuwe seizoen en het team samen te voegen met JO19-1. Een besluit dat we betreuren maar welke noodzakelijk is om problemen in het seizoen zoals afgelopen jaar te voorkomen.

O19-1 zou daardoor ruim meer dan 20 spelers krijgen (maar te weinig voor twee teams), daarom is besloten om acht spelers vervroegd door te schuiven naar de senioren. Hierbij waren er twee keuzes: acht spelers uit JO19-2 naar de lagere seniorenteams of acht spelers van JO19-1 naar de selectie. Gekozen is voor het laatste, mede omdat het aantal spelers in de selectie krap is en we door deze keuze er ook in slagen om daarvoor een betere oplossing te realiseren als de oplossingen die vooralsnog voorhanden waren. Kiezen voor de andere oplossing zou gevolgen hebben voor de lagere seniorenteams die zelf al veel spelers ter beschikking hebben, dat zouden er anders nog meer worden.

Het is een keuze uit nood geboren. Voor de jeugdspelers die overgaan naar de selectie blijft opleiden en verder ontwikkelen net als in de jeugd centraal staan. Om dat te realiseren en om ervoor te zorgen dat de jeugdspelers die vervroegd over gaan naar de senioren daar niet ondersneeuwen, krijgen ze een aparte “beschermde” status. Primaire insteek is dat de acht overgekomen spelers als groep en dus bij elkaar gaan spelen in het 2e elftal. Een soort van jong GFC. Onder normale omstandigheden krijgen ze daar ook minimaal een vergelijkbaar aantal speelminuten als ze in de jeugd zouden krijgen. Dit zal voor deze groep de springplank kunnen zijn naar een toekomst in het eerste!

De situatie is besproken met de nieuw aangetrokken trainer voor O19, Rob Leeuw. Gevolg is namelijk dat de nieuwe samengevoegde JO19-1 geen 1e klasse zal gaan spelen maar lager. Hij heeft daarop aangegeven dat de kans groot is dat het ambitieniveau van hem en een groot deel van het team niet met elkaar overeen komen. In goed overleg is daarom besloten om de samenwerking niet door te zetten. Beide partijen vinden dit jammer en zullen bekijken of in de (nabije) toekomst bij beter passende uitdagingen de samenwerking weer opgepakt kan worden.

We beseffen dat deze wijziging op het eerste gezicht nogal wat stof kan doen opwaaien. We willen echter als vereniging voorkomen dat we, net als vorig seizoen, in een situatie terecht komen waarin we wekelijks discussies hebben over de samenstelling van de teams van het aankomend weekeind. Door een wat bredere samenstelling van de teams denken we dat dit dan ook uiteindelijk meer rust zal geven. We danken de betrokkenen alvast voor hun medewerking en begrip.

Lidmaatschap voor een beperkt aantal wedstrijden

We hebben gemerkt dat er dit seizoen, meer dan  andere jaren,  leden de mogelijkheid hebben slechts een beperkt aantal wedstrijden te kunnen spelen. Dit vanwege woon-, werk-, studie omstandigheden. We vinden het zonde als men om deze reden zou stoppen als lid van onze vereniging. Derhalve hebben we besloten om voor het seizoen 2017-2018 voor deze leden een uitzondering te maken m.b.t. betaling van de volledige contributie. Onder voorwaarde is het mogelijk om tegen betaling van € 50,00 contributie een beperkt aantal wedstrijden te spelen. We noemen dit een lidmaatschap voor een beperkt aantal wedstrijden.

Voorwaarden:

 • Het aantal te spelen wedstrijden is maximaal vijf.
 • Mee trainen is in principe mogelijk na overleg met betreffende trainer/leider.
 • Vermelding op het wedstrijdformulier is bepalend voor het aantal wedstrijden.
 • Bij overschrijding van dit aantal zal de volledige contributie in rekening worden gebracht.
 • Het lid wat voor deze regeling in aanmerking wil komen stuurt voor 15 augustus een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de reden waarom men van de regeling gebruik wil maken.
 • Het bestuur beslist uiteindelijk of men hiervoor in aanmerking komt.

 

Met sportieve groet,

Het bestuur

GFC'33 1 4e klasse E seizoen 2017-2018

GFC'33 1 speelt in het seizoen 2017-2018 in de 4e klasse E. Hieronder de indeling.

 

Rabobank Clubkas Campagne

 

 

Binnenkort start weer de Clubkas Campagne van de Rabobank waaraan wij verleden jaar ook hebben deelgenomen.

Door aan deze actie deel te nemen wordt ons de mogelijkheid geboden onze kas te spekken.

We hebben GFC 33 inmiddels al aangemeld.

Alleen meerderjarige leden van Rabobank Horst Venray mogen straks stemmen. Twijfel je of je lid bent? Dan kunt je dit nakijken in Rabo Internetbankieren. Het lidmaatschap is persoonlijk, wat betekent dat man en vrouw ieder afzonderlijk lid kunnen zijn of worden.

- Na het inloggen verschijnt de homepage van Internetbankieren.
- Bovenaan zie je onder de blauwe balk u een regel met diensten.
- Je gaat naar het kopje 'Uw gegevens'.
- Klik hierop en kijk vervolgens onderaan bij uw 'Persoonlijke gegevens'. Daar zie je of je lid bent).

Ben je nog geen lid?
Dan regel je dit gemakkelijk zelf online via de website van de Rabo bank. Houdt er rekening mee dat je uiterlijk 15 augustus lid dient te zijn om mee te kunnen stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Verdere Tijdlijnen:

 • 15 augustus: promotiemateriaal beschikbaar voor verenigingen
 • 15 augustus: uiterste datum waarop klanten lid kunnen worden
 • 15 september: sluiting inschrijven verenigingen en stichtingen
 • 26 september: leden ontvangen stemkaart per post en kunnen online
  tot 10 oktober hun 5 stemmen uitbrengen (max. 2 per club)
 • 21 november: grote finale-avond in de Merthal in Horst!

De Clubkas van € 125.000,- wordt gedeeld door aantal stemmen.

We vinden het heel fijn indien jullie hieraan mee willen doen en op ons zoveel als mogelijk stemmen uitbrengen. Vraag ook jouw familie of vrienden dit te doen.

Indeling jeugd najaarscompetitie 2017/2018

In de bijlage treffen jullie de (concept) indeling voor de najaarscompetitie 2017/2018 aan.

Ten aanzien van deze indeling geldt:

 • De indeling is nog een concept-indeling.
 • Vaak vinden er in de loop van de vakantie nog aan- en afmeldingen plaats of andere mutaties die gevolgen hebben voor de definitieve indeling.
 • Voor aanvang (beker) competitie (start op zaterdag 2-9-2017) vindt er daarom nog een laatste evaluatie plaats van deze indeling.
 • Daarna wordt deze “definitief" gemaakt, mochten er zich wijzigingen voordoen ten opzichte van het concept dan worden die via de site gecommuniceerd en besproken met betrokkenen.
 • Met vragen over de indeling kunt zich per email melden bij een van onderstaande coördinatoren.

 

We zoeken nog trainers/leiders!

Zoals jullie kunnen zien, zijn er op diverse plaatsen (rood gemarkeerd) nog trainers danwel leiders nodig om de teams in het volgend seizoen te begeleiden.

Het grootst is de nood in O15-2 en O8-2, voor beide teams zoeken we nog een trainer voor de trainingsavonden. 

We hopen dat er zich nog enthousiastelingen melden die deze vrije plekken gaan invullen. Mocht je hierin interesse hebben dan kun je je melden bij een van de coördinatoren.

 

Alvast een fijne vakantie gewenst, op naar een nieuw en mooi voetbalseizoen!

 

Het jeugdoverleg

Twan Relouw (coordinator junioren O19/O17/O15) email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Roel Bogie (coördinator pupillen dus overige teams) email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met ingang van het nieuwe seizoen zal Ivo Wijnen deze taak overnemen

Roy van Leeuwe

GFC'33 werkt aan de toekomst!

Vandaag zijn Jens Linders, Davy Wilmer en Jort van Schendelen geslaagd voor de KNVB opleiding Pupillentrainer.
Ze volgen de opleiding LO Voetbal via het Valuascollege. Volgend seizoen gaan de nieuwe trainers alle drie aan de slag met een jeugdteam van GFC'33.

Van harte gefeliciteerd jongens!

Foto's Jaarafsluiting jeugd 2016-2017

Klik op de foto of onderstaande link voor meer foto's van de jaarafsluiting jeugd op de Facebook pagina van GFC'33

https://www.facebook.com/pg/Gfc33/photos/?tab=album&album_id=879658052188612

Vrijwilligerstaken

 

Beste leden en ouders van leden,

 

Tijdens de algemene ledenvergadering van oktober 2016 hebben de leden een voorstel van het bestuur goedgekeurd om een plan voor vrijwilligerswerk binnen de vereniging op te zetten.

De achtergrond hierbij was tweeërlei, enerzijds hebben we dringend vrijwilligers nodig om de grote hoeveelheid werk binnen de vereniging aan te kunnen en kosten te besparen en daarnaast denken we dat actieve betrokkenheid van alle leden en/of ouders van leden de saamhorigheid binnen de vereniging verder zal versterken.

We zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat het volgende plan:

Van de leden/ouders wordt verwacht dat ze 2x per jaar een taak binnen de vereniging uitvoeren. Dit zijn taken die 2-3 uur van je tijd in beslag nemen.

Er zijn drie hoofdcategorieën van taken:                                                                                                                          

 • Ondersteunende kantineactiviteiten: dit zijn bar/keukendiensten als ondersteuning van de vaste krachten in de kantine.  Daarmee zullen we een mooie besparing op de vergoeding van kantinepersoneel bereiken.
 • Ondersteuning bij toernooien, in de voorbereiding en op de toernooidagen zelf (TopD, Jeugd championsleague, Damestoernooi,..)
 • Het fluiten van wedstrijden bij de jeugd. Deze taken zullen net als afgelopen jaren voornamelijk door de senioren teams uitgevoerd worden.

 

Van wie worden deze vrijwilligersactiviteiten verwacht:

 • Alle seniorenspelers, veteranen en spelers van JO19
 • Alle ouders van spelers in JO13, JO15 en JO17. Deze keuze is zo gemaakt omdat een groot gedeelte van de activiteiten de bardiensten zullen zijn, met een minimale leeftijd van 16 jaar. Daarom komen spelers van JO13, JO15 en JO17 hier niet voor in aanmerking. Wanneer spelers in deze leeftijdscategorie al een andere vrijwilligerstaak uitvoeren (bv jeugdleider) dan zijn de ouders vrijgesteld van een vrijwilligerstaak.

 

Wie zijn er vrijgesteld van deze vrijwilligersactiviteiten:

 • Alle leden die nu al een andere taak binnen de vereniging uitvoeren, bv jeugdleider of lid van activiteitencommissie, etc..
 • Ouders van jeugdspelers JO07, JO09 en JO11.
 • Steunende leden
 • Recreatieve zaalvoetballers.

Als deze leden wel een activiteit willen uitvoeren is dat uiteraard zeer welkom.

 

Hoe gaan we een en ander organiseren?

Iedereen zal in juli of augustus een e-mail ontvangen met de vraag om een vrijwilligersactiviteit te kiezen. In de mail staat een link naar een lijst met activiteiten en data/tijdstippen waarop ingeschreven kan worden.

Dit zijn voornamelijk kantinediensten en ondersteuning bij toernooien. Het fluiten van wedstrijden wordt separaat georganiseerd, en de senioren die hiervoor in aanmerking komen zullen geen mail krijgen, maar op een andere manier benaderd worden (zoals nu ook al het geval). 

Wanneer je een mail krijgt om in te schrijven maar je doet al vrijwilligerswerk of je bent geen lid meer of vrijgesteld, laat dat ons dan even weten. Gebruik hiervoor aub het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zullen in augustus een voorlichtingsavond organiseren nadat de mails verstuurd zijn, waarin alle vragen die jullie hebben zo goed als mogelijk beantwoord zullen worden.

We hebben er vertrouwen in dat dit een hele goede stap is naar een nog mooiere club van ons allemaal!

Bestuur GFC’33

GFC'33 JO13-1G is de winnaar van de Johan Peeters ‘hardste schot’ bokaal

GFC'33 JO13-1G is de winnaar van de Johan Peeters ‘hardste schot’ bokaal bij het Peel en Maas toernooi 2017.

Aan de Johan Peeters ‘hardste schot’ bokaal (snelheidsmeter) neemt het hele team deel. Alle spelers schieten
op het doel, waarbij de snelheid van het schot wordt gemeten. Voor de competitie tellen de 3 “hardste
schoten”. Deze 3 worden bij elkaar opgeteld en dat is het TeamTotaal. Het team met het hoogste TeamTotaal
is de winnaar.
Hardste schot van de dag was van Mert Bos. Hij schoot met de waanzinnige snelheid van 86 km/u!
Tevens pakte GFC'33 ook de beker voor de 3e plaats. Dit was een prima prestatie. Verloren werd er met 1-0 van de latere winnaar Helden JO13-1, wat in de 2e divisie uitkomt. Een prima 0-0 gelijkspel tegen Hoofdklasser Sparta'18 JO13-1. Van de nummer laatst Kessel JO13-1 werd gewonnen met 3-0.
Mooie afsluiting van het seizoen!

Sporten bij Fy-Fit te Grubbenvorst

In de maanden juni, juli & augustus mogen leden van GFC'33 voor 15 euro per maand komen sporten bij Fy-Fit te Grubbenvorst.

Deze actie is ook geldig voor bestaande leden van Fy-Fit. Neem telefonisch contact op met Fy-Fit en plan een afspraak in!

Meer informatie kan je vinden op www.fyfit.com/ of www.facebook.com/fyfit/

Afscheid van Wiel Wijnen bij de veteranen na 55 jaar senioren voetbal

Het nieuwe pupillenvoetbal: Plezier en ontwikkeling voorop

 

Klik voor meer informatie over de nieuwe wedstrijdvormen bij JO8 en JO9 met ingang van het nieuwe seizoen op onderstaande links.

http://www.knvb.nl/downloads/bestand/8734/infographic-nieuwe-wedstrijdvormen-pupillen 

http://www.knvb.nl/downloads/bestand/10602/flyer-spelvorm-6-tegen-6

http://www.knvb.nl/downloads/bestand/7089/concept-presentatie-roadshow-optimale-wedstrijdvormen150916

 

Bij alle 1e klassen zal er voortaan een najaars- en voorjaarsreeks gespeeld gaan worden. Voorheen was dat bij de junioren een volledig seizoen met thuis- en uitwedstrijden tegen elke tegenstander, nu dus óf thuis óf uit.

Ook gaan we starten met het mobiele DWF (mDWF). Voortaan moet iedereen middels een mobiele telefoon of tablet het wedstrijdformulier gaan invullen.

VVV-Venlo Voetbalstages

KAMPIOENSCHAP GFC'33 JO17-1

De mannen van GFC’33 JO17-1 behaalden vanmiddag de titel in de 4e klasse 401. Een zwaarbevochten 3-5 zege op FCV O17-2 was voldoende om concurrent Hegelsom JO17-1 op afstand te houden.

Proficiat met jullie kampioenschap!!

Kijk voor een uitgebreid wedstrijdverslag en meer foto's op de Facebook pagina van GFC'33 www.facebook.com/Gfc33

KAMPIOENSCHAP GFC'33 JO9-4

Net als tegenstander VV Reuver JO9-4 hadden de F spelers van GFC JO9-4 één wedstrijd gelijk gespeeld en voor de rest alles gewonnen. Na een zeer spannende wedstrijd eindigde dit duel in 3-3. Beide clubs vierden hun kampioenschap op het veld met bloemen, medailles, kampioensbeker en de vele stralende gezichtjes. 

Proficiat met jullie kampioenschap: Ben Thissen, Bram Vallen, Joos Engels, Joris Bongartz, Kaj Theuerzeit, Quinn Seuren, Ryan Roeffen, Siem Paulus, Vic Coort, Joos Bongarts en Frank Theuerzeit!!

Kijk voor een uitgebreid wedstrijdverslag en meer foto's op de Facebook pagina van GFC'33 www.facebook.com/Gfc33

VACATURE | Secretaris

Na 20 jaar secretaris te zijn geweest stop ik m.i.v. het nieuwe seizoen met het secretariaat. Personen die geïnteresseerd zijn om deze functie over te nemen kunnen met mij contact opnemen om meer informatie te krijgen. Dit kan bij Wil Crommentuyn, tel. 0773662884 of via de mail op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groetjes, Wil Crommentuyn

GFC’33 “Auk Vet” Damestoernooi

Op zaterdag 27 mei wordt weer ons jaarlijkse internationale GFC’33 “Auk Vet” Damestoernooi gehouden.
Een tiental damesteams, vijf uit Nederland en vijf uit Duitsland, zullen weer strijden om de “Auk Vet” wisselbeker.
Aanvang van de wedstrijden is om 12:00 uur, de teams worden verwacht vanaf 11:15 uur. 
De finalewedstrijden worden gespeeld om 15:30 uur.
Wegens groot succes vorig jaar vindt er naast de wedstrijden ook dit jaar weer een competitie latje trappen plaats.
We hopen heel veel bezoekers te mogen begroeten om de teams aan te moedigen en van de gezellige sfeer te proeven.

Scheidsrechtercoördinator

Marcel Baghuis moet wegens omstandigheden zijn werkzaamheden als scheidsrechtercoördinator tijdelijk neer leggen. Zijn taak wordt overgenomen door Peter Simons te bereiken via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06-27041348.

Zoekplaatje!

Wie weet uit welk jaar onderstaande foto is?
Wie herken je op de foto?

Reacties kan je plaatsen op de Facebookpagina van GFC'33 www.facebook.com/Gfc33

Kyra van Leeuwe geselecteerd voor KNVB TOP groep

Nog meer mooi nieuws van het meiden front van GFC’33.

Kyra van Leeuwe, speelster bij JO13-1, heeft in het najaar 2016 en voorjaar 2017 wedstrijden en trainingen gehad bij de KNVB meisjes O11/O12 en O13 werkgebied Limburg.

Daar heeft Kyra een goede indruk achter gelaten en is ze geselecteerd voor de (voorlopige) KNVB TOP groep meisjes O12 opleidingsgebied Zuid (Limburg, Noord-Brabant en Zeeland).

In april en mei gaat ze 4  woensdagen trainen in Eindhoven , waarna de definitieve groep O12 geformeerd zal worden.

Kyra, gefeliciteerd met deze selectie, succes en geniet van deze dagen!

Ruben Laugs maakt stap naar VVV-Venlo

Ruben Laugs, oud-speler van GFC'33, gaat vanaf volgend seizoen de overstap maken naar VVV-Venlo. Ruben heeft tot en met de D gespeeld voor GFC'33. Dat hij in een talentvollle lichting zat, blijkt wel uit het aantal kampioenschappen dat hij met deze lichting heeft mogen vieren. Vaak met vader Harold als gedreven trainer. Vorig seizoen heeft hij zijn ambitie gevolgd en de stap gezet naar SC Irene om een niveau hoger zijn talent verder te ontwikkelen. Dat dit een goede stap is geweest in zijn ontwikkeling, blijkt wel uit het feit dat hij een seizoen later gaat uitkomen voor VVV-Venlo. Ruben proficiat! Je talent en inzet wordt beloond. Wij wensen jou veel succes en vooral ook heel veel voetbalplezier toe in Venlo! 

Voetbalmeiden gezocht!

Voor het volgend seizoen zijn we op zoek naar sportieve meiden ter aanvulling van ons meidenteam.

Iets voor jou?

* Ben je 13 jaar of ouder?

* Lijkt voetbal jou een leuke teamsport?

* Denk je erover om misschien te gaan voetballen of heb je al eens gevoetbald

   en wil je weer gaan voetballen?

* Lijkt het jou leuk om in een meidenteam te voetballen?

Kom dan eens een keer kennis maken en meetrainen met ons meidenteam!

Wil je er meer over weten of je aanmelden?

Neem contact op met Twan Relouw (Coördinator Junioren)

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Uiteraard zijn ook meisjes onder deze leeftijd welkom om te komen voetballen, je wordt dan ingedeeld bij een gemengd team.

Mooi nieuws van het Meiden-front

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen zondag heeft NOA PETERS (MO19) in Roermond deelgenomen aan de talentendag van Borussia Mönchengladbach. Zij is in positieve zin opgevallen en ze is daarom uitgenodigd voor een trainingsstage bij Borussia Mönchengladbach.

Proficiat Noa, we wensen je veel succes en speelplezier toe!

Lindeboom TopD toernooi 2017

   

            

Lindeboom TopD toernooi.

Na een periode met veel onduidelijkheid over het voortbestaan van het TopD toernooi is afgelopen week besloten dat het Lindeboom TopD toernooi bij GFC'33 zal doorgaan. En zal plaatsvinden op 9 en 10 september 2017. 

Achter de schermen is er gewerkt aan een drietal speerpunten:

1. Begroting

Er zijn afgelopen periode voldoende financiële toezeggingen gedaan door sponsoren die het TopD toernooi een warm hart toedragen, zodat er nu een basis is waarmee we van start kunnen gaan.

Sponsoren hiervoor hartelijk dank!

 2. Toernooicommissie

Er is een groep vrijwilligers opgestaan die zich willen inzetten voor dit geweldige toernooi. Op korte termijn zullen taken verdeeld worden.

Vrijwilligers, top!

 3. Deelnemersveld

GFC’33 is partnerclub van VVV-Venlo en heeft VVV-Venlo om medewerking gevraagd voor het regelen van de deelnemers voor het TopD toernooi. VVV-Venlo wil deze samenwerking graag aangaan en zal zich inzetten om het deelnemersveld vast te leggen. GFC’33 is toernooipartner van VVV-Venlo geworden.

VVV-Venlo, dank jullie wel voor deze steun!

Een ieder zal begrijpen dat er nu pas een begin is gemaakt om ervoor te zorgen dat,  dit jaar en hopelijk nog vele jaren, het TopD toernooi plaats vindt bij GFC’33.

Om het TopD toernooi daadwerkelijk neer te zetten zijn er nog veel helpende handjes nodig, hierbij valt te denken aan opbouw/afbreken, catering, gastouders.

De Toernooicommissie zal in de komende periode mensen benaderen met de vraag of zij iets willen/kunnen betekenen voor het TopD toernooi. Mochten wij U vergeten te vragen en wilt U zich graag inzetten voor het TopD toernooi, laat het ons weten.

Toernooicommissie TopD: Peter Simons, Ed Peters, Mario Broeren, Rik Wijnen, Bianca Philipsen, Mariska Bogie, Roy van Leeuwe en Inge van Hasselt

Vernieuwingen pupillenvoetbal

Vanaf het nieuwe seizoen gaat er een hoop veranderen in het pupillenvoetbal. Zo komen er competities per leeftijd, veranderd het aantal spelers per team, het veld en de spelregels. Ook zullen er geen standen meer bijgehouden worden bij de competities t/m O10. Het blijft echter wel van belang de uitslagen bij te houden en door te geven omdat alleen op die wijze kan worden bepaald of de teams in een poule ook gelijkwaardig aan elkaar zijn.

Voor het seizoen 2017-2018 gaan deze wijzigingen gelden voor de jeugd tot en met 8 jaar (voorheen de F) en vanaf 2018-2019 tot en met 11 jaar (voorheen de E en eerstejaars D).

Kijk voor een overzicht van de wijzigingen in het online magazine dat door de KNVB is gepubliceerd; 

http://knvb.h5mag.com/pupillenvoetbal/onder_8_t-m_onder_10

Wijziging van het DWF en de spelerspassen

Vanaf het nieuwe seizoen zal het huidige DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) verdwijnen en zal er voortaan gebruik gemaakt gaan worden van een mobiele app (mDWF) die iedereen kan installeren op zijn smartphone of tablet. Dat betekent dat vanaf het nieuwe seizoen ook geen gebruik meer kan worden gemaakt van de computers die nu in de bestuurskamer staan of de app die nu nog gedownload kan worden op de computer. Binnenkort volgt meer informatie hierover.

De fysieke spelerspassen zoals we die nu kennen gaan verdwijnen. Deze worden geïntegreerd in de app die ook gebruikt wordt voor het invullen van het mDWF. De KNVB heeft laten weten dat er vanaf 4 maart geen nieuwe (fysieke) spelerspassen meer worden uitgegeven en dat het vanaf die dag toegestaan is om te spelen zonder spelerspas, mits de speler/speelster een geldig legitimatiebewijs kan overleggen. Spelerspassen die na 3 maart verlopen hoeven dan ook niet meer te worden verlengd, denk er echter wel aan om in dat geval zeker een legitimatiebewijs bij je te hebben.

Voor meer informatie: 

http://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/24166/amateurvoetbal-gaat-over-op-mobiel-digitaal


Live score GFC'33 1

Volg de wedstrijden van het eerste elftal vanaf nu live met onze Live Score!

Download de app via de website of volg ons op Twitter @_gfc33  https://twitter.com/_GFC33  en Facebook https://www.facebook.com/Gfc33

 

SPEELDAGENKALENDER AMATEURVOETBAL 2017/'18

Samen met amateurclubs is besloten om het voetbalseizoen 2017/’18 later te beginnen en later te eindigen. Het voetbalseizoen begint in het hele land vanaf 2 september met bekerwedstrijden. De competitiewedstrijden beginnen vanaf 23 september en het seizoen wordt afgesloten op 27 mei. Dit is de belangrijkste uitkomst van de meer dan 30 bijeenkomsten, met ruim 1.200 clubvertegenwoordigers, over de speeldagenkalender van seizoen 2017/’18.

Voor meer informatie kan je kijken op de website van de KNVB

http://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/23698/amateurvoetbal-start-2017-na-de-vakantie

 

Nieuwe trainer GFC'33

GFC'33 is tot overeenstemming gekomen met Roger Ceulemans om met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van GFC'33 te worden. Hij is op dit moment nog de trainer van derdeklasser FC Geleen Zuid en woont in Maasbree. Op de foto de ondertekening van het contract door Roger Ceulemans en onze voorzitter Leon Voeten.

Informatie TopD toernooi 2017

Afgelopen zondag heeft het bestuur een gesprek gehad met de nog twee overgebleven leden van de toernooicommissie TopD, Inge van Hasselt en Mario Broeren.

Gezamenlijk hebben we besloten om ons in te spannen het toernooi in 2017 door te laten gaan en wel op 10 en 11 september. Doorgaan van het toernooi is voor het belangrijkste deel afhankelijk van een drietal aspecten te weten; voldoende vrijwilligers die gezamenlijk het toernooi willen organiseren, voldoende sponsorinkomsten om het toernooi financieel mogelijk te maken en het uitnodigen van een internationaal deelnemersveld. Bij dit laatste aspect is van de zijde van VVV Venlo alle medewerking toegezegd. De komende tijd wordt er druk gewerkt om te voldoen aan de randvoorwaarden om het toernooi door te laten gaan, voor de carnaval wordt hierover definitief besloten.

Indien je interesse hebt ons hierbij te willen helpen doe jezelf en de vereniging een groot plezier en meld je aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..