Veldsituatie

Bijgewerkt: Woensdag 17-1-18

 Scenario: C

 

Trainen is NIET mogelijk!!

 

 

  

NIET in de doelgebieden voetballen van veld 2-3

Na elke training goals langs het veld zetten!!

 

 

Trainingsschema najaar 2017
(versie 9 oktober 2017)

App

Sponsors

Partnerclub VVV-Venlo

Nieuws

Overstap JO8 t/m JO11 teams naar KNVB wedstrijdzaken app

Beste leiders,

Vanaf de voorjaarsreeks is het de bedoeling dat de leiders van de JO8 t/m JO11 teams voortaan zelf de uitslagen van beker- en competitiewedstrijden gaan doorgeven aan de KNVB middels de wedstrijdzaken app. Dit is de app die sinds het begin van het seizoen ook wordt gebruikt door de JO12 en ouder teams. De procedure voor JO8 t/m JO11 teams zal (waarschijnlijk) gelijk zijn aan die van JO12 en ouder teams, met uitzondering dat bij JO8 t/m JO11 geen spelersopgave plaats zal vinden.

Omdat de uitslag alleen door de spelbegeleider/scheidsrechter gedaan kan worden, worden de leiders van JO8 t/m JO11 teams verzocht om aan het wedstrijdsecretariaat door te geven welke leider als spelbegeleider/scheidsrechter zal gaan fungeren. Deze leider zal dan bij alle thuiswedstrijden van het team worden ingevuld. Het is dan ook het handigst als de leider die het vaakst op de wedstrijddagen aanwezig is als spelbegeleider/scheidsrechter wordt opgegeven.

Daarnaast worden alle leiders verzocht om tijdig te controleren of zij toegang hebben tot de wedstrijdzaken app. Om de app te kunnen gebruiken dien je namelijk in te loggen met een account dat je zelf dient aan te maken. Het e-mailadres van het account moet daarbij gelijk zijn aan het e-mailadres dat in de ledenadministratie van GFC'33 is opgegeven. Mocht je na inloggen de melding krijgen dat je niet aan een bondsteam bent gekoppeld, dan is mogelijk het e-mailadres niet voorkomt in onze ledenadministratie óf ben je aan het begin van het seizoen niet aan het team gekoppeld. In deze gevallen dien je contact op te nemen met de ledenadministratie (Ans Simons); Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De app is te downloaden op de volgende links;

Meer informatie over de app vind je op de volgende link;
https://www.sportlink.nl/ledenadministratie/wedstrijdzaken/

Meer informatie over het invoeren van uitslagen in de app vind je op de volgende link;
https://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal/faq-nieuwe-pupillenvoetbal

Baas van Horst aan de Maas 2018

Beste Vereniging,

Baas van Horst aan de Maas is sinds 2015 een jaarlijks terugkerend sportevenement binnen de gemeente Horst aan de Maas dat tot doel heeft de cohesie en gezonde strijd tussen de kerkdorpen te versterken door middel van uitdagende sport- en spelactiviteiten. 
Op zaterdag 12 mei 2018 vindt de vierde editie van Baas van Horst aan de Maas plaats. De organisatie is ook dit jaar weer op zoek naar verenigingen die het leuk vinden om een activiteit te organiseren.

Afgelopen jaar hebben we met succes de derde editie van het evenement ‘Baas van Horst aan de Maas’ georganiseerd. Het team ‘SKUKG’ won dit jaar de derde editie en Sevenum mag zich dan ook terecht een jaar lang ‘Baas van Horst aan de Maas’ noemen. Hierdoor zal de vierde editie dit jaar in Sevenum plaatsvinden. Jong Nederland Horst ging er met de cheque ter waarde van 500 euro vandoor voor het maken van de beste activiteit!

Elk kerkdorp uit de gemeente mag twee teams afvaardigen bestaande uit ongeveer 17 deelnemers (18+). Dit betekend dat er maximaal 32 teams kunnen deelnemen met een totaal aantal deelnemers van ongeveer 600 personen. Een mooie gelegenheid om je vereniging en dorp in de spotlight te zetten binnen de gemeente Horst aan de Maas.

Ook voor de volgende editie zijn wij weer op zoek naar nieuwe en uitdagende activiteiten waarop de deelnemende teams tegen elkaar gaan strijden. Jouw vereniging kan hieraan meewerken door een leuke activiteit te organiseren en daarnaast een leuk zakcentje voor de vereniging over te houden!

Klik voor meer informatie hier, of op de website van Baas van Horst aan de Maas

Gekke Maondig trio’s met jeugdleden GFC’33

Het afgelopen weekeind zijn de trio’s van GMV de Plaggenhouwers weer bekend geworden. Wij wensen Prins Hay en adjudanten Tom en Barry van harte proficiat met hun benoeming. Ondanks dat ze fervent zaalsport-beoefenaars zijn (oftewel mooi-weer spelers) zien we ze toch regelmatig langs het voetbalveld om hun kids aan te moedigen die wel weer en wind trotseren!  Wederom mogen we een aantal bekende GFC’33-gezichten begroeten in het kinder- en jeugdtrio. Bij de kinderraad gaat Prins Ryan samen met Prinses Floor voorop, Ryan (Smits) is speler van JO13-2. Daarnaast is Deshley Stappers verkozen tot adjudant. Deshley is keeper bij  JO13-1. Bij de jeugdraad gaat Prinses Lotte voorop maar wordt daarbij goed begeleid door adjudant Misha (Verhaagh), speler van JO15-3.

We wensen alle hoogheden samen met hun aanhang namens GFC’33 een geweldige receptie en Gekke Maondig toe!

 

Roger Ceulemans stopt na dit seizoen bij GFC’33

Onze hoofdtrainer Roger Ceulemans heeft afgelopen week aangegeven om na afloop van dit seizoen te stoppen als trainer. Vanmorgen heeft Roger dit samen met het bestuur aan de aanwezige spelersgroep en leiders medegedeeld.

Het bestuur en de spelersgroep van GFC’33 betreurt het besluit maar respecteert dit.

Roger heeft aangegeven er alles aan te zullen doen om het seizoen, wat tot op heden in sportief opzicht nog weinig succesvol is geweest, tot een goed einde te brengen.

Vrijwilligersavond GFC'33

Op 12 januari 2018 organiseren we weer de jaarlijkse vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers van GFC'33 en hun partner.

Dit jaar is het thema: Kermis. Aanvang: 20.00 uur.

De Jako voetbaldagen 2018

Op onderstaande locaties zullen in 2018 wederom de Jako- voetbaldagen georganiseerd worden:

Zomervakantie:
SV Lottum ( week 28 van 9 t/m 13 Juli )
RKMSV Meijel ( week 32 van 6 t/m 10 Augustus )
VV Baarlo ( week 32 van 6 t/m 10 Augustus )
Sparta'18 ( week 33 van 13 t/m 17 Augustus )
VV Kessel ( week 33 van 13 t/m 17 Augustus )
Inschrijven kan via de website www.sportevents4kidz.nl

Presentatie Ivo Wijnen | Missie & Visie Beleidsplan Jeugdopleiding

Ivo Wijnen, Coördinator pupillen van GFC’33, heeft vanavond een presentatie verzorgd bij GFC’33 in het kader van zijn opleiding “Hoofd Jeugdopleiding C”. De presentatie had de titel "Missie & Visie Beleidsplan Jeugdopleiding". Deze werd gegeven aan het hoofdbestuur van GFC’33 en aan Maurice Voestermans van de KNVB.

Kleding en Speelgoed voor kinderen in Polen | update

Op 16 december 2017 vond de officiële overhandiging plaats van kleding, speelgoed en vele andere dingen aan een weeshuis in Jastrowia. De Ultras Polonia Piła Group 09 stuurde via Milosz Thiede het volgende bericht:
"Hartelijk dank voor het steunen van de GFC'33 club en alle mensen die hebben meegeholpen in de collectie. We wensen iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Met een sport-groet Ultras Polonia Piła 09"

  

JO9-1 van GFC’33 in het zonnetje gezet

Team JO9-1 werd na de afsluitende (Indoor) training van het najaarsseizoen 2017 in het zonnetje gezet door de ouders van de spelers voor hun goede spel in 1ste klasse 301. Een geweldige prestatie van het team en op naar weer een mooie uitdaging in de voorjaarsreeks! Proficiat met deze prestatie JO9-1: 
Ilja van den Beucken, Joris Bongartz, Vic Coort, Maxime Feller, Sem de Kanter, Deon van Leeuwe, Wiebe Sitsen, Ben Thissen, Sefke Hendrix, Mario Sitsen en Roy van Leeuwe

GFC'33 zondag competitie | Topscorerslijst 2017-2018

Ja, tis zover. Onderstaand treffen jullie de lijst aan van de tussenstand van de “GFC'33 zondag competitie - Topscorerslijst" van seizoen 2017-2018. Bijgewerkt tot en met zondag 3 december 2017. Dit betreft dus enkel de reguliere competitie. Ik denk dat de nummer één, tot nu toe, wel een gewilde speler wordt voor alle teams! Op de GF'33 bbq-afsluitdag van het seizoen zijn we benieuwd wie de wisselbeker “GFC zondag competitie – Topscorer 2017/2018” in ontvangst kan nemen. 
Kan het zijn dat er een doelpuntje ontbreekt of teveel bij staat, meld je even bij jouw leider.

Dit was het weekend (03-12-17)

GFC'33 VR1 - GFC'33 2 en GFC'33 3 afgelast.
TSC’04 5 - GFC'33 4 0-8 met Man of the Match Mark Ruiter.

EWC’46 - GFC’33 6-5
Nee, het betrof geen korfbal wedstrijd, hoewel de uitslag anders doet vermoeden. Na 14 minuten was het Jasper Hafkamp die met een bekeken kopbal de 0-1 scoorde. 
Rond de 40e minuut scoorde EWC de 1-1 waarna weer Jasper Hafkamp z’n 2e doelpunt scoorde. Na rust scoorde EWC meteen de 2-2. Tien minuten later werd het 2-3 en weer was het Jasper die scoorde. Wat Jasper kan kan ik ook dacht Jur Scheres en scoorde zijn eerste dit seizoen. Deze 2-4 gaf een lekker gevoel. Mike Knippenberg tekende met zijn schot voor de 2-5. De punten lijken mee naar Grubbenvorst te gaan. De 3-5 is een schoonheidsfoutje, kan gebeuren. Maar de 4-5 valt snel daarna. Zelfs de 5-5 komt op het scorebord een kwartier voor tijd, en ja wat niemand had gedacht bij de stand van 2-5 gebeurde toch. Twee minuten voor tijd scoorde EWC ook nog de onverdiende 6-5. Wat kan voetbal soms oneerlijk zijn.

Foto's van deze wedstrijd zijn te vinden op de Facebookpagina van GFC'33

Kantinediensten in geval van algehele afgelasting

Bij een algehele afgelasting van de thuiswedstrijden op zaterdag of zondag blijft de kantine gesloten.

De vrijwilligerstaken op die dag (kantine ondersteuning) gaan dan ook niet door.

Het zou mooi zijn als je je dan voor een nieuwe dienst inschrijft.

Dit is echter geen verplichting omdat we begrijpen dat je de tijd van de uitgevallen dienst wel al gereserveerd had.

Het is logistiek moeilijk te organiseren om vrijwilligers individueel te berichten van de afgelasting.

Kijk daarom bij slecht weer even op de site of er een algehele afgelasting is, zodat je niet voor niets naar het sportpark komt.

Dit was het weekend (26-11-17)

GFC'33 1 - Meterik 1 afgelast.
Olympia’18 3 - GFC'33 2 afgelast.
GFC'33 4 - IVO 8 afgelast.

ZSV VR3 - GFC'33 VR1 0-4
Zondag ochtend om 08:10 uur, met slechts 2,5 graden Celsius en een ijzige wind gingen 14 slaperige en grekende speelsters en technische staf op weg naar ZSV te Deurne. Op een slecht en zwaar veld duurde het 30 minuten voordat Kim uit de draai de 0-1 maakte. Dit was tevens de ruststand. In de 2e helft werd GFC gelijk onder druk gezet, maar na 10 minuten was de storm weer voorbij en was het wederom Kim die de 0-2 scoorde. ZSV had het zwaar, en GFC combineerde steeds beter. Imke kreeg de bal, draaide zich goed vrij en scoorde fraai de 0-3. De 0-4 kwam op naam van Nina Hoveling, die goed doorging na een goeie steekpass van Inge, en de bal beheerst voorbij de keeper schoot. Girls off the game: Lina en Nina. Ondanks de wind en kou, stond er vandaag een team op het veld, wat voor elkaar knokte en plezier had in het spelletje.

Hegelsom 4 - GFC'33 3 3-15
Ons 3e moest als een van de weinige teams wel de “wei” in. 
Met enkele versterkingen van de veteranen en het 4e elftal ging de reis naar Hegelsom 4. Een oppermachtig GFC gaf Hegelsom geen enkele kans, de einduitslag 3-15 geeft de verhoudingen goed weer. Etienne had weer eens de vorm van “vroeger” en Frens scoorde gewoon 5 maal. 
Een mooi moment in de wedstrijd was het hakballetje van Swa, welke verantwoordelijk was voor de 3e tegentreffer. Volgens inside informatie was Joep Boonen de Man of the Match.

A-Z Barbecue & Gourmet Party Service Vacature

A-Z  Barbecue & Gourmet Party Service zoekt voor de komende kerstperiode REPRESENTATIEVE EN SERVICE GERICHTE CHAUFFEURS.

(op oproepbasis voor de kerstperiode, week 51, 52 2017, week 1 2018)

Kijk voor meer informatie op de website van A-Z  Barbecue & Gourmet Party Service

Bedankje

Bedankje van Milosz Thiede en vrienden voor alle kleding en speelgoed voor Polen.

Dit was het weekend (19-11-17)

TSC ‘04 1- GFC’33 1 3-2
Na de 0-1 van Luc Stappers en de 0-2 van Wouter v Denzen (penalty) kwam TSC net voor rust terug tot 1-2, waar het 0-4 had kunnen staan. 
TSC kwam zelfs terug tot 2-2 en hoe gaat t dan in het voetbal, als je de kansen niet benut valt t doelpunt aan de andere kant. Deze keer in de laatste minuut via een ongelukkige kopbal van 
Mike van Knippenberg. Video's van deze wedstrijd zijn op de Facebook 
pagina van GFC'33 te vinden.

GFC'33 VR1 - Helden VR1 5-0 
Renske scoorde uit een vrije trap waar ze al haar gevoel en liefde had ingelegd de 1-0. Robin de 2-0 en met een prachtige combinatie en vol op de slof ook de 3-0. Vandaag eindelijk de eerste goal van Jacqeline in 4 jaar tijd (4-0) en 5-0 betreft een eigen goal. Weer de nul door de altijd paraat staande keeper Moniek V. Jacqeline kreeg haar eerste gele kaart in haar lange carrière wegens natrappen, wat ze zelf niet in de gaten had. Tegenstander zei dat ons team net IKEA kasten waren, groot en gammel. IKEA betekend in ons team Iedereen Kan Echt Afvallen inclusief Technische staf. 
En heet van de pers: De staf van VR1 werd uitgebreid met 1e klas verzorgster voor alle mentale en persoonlijke mankementen Lidwien.

GFC'33 2 was vol goede moed onderweg naar Bergen waar Montagnards 2 de tegenstander zou zijn. Maar wat blijkt, bijna in Bergen volgt een appje dat de wedstrijd helemaal niet gespeeld gaat worden. Ergens is er jammer genoeg iets fout gegaan in de communicatie binnen onze club.

GFC'33 3 - FCV-Venlo 6 5-3
Ons derde team wint in een doelpuntrijke wedstrijd met 5-3 van FCV 6

VVV'03 5 - GFC'33 4 4-2
Wat is er aan de hand met ons vierde? 
Net als Dortmund zit het even tegen. Na een 2-0 voorsprong werd er toch met 4-2 verloren VVV’03 5.

Diner rotaryclub voor vrijwilligers voetbalverenigingen Horst aan de Maas

Diner rotaryclub voor vrijwilligers voetbalverenigingen Horst aan de Maas.

Zaterdag 4 november organiseerde de Rotaryclub Horst aan de Maas hun jaarlijks terugkerend Rotary Diner. Dit jaar was het diner voor vrijwilligers van de voetbalclubs uit Horst aan de Maas. Ook vijf vrijwilligers van GFC’33 hebben mogen deelnemen en gelet op hun reacties hebben ze genoten.Onderstaande brief ontvingen wij van de Rotaryclub..
——-
Geacht Bestuur,
Zaterdag 4 november j.l. hebben wij als Rotaryclub Horst aan de Maas ons jaarlijks terugkerend Rotary Diner gehouden. Alle voetbalverenigingen hadden positief op onze oproep gereageerd om een aantal vrijwilligers af te vaardigen. Een avond bedoeld om mensen die zich inzetten voor onze gemeenschap eens in het zonnetje te zetten!
Het is een prachtige avond geworden waar jullie vrijwilligers, zonder uitzondering, geweldig van hebben genoten. Iedereen werd gehaald en weer thuisgebracht door Rotary leden. Een uitstekende maaltijd van de Lindehoeve, die werd uitgeserveerd door onze leden en al jullie vrijwilligers werden tijdig bediend met alle gewenste drankjes.
Een prachtige buut van Pierre van Helden en muziek op verzoek door onze DJ, maakten de avond compleet.
Wij zijn dankbaar en hebben genoten van deze avond omdat jullie vrijwilligers er zo van hebben genoten!

Met vriendelijke groet, 
Rotary Horst aan de Maas

Kyra van Leeuwe geselecteerd voor KNVB MO13

Kyra van Leeuwe, speelster bij GFC’33 JO13-1G, is door de KNVB geselecteerd voor de KNVB groep MO13, werkgebied Sittard. Kyra heeft vanaf oktober tot en met december een zevental trainingen op het programma staan. Tevens is er een wedstrijd op 16 november en als afsluiting voor de winterstop is er nog een centrale stagedag in Eindhoven. GFC’33 wenst Kyra heel veel succes en plezier!

 

Sem de Kanter uitgenodigd door VVV-Venlo

Sem de Kanter, speler van GFC'33 JO9-1, is door VVV-Venlo Jeugdopleiding uitgenodigd voor twee proeftrainingen. Deze Proeftrainingen vinden plaats op 15 en 22 november. GFC'33 wenst Sem heel veel succes!

 

Dit was het weekend (12-11-17)

Oostrum VR1 - GFC'33 VR1 0-10
Renske H op dreef in Oostrum. 
Met 5 treffers was Renske H nadrukkelijk aanwezig op het veld vandaag. Ook viel rechtshalf Anouk en linkshalf Inge op. Zij draafden met regelmaat langs de lijn, om weer een aanval op te zetten. Met geregeld goed combinatiespel creëerden zij veel kansen. Inge beloonde zichzelf met 2 doelpunten, evenals Kim. Nicole maakte er vandaag 1, en hield zich in vandaag, dus geen blessures veroorzaakt. Maar vandaag was het Kim die doorging op de keeper, resultaat eerste hulp om het bovenbeen te laten hechten. Woman of the match was Moniek P. De eerste helft als laatste man, waardoor Oostrum geen schot op goal kreeg. Tweede helft als voorstopper schakelde ze de spits voortdurend uit. Zelfs een afstandsschot van 30 meter belande onderkant lat, net voor de lijn. Vandaag als team gepresteerd, op een nat koud en zeer slecht veld. Wie gaat deze trein stoppen?

GFC'33 2 - IVO 2 1-4
Een echt degradatieduel stond er op het programma. Maar voor het zover was moest eerst de jaarlijkse teamfoto gemaakt worden. Het team was op één na op tijd aanwezig!
De wedstrijd tegen IVO 2 ging, zoals al vaker in deze competitie, onnodig met 1-4 verloren.

Venlosche Boys 5 - GFC'33 4 4-2
Het 4e moest vandaag tegen runner-up Venlosche Boys. In Venlo liepen de mannen van Ger en Ben tegen een 4-2 nederlaag aan. Maar geen man overboord, de competitie is nog lang.

Dit was het weekend (05-11-17)

GFC'33 1 - Leunen 1 4-0
Tegen een ook gehandicapt Leunen werden er weer 3 punten gepakt. Het publiek moest lang wachten op de bevrijdende 2-0 in de 70e minuut. Het mooiste doelpunt komt op naam van aanvoerder Joris Rutten die kort voor tijd met een gericht schot in de kruising de 3-0 op het scorebord zette. Al met al een verdiende overwinning en een mooi verjaardagscadeau voor assistent trainer Peter Hoveling. 
13e Sebas Theelen 1-0
70e Luc Stappers 2-0
85e Joris Rutten 3-0
89e Bas v Beckhoven 4-0

SVEB/Sporting VR2 - GFC'33 VR1 0-5 
Wederom een overwinning voor onze dames. De 0-1 door Nina Hoveling vanaf de zijkant over de keepster in de verre hoek. Een wereld goal dus. De 0-2 en 0-3 waren het resultaat van mooie combinaties en werden beheerst afgemaakt door Yvonne Simons. De 4-0 was een kopbal a la Huntelaar van Lynn Scheres. De 5-0 een poeier van Kim Martijn vanuit stand vanaf 20 mtr. De bal ging er onderkant lat in. Woman of the match deze week keepster Moniek Voesten met een paar fantastische reddingen.

FCV 2 - GFC'33 2 2-0
Op een zwaar veld werd de schade door een nog steeds niet compleet elftal deze keer beperkt tot een kleine nederlaag.

GFC'33 3 - IVO 5 5-1
Een regelmatige overwinning van ons 3e. Twee doelpunten van de altijd scorende Bas Peeters, ook twee maal Etienne Verhofstad, en Adrie Kunst één keer.

GFC'33 4 - Blerick 7 7-4 
Door drie doelpunten van Freek Boonen, twee van Pim Coopmans, één van debutant Andrzej Stacharski, en één van good old Frens Steegh. Dat doelman Stefan Zeegers vier doelpunten tegen kreeg was slechts een schoonheidsfoutje volgens succes trainer Ger Wijnen.

 

Zaaluren winter 2017-2018

Ook komende winterstop zijn er weer zaaluren gereserveerd in 't Haeren en wel op zaterdag 3 februari 2018;

 • JO8 van 9:00u tot 10:00u
 • JO9 van 10:00u tot 11:00u
 • JO11 van 11:00u tot 13:00u
 • JO13 van 13:00u tot 14:30u

Noodkreet van het bestuur!

Op dit moment zijn er een aantal belangrijke taken binnen de vereniging niet ingevuld!

Allereerst de coördinatie van de scheidsrechters bij de jeugd.

Het fluiten van de jeugd wordt op toerbeurt door de senioren gedaan. Indeling hiervan vindt plaats in samenspraak met de leiders van de seniorenteams. Indien er wedstrijden afgelast of verplaatst worden moet ook de indeling van scheidsrechters veranderd worden. Tot op heden werd deze coördinatie door Peter Simons gedaan maar die heeft het secretariaat voor zijn rekening genomen en geen bandbreedte om daarnaast de scheidsrechters erbij te doen.

We zijn dus dringend op zoek naar een opvolger. Wanneer deze niet gevonden wordt zal de consequentie zijn dat er af en toe geen scheidsrechters aanwezig zullen zijn om jeugdwedstrijden te fluiten. Dit betekent dat leiders of ouders dit dan zelf op moeten lossen of dat wedstrijden niet door kunnen gaan! Dit is hoogst onwenselijk maar we hebben als bestuur geen oplossing. Dus bij deze een dringend verzoek aan alle leden en/of ouders van leden om op te staan en deze taak voor een bepaalde periode op zich te nemen. Dat kan natuurlijk ook met z’n tweeën om het werk te verdelen.

Daarnaast de kantinedienst op vrijdagavond.

Met de huidige bezetting van de vaste kantinemedewerkers kunnen we de diensten op zaterdag en zondag net draaiende houden, ook omdat we dan ondersteuning hebben via de vrijwilligers taken. Op vrijdagavond echter hebben we geen vaste bezetting meer. Dat wordt tot nu toe opgevangen door de inzet van een aantal mensen die dan toch aanwezig zijn, onze dank daarvoor. Echter dat is geen stabiele situatie, met het risico dat de kantine niet altijd meer open zal zijn op vrijdagavond. Ook dat is natuurlijk hoogst onwenselijk. Daarom ook hier een dringend verzoek aan alle leden of ouders van leden: wie wil er op vrijdagavond van half negen tot half twaalf kantinedienst draaien (tegen een vrijwilligersvergoeding). Ook hier de mogelijkheid om dit met z’n tweeën of drieën te doen zodat je niet iedere week aan de beurt bent.

Dus aan alle leden en/of ouders van leden: Sta op en neem een van deze taken voor een bepaalde periode voor je rekening!

JAC (jeugd activiteiten commissie)

Oproep

Gezocht enthousiaste moeders en/of vaders die het JAC (jeugd activiteiten commissie) team willen komen verjongen/versterken! 
De activiteiten die wij op dit moment organiseren zijn tot dusver de zwarte pieten training en kerstbingo. 
Uiteraard zijn nieuwe frisse ideeën altijd welkom!
Voor meer info kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Mariska Bogie 06-19177103 of één van de vrijwilligers aanspreken;

Natasja Manders

Lucie Stappers 

Petra Claassen

Monica Linders

Dit was het weekend (29-10-17)

Hegelsom 1 - GFC'33 1 0-0 
Doelman Milosz was Man of the Match door in de 1e minuut een penalty te stoppen en verder een prima vervanger bleek van de geblesseerde Tom v Dijk. GFC heeft enkele prima kansen gehad, maar ook tegen de 10 man van Hegelsom blijkt t moeilijk scoren. Klik hier voor het fotoverslag van de wedstrijd.

GFC'33 VR1 - MVC VR1 5-0
Demi 3x en Kim 1x en Nicole 1x. Nicole had een 100% inzet met als resultaat 3 geblesseerde speelsters van MVC. Woman off the match Lieke Boss.

GFC'33 2 - Deurne 3 0-4
Deze wedstrijd eindigde teleurstellend in 0-4. Hier was echt meer mogelijk geweest!

GFC'33 3 - VCH 6 7-1
Deze wedstrijd werd op t laatste moment in Gr’vorst i.p.v. Venlo gespeeld. Het werd
7-1 na 0-1 achterstand. Adrie scoorde 3x!

Baarlo 7 - GFC'33 4 1-6
Het 4e stoomt lekker door en blijft maar winnen.

Kleding en Speelgoed voor kinderen in Polen

Hallo, mijn naam is Milosz Thiede, ik speel in de selectie van GFC’33, kom uit Polen en woon sinds kort in Nederland. Ik verzamel speelgoed en kleren voor kinderen in Polen die t niet zo breed hebben. Het betreft kinderen in een weeshuis van 1 t/m 14 jaar in Polen. Mochten mensen spullen (over) hebben voor deze kinderen kunnen ze deze op dinsdag en vrijdag tussen 19.00 en 19.30 brengen naar de parkeerplaats van GFC’33.
Er is ook een mogelijkheid om de spullen naar Sevenum te brengen naar Hengelsport Catch Up, markt 15. Open op Maandag t/m Zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. Voor meer info kunt u bellen naar ‭+31 6 26 96 27 09‬. Alvast bedankt, Milosz

  

Dit was het weekend (22-10-17)

GFC33 1 - VVV03 1 3-2
Met wederom een tomeloze inzet werd koploper VVV’03 naar huis gestuurd. Man of the Match was deze keer Sebas met zijn 2 doelpunten. Speler van de week was Sem de Kanter.

Beker:
GFC4-vvVOS 3 2-3
Het 4e is na vandaag uit het bekertoernooi en kan zich nu volledig richten op de competitie.

GFC VR1 - FCV VR1 3-1
De damestrein dendert gewoon door. Ook de dames uit t Ven waren niet in staat de Grubbenvorster witte dames af te stoppen. 
Ditmaal werd er slechts 3 x gescoord, de teruggekeerde Anouk 2x en good old Imke B 1x.
Maar ook 3 doelpunten blijken voldoende te zijn voor 3 punten.

KNVB Spelerspas

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.

Zorg daarom dat een goed gelijkende foto voor 1 november op je digitale spelerspas staat. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie “Onder 12”  en ouder

In de Voetbal.nl app en website en in de KNVB wedstrijdzaken app wordt gebruik gemaakt van profielfoto's. Je kunt je eigen profielfoto toevoegen via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app of website en in KNVB wedstrijdzaken app. Het is tevens mogelijk om een foto door je vereniging of de KNVB toe te laten voegen aan jouw profiel. Tenslotte kan een teammanager voor elk van zijn teamleden een foto toevoegen via de KNVB wedstrijdzaken app. 

Dit was het weekend (16-10-17)

GFC'33 – Vv Belfeldia 1-2
Kampioenskandidaat Belfeldia dacht gemakkelijk de punten te kunnen ophalen in Grubbenvorst. Een weer gehavend GFC vocht weer voor iedere bal en kreeg zodoende ook wel kansen, maar een echte killer ontbreekt. Het was Bas van Beckhoven die net voor tijd bij een 0-2 stand de “eer” redde en meteen zijn 4e doelpunt die dag scoorde.

VCH 2 - GFC'33 2 4-3 
Met wederom veel geleende spelers trok GFC2 naar het altijd sterke VCH 2. Lange tijd was er uitzicht op een punt dankzij een prima teamprestatie met o.a. 3 doelpunten van Bas v B en prima keeperswerk van Milosz, maar uiteindelijk scoorde VCH2 toch de winnende 4-3. Weer net niet, maar we komen steeds dichterbij de eerste punten.

GFC'33 3 – VV Vos 2
Ons 3e kwam ook net te kort in de afwerking en verloor zodoende nipt, ondanks een doelpunt van Frank J en wereldgoal van Bassie P, met 2-3 van de mannen uit Venlo.

GFC'33 4 – SV Lottum 4
De mannen van Ger en Ben blijven op titelkoers dankzij een prima 3-0 winst op de oudgedienden van Lottum.

SV Melderslo VR1 - GFC'33 VR1 
Ook de dames van Paul en Wim deden weer wat ze zo vaak doen, winnen en weer met 8-0. Komende zondag gaat het dan echt beginnen als de dames van FCV op bezoek komen. Woman of the Match volgens trainer Paul was Kaiya V, die 3x scoorde, waarvan 2 intikkers.

Bordsponsor Autoservice Camps

Bordsponsor de heer en mevrouw Camps van Autoservice Camps. Meer info kunt u vinden op http://www.automaken.nl/

Gezocht: jongens/meisjes onder 7 die willen...voetballen

Ben je (bijna) 6 jaar en sta je al langer te trappelen van ongeduld om te gaan voetballen? Dit is je kans!! We starten binnenkort bij GFC'33 een nieuwe groep O7 op. Jongens of meisjes in die leeftijdscategorie kunnen zich aanmelden.
Tijdens de trainingen zul je vol plezier de eerste beginselen van het voetballen bijgebracht krijgen. Op zaterdagen zullen er partijtjes gespeeld worden tegen andere voetbalteams in de regio. 
We hebben al wat aanmeldingen binnen, met een paar spelers erbij kunnen we echt van start!

Lijkt dit jou wat, meld je dan aan als lid bij GFC'33. Het aanmeldingsformulier kun je vinden op www.GFC33.nl onder: "vereniging" en "lidmaatschap".

Het aanmeldingsformulier vind je ook hier

Vul dit in en leveren het in bij: Ledenadministratie (René Franssen), Middelreuvelt 29, 5971 DE te Grubbenvorst.

Wil je eerst wat meer weten? Mail dan Ivo Wijnen, coördinator Pupillen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We zien je graag binnenkort op ons voetbalpark!

Dit was het weekend

Ons eerste elftal moest gehavend naar SV Melderslo. 
GFC behaalde vorige week het eerste punt en wilde hier een goed vervolg aangeven. Er werd qua voetbal niet onder gedaan voor Melderslo, maar twee vrije trappen voor rust troffen doel. Uiteindelijk werd het nog 3-0. Nu is het zaak de geblesseerde spelers weer fit te krijgen zodat het eerste en tweede elftal eens op volle oorlogssterkte kunnen aantreden.

Het 2e elftal kreeg Toxandria 2 uit Rijkevoort op bezoek. Een gehavend GFC, diverse spelers in de lappenmand of uithelpend in het 1e elftal, kreeg toch diverse kansen om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Maar als je de kansen niet benut dan doet de tegenstander dat meestal wel. Uiteindelijk werd het een geflatteerde 1-5 nederlaag. Jammer, maar de competitie is nog jong. Gewoon fanatiek doorgaan.

Het 3e moest naar het altijd lastige SV Lottum 2
In deze spektakelwedstrijd werden de punten eerlijk verdeeld (2-2). Langzaamaan sluipen ze naar de koppositie.

GFC’33-4 heeft zich knap hersteld van de valse competitiestart. In Hout-Blerick werd tegen HBSV 7 de tweede opeenvolgende overwinning geboekt door treffers van Pim en Freek alsmede een eigen doelpunt van de groen-witte (0-3). De mannen van Ger en Ben liggen nu nog slechts 3 punten achter op koploper Sportclub Irene.

Dames 1 had een vrij weekend na de overtuigende overwinning van 8-0 op de dames van America afgelopen dinsdag.

 

Noa Peters maakt transfer naar Borussia Mönchengladbach U16

Afgelopen voorjaar heeft Noa Peters, MO19-1 van GFC'33, in Roermond deelgenomen aan de talentendag van Borussia Mönchengladbach. Zij is in positieve zin opgevallen en ze is daarom uitgenodigd voor een trainingsstage bij Borussia Mönchengladbach. Ook deze stage heeft Noa goed doorlopen en speelt dit seizoen bij Borussia Mönchengladbach Juniorinnen U16.

GFC'33 wenst Noa heel veel plezier en succes in Duitsland!

Jubilarissen

Vrijdag jongstleden tijdens de jaarvergadering werd Mario Sitsen onderscheiden in verband met zijn 40 jarig lidmaatschap bij onze vereniging.
Naast speler is Mario enkele jaren jeugdleider geweest. Uit handen van voorzitter Leon Voeten werd een speldje geplaatst en ontving Mario een mooi boeket bloemen.

Ook Erik Peijs en Piet Straten zijn inmiddels 40 jaar lid evenals Fer Verbeek die zelfs 50 jaar lid is. Alle drie de heren moesten helaas verstek laten gaan.
Het welverdiende speldje is inmiddels thuis uitgereikt. 
Voor Jack Willems zijn bijdrage aan de vereniging ontving hij twee toegangskaarten voor een thuiswedstrijd van Borussia Mönchengladbach. 
Allen heel hartelijk bedankt voor jullie inzet de vele jaren dat jullie lid zijn.

Wedstrijden 1 oktober

GFC’33 behaalde tegen DEV Arcen haar eerste punt van het seizoen. In een wedstrijd met weinig goed voetbal, maar met veel strijd en beleving was het aanvoerder Joris Rutten die een penalty feilloos benutte en zodoende de eindstand van 1-1 op het scorebord bracht.

Ons 2e elftal kwam thuis tegen HBSV 2 net te kort wat resulteerde in een 2-1 verlies. Marc Basten scoorde na een hele lange tijd nog wel de 1-0, maar dat bleek achteraf net te weinig voor het eerste punt in dit nog prille seizoen.

Het 4e elftal behaalde wel de eerste 3 punter door het altijd lastige Kwiek met 5-4 naar huis te sturen.

Clevers IJS shirtsponsor JO11-1

GFC'33 JO11-1 in het nieuwe tenue van shirt en bordsponsor Clevers IJS

 

Afmelden in de loop van het seizoen

Helaas worden we nog geconfronteerd met spelers die nu nog het besluit nemen om te stoppen met voetballen. We betreuren dit ten zeerste. De speler benadeelt daarmee het team, zeker bij teams met toch al krappe aantallen kan dit gevolgen hebben. We hopen dat spelers en ouders zich dat realiseren en dit ook meenemen in hun afwegingen. Wellicht zijn er zaken waar we iets aan kunnen doen waardoor een afmelding voorkomen kan worden. Maak deze zaken bespreekbaar bij de leider of coördinator.

Let op!

Een afmelding als lid dient te geschieden via de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het betekent voor de speler dan wel zijn ouders dat de contributie voor het lopende seizoen nog wel betaald moet worden. Dit is alleen te voorkomen als een speler zich afmeldt voor 1 juni voor het nieuwe seizoen. We hopen op uw begrip hiervoor.

Rabobank Clubkas Campagne

26 september start weer de Clubkas Campagne van de Rabobank waaraan wij verleden jaar ook hebben deelgenomen.
Door aan deze actie deel te nemen wordt ons de mogelijkheid geboden onze kas te spekken.
We hebben GFC 33 inmiddels al aangemeld.
Alleen meerderjarige leden van Rabobank Horst Venray mogen straks stemmen.

Vrijwilliger van het jaar

Tijdens het jaarlijks uitstapje van onze MaandagMorgePloeg, werd Sjaak Peeten uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar.

Sjaak is al vele jaren aktief bij onze klusploeg, en houd zich voornamelijk bezig met electriciteit-verwarming en douches.

Maar ook in de groenvoorziening op het park is Sjaak in zijn element.

Een veelzijdige persoon die zeer gewaardeerd wordt binnen de club.

Uit handen van onze accommodatiebeheerder kreeg Sjaak een mooie trofee.

Sjaak proficiat namens GFC'33

Verbong Tweewielers shirtsponsor JO17-1

GFC'33 JO17-1 in het nieuwe tenue van shirt en bordsponsor Paul Verbong van Verbong Tweewielers 

Certificaat Topsport Limburg

Zondagmiddag 10 september 2017 heeft Jos Wijnen van VVV-Venlo namens Topsport Limburg het certificaat Official Top Event Youth uitgereikt aan het Top D (U13) Toernooi van GFC'33.

Daar zijn wij als Top D (U13) Toernooicommissie ontzettend trots op!

Gezocht: Correspondent en fotograaf

GFC'33 is op zoek naar een correspondent en fotograaf die van de wedstrijden van GFC 1 een wedstrijdverslag en foto's wil maken t.b.v. onze website en FaceBookpagina en de HALLO van Horst ad Maas. Voor nadere informatie: Ed Peters via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een heerlijk Top D weekend!

Afgelopen weekend hebben we op onze velden met volle teugen kunnen genieten van een geweldig Lindeboom/Dutch Graphic Group TopD toernooi.

Op zaterdag waren de weergoden ons niet helemaal goedgezind maar dat mocht de sfeer niet drukken. Het in groten getale aanwezige publiek heeft genoten van zeer goed voetbal en heel spannende wedstrijden.

Op zondag vielen uiteindelijk de beslissingen in de poulewedstrijden die tot het laatste moment spannend bleven. Daarna was er een mooie wedstrijd tussen het G-team van Wittenhorst en een selectie van spelers uit alle deelnemende teams.

Vervolgens werden de finalewedstrijden gespeeld. In de grote finale bleek FC Twente te sterk voor KV Mechelen en werd daarmee de duidelijke en terechte winnaar van het toernooi.

Het bestuur van GFC’33 wil de Top D commissie en alle vrijwilligers en sponsoren die dit toernooi hebben mogelijk gemaakt van harte bedanken voor een heerlijk Top D weekend!

Alle foto's van het afgelopen weekend zijn te vinden op de Facebook pagina van het Top D Toernooi

Winnaar Top D Toernooi 2017: FC Twente

GFC'33 JO9 wint koelie-cup!

Op zondag 20 augustus 2017 werd in Horst voor het eerst de zogenaamde Koeliecup georganiseerd. Het team van JO9 moest een beroep doen op enkele gastspelers uit JO9-2 om compleet te zijn. Toch werd een zeer succesvol toernooi. Na in de poule  van IVO, SVC 2000, SV Venray te hebben gewonnen en tegen Sportclub Irene gelijk te hebben gespeeld, werd de halve finale behaald. In deze halve finale werd gastheer Wittenhorst met 3-1 verslagen waardoor de finale een feit was. In deze finale was Irene de tegenstander, de enige ploeg die de Grubbenvorster helden punten afhandig hadden kunnen maken. In een bloedstollende finale werd gewonnen van Sportclub Irene met 2-1. Een prachtig begin van het seizoen voor deze talentjes van GFC'33. Van harte gefeliciteerd! Sem de Kanter werd ook nog eens uitgeroepen tot speler van het toernooi, proficiat Sem!

GFC'33 is weer in training voor het nieuwe seizoen

GFC'33 is weer in training voor het nieuwe seizoen. O.l.v. de nieuwe trainer Roger Ceulemans en zijn assistenten wordt er gewerkt aan de conditie en spelvreugde.

Voor de foto's en video's, klik op de foto om naar de Facebook pagina te gaan van GFC'33.

Terugtrekken JO19-2 team

Helaas zijn we na de indeling nog verrast door de afmelding van twee leden in de juniorenafdeling. Bij een inventarisatie in het voorjaar hebben we alle spelers gevraagd of zij al dan niet wilden doorgaan met voetbal. Op basis daarvan hebben we de indelingen gemaakt. We betreuren het dan ook dat op dit late tijdstip deze afmeldingen nog komen. Zeker gezien de gevolgen ervan. Hierdoor alsmede door langdurige afwezigheid ondermeer als gevolg van blessures, hebben we namelijk moeten besluiten om het team JO19-2 terug te trekken uit de competitie voor het nieuwe seizoen en het team samen te voegen met JO19-1. Een besluit dat we betreuren maar welke noodzakelijk is om problemen in het seizoen zoals afgelopen jaar te voorkomen.

O19-1 zou daardoor ruim meer dan 20 spelers krijgen (maar te weinig voor twee teams), daarom is besloten om acht spelers vervroegd door te schuiven naar de senioren. Hierbij waren er twee keuzes: acht spelers uit JO19-2 naar de lagere seniorenteams of acht spelers van JO19-1 naar de selectie. Gekozen is voor het laatste, mede omdat het aantal spelers in de selectie krap is en we door deze keuze er ook in slagen om daarvoor een betere oplossing te realiseren als de oplossingen die vooralsnog voorhanden waren. Kiezen voor de andere oplossing zou gevolgen hebben voor de lagere seniorenteams die zelf al veel spelers ter beschikking hebben, dat zouden er anders nog meer worden.

Het is een keuze uit nood geboren. Voor de jeugdspelers die overgaan naar de selectie blijft opleiden en verder ontwikkelen net als in de jeugd centraal staan. Om dat te realiseren en om ervoor te zorgen dat de jeugdspelers die vervroegd over gaan naar de senioren daar niet ondersneeuwen, krijgen ze een aparte “beschermde” status. Primaire insteek is dat de acht overgekomen spelers als groep en dus bij elkaar gaan spelen in het 2e elftal. Een soort van jong GFC. Onder normale omstandigheden krijgen ze daar ook minimaal een vergelijkbaar aantal speelminuten als ze in de jeugd zouden krijgen. Dit zal voor deze groep de springplank kunnen zijn naar een toekomst in het eerste!

De situatie is besproken met de nieuw aangetrokken trainer voor O19, Rob Leeuw. Gevolg is namelijk dat de nieuwe samengevoegde JO19-1 geen 1e klasse zal gaan spelen maar lager. Hij heeft daarop aangegeven dat de kans groot is dat het ambitieniveau van hem en een groot deel van het team niet met elkaar overeen komen. In goed overleg is daarom besloten om de samenwerking niet door te zetten. Beide partijen vinden dit jammer en zullen bekijken of in de (nabije) toekomst bij beter passende uitdagingen de samenwerking weer opgepakt kan worden.

We beseffen dat deze wijziging op het eerste gezicht nogal wat stof kan doen opwaaien. We willen echter als vereniging voorkomen dat we, net als vorig seizoen, in een situatie terecht komen waarin we wekelijks discussies hebben over de samenstelling van de teams van het aankomend weekeind. Door een wat bredere samenstelling van de teams denken we dat dit dan ook uiteindelijk meer rust zal geven. We danken de betrokkenen alvast voor hun medewerking en begrip.

Lidmaatschap voor een beperkt aantal wedstrijden

We hebben gemerkt dat er dit seizoen, meer dan  andere jaren,  leden de mogelijkheid hebben slechts een beperkt aantal wedstrijden te kunnen spelen. Dit vanwege woon-, werk-, studie omstandigheden. We vinden het zonde als men om deze reden zou stoppen als lid van onze vereniging. Derhalve hebben we besloten om voor het seizoen 2017-2018 voor deze leden een uitzondering te maken m.b.t. betaling van de volledige contributie. Onder voorwaarde is het mogelijk om tegen betaling van € 50,00 contributie een beperkt aantal wedstrijden te spelen. We noemen dit een lidmaatschap voor een beperkt aantal wedstrijden.

Voorwaarden:

 • Het aantal te spelen wedstrijden is maximaal vijf.
 • Mee trainen is in principe mogelijk na overleg met betreffende trainer/leider.
 • Vermelding op het wedstrijdformulier is bepalend voor het aantal wedstrijden.
 • Bij overschrijding van dit aantal zal de volledige contributie in rekening worden gebracht.
 • Het lid wat voor deze regeling in aanmerking wil komen stuurt voor 15 augustus een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de reden waarom men van de regeling gebruik wil maken.
 • Het bestuur beslist uiteindelijk of men hiervoor in aanmerking komt.

 

Met sportieve groet,

Het bestuur

Rabobank Clubkas Campagne

 

 

Binnenkort start weer de Clubkas Campagne van de Rabobank waaraan wij verleden jaar ook hebben deelgenomen.

Door aan deze actie deel te nemen wordt ons de mogelijkheid geboden onze kas te spekken.

We hebben GFC 33 inmiddels al aangemeld.

Alleen meerderjarige leden van Rabobank Horst Venray mogen straks stemmen. Twijfel je of je lid bent? Dan kunt je dit nakijken in Rabo Internetbankieren. Het lidmaatschap is persoonlijk, wat betekent dat man en vrouw ieder afzonderlijk lid kunnen zijn of worden.

- Na het inloggen verschijnt de homepage van Internetbankieren.
- Bovenaan zie je onder de blauwe balk u een regel met diensten.
- Je gaat naar het kopje 'Uw gegevens'.
- Klik hierop en kijk vervolgens onderaan bij uw 'Persoonlijke gegevens'. Daar zie je of je lid bent).

Ben je nog geen lid?
Dan regel je dit gemakkelijk zelf online via de website van de Rabo bank. Houdt er rekening mee dat je uiterlijk 15 augustus lid dient te zijn om mee te kunnen stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Verdere Tijdlijnen:

 • 15 augustus: promotiemateriaal beschikbaar voor verenigingen
 • 15 augustus: uiterste datum waarop klanten lid kunnen worden
 • 15 september: sluiting inschrijven verenigingen en stichtingen
 • 26 september: leden ontvangen stemkaart per post en kunnen online
  tot 10 oktober hun 5 stemmen uitbrengen (max. 2 per club)
 • 21 november: grote finale-avond in de Merthal in Horst!

De Clubkas van € 125.000,- wordt gedeeld door aantal stemmen.

We vinden het heel fijn indien jullie hieraan mee willen doen en op ons zoveel als mogelijk stemmen uitbrengen. Vraag ook jouw familie of vrienden dit te doen.

Indeling jeugd najaarscompetitie 2017/2018

In de bijlage treffen jullie de (concept) indeling voor de najaarscompetitie 2017/2018 aan.

Ten aanzien van deze indeling geldt:

 • De indeling is nog een concept-indeling.
 • Vaak vinden er in de loop van de vakantie nog aan- en afmeldingen plaats of andere mutaties die gevolgen hebben voor de definitieve indeling.
 • Voor aanvang (beker) competitie (start op zaterdag 2-9-2017) vindt er daarom nog een laatste evaluatie plaats van deze indeling.
 • Daarna wordt deze “definitief" gemaakt, mochten er zich wijzigingen voordoen ten opzichte van het concept dan worden die via de site gecommuniceerd en besproken met betrokkenen.
 • Met vragen over de indeling kunt zich per email melden bij een van onderstaande coördinatoren.

 

We zoeken nog trainers/leiders!

Zoals jullie kunnen zien, zijn er op diverse plaatsen (rood gemarkeerd) nog trainers danwel leiders nodig om de teams in het volgend seizoen te begeleiden.

Het grootst is de nood in O15-2 en O8-2, voor beide teams zoeken we nog een trainer voor de trainingsavonden. 

We hopen dat er zich nog enthousiastelingen melden die deze vrije plekken gaan invullen. Mocht je hierin interesse hebben dan kun je je melden bij een van de coördinatoren.

 

Alvast een fijne vakantie gewenst, op naar een nieuw en mooi voetbalseizoen!

 

Het jeugdoverleg

Twan Relouw (coordinator junioren O19/O17/O15) email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Roel Bogie (coördinator pupillen dus overige teams) email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met ingang van het nieuwe seizoen zal Ivo Wijnen deze taak overnemen

Roy van Leeuwe

GFC'33 werkt aan de toekomst!

Vandaag zijn Jens Linders, Davy Wilmer en Jort van Schendelen geslaagd voor de KNVB opleiding Pupillentrainer.
Ze volgen de opleiding LO Voetbal via het Valuascollege. Volgend seizoen gaan de nieuwe trainers alle drie aan de slag met een jeugdteam van GFC'33.

Van harte gefeliciteerd jongens!

Foto's Jaarafsluiting jeugd 2016-2017

Klik op de foto of onderstaande link voor meer foto's van de jaarafsluiting jeugd op de Facebook pagina van GFC'33

https://www.facebook.com/pg/Gfc33/photos/?tab=album&album_id=879658052188612

Vrijwilligerstaken

 

Beste leden en ouders van leden,

 

Tijdens de algemene ledenvergadering van oktober 2016 hebben de leden een voorstel van het bestuur goedgekeurd om een plan voor vrijwilligerswerk binnen de vereniging op te zetten.

De achtergrond hierbij was tweeërlei, enerzijds hebben we dringend vrijwilligers nodig om de grote hoeveelheid werk binnen de vereniging aan te kunnen en kosten te besparen en daarnaast denken we dat actieve betrokkenheid van alle leden en/of ouders van leden de saamhorigheid binnen de vereniging verder zal versterken.

We zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat het volgende plan:

Van de leden/ouders wordt verwacht dat ze 2x per jaar een taak binnen de vereniging uitvoeren. Dit zijn taken die 2-3 uur van je tijd in beslag nemen.

Er zijn drie hoofdcategorieën van taken:                                                                                                                          

 • Ondersteunende kantineactiviteiten: dit zijn bar/keukendiensten als ondersteuning van de vaste krachten in de kantine.  Daarmee zullen we een mooie besparing op de vergoeding van kantinepersoneel bereiken.
 • Ondersteuning bij toernooien, in de voorbereiding en op de toernooidagen zelf (TopD, Jeugd championsleague, Damestoernooi,..)
 • Het fluiten van wedstrijden bij de jeugd. Deze taken zullen net als afgelopen jaren voornamelijk door de senioren teams uitgevoerd worden.

 

Van wie worden deze vrijwilligersactiviteiten verwacht:

 • Alle seniorenspelers, veteranen en spelers van JO19
 • Alle ouders van spelers in JO13, JO15 en JO17. Deze keuze is zo gemaakt omdat een groot gedeelte van de activiteiten de bardiensten zullen zijn, met een minimale leeftijd van 16 jaar. Daarom komen spelers van JO13, JO15 en JO17 hier niet voor in aanmerking. Wanneer spelers in deze leeftijdscategorie al een andere vrijwilligerstaak uitvoeren (bv jeugdleider) dan zijn de ouders vrijgesteld van een vrijwilligerstaak.

 

Wie zijn er vrijgesteld van deze vrijwilligersactiviteiten:

 • Alle leden die nu al een andere taak binnen de vereniging uitvoeren, bv jeugdleider of lid van activiteitencommissie, etc..
 • Ouders van jeugdspelers JO07, JO09 en JO11.
 • Steunende leden
 • Recreatieve zaalvoetballers.

Als deze leden wel een activiteit willen uitvoeren is dat uiteraard zeer welkom.

 

Hoe gaan we een en ander organiseren?

Iedereen zal in juli of augustus een e-mail ontvangen met de vraag om een vrijwilligersactiviteit te kiezen. In de mail staat een link naar een lijst met activiteiten en data/tijdstippen waarop ingeschreven kan worden.

Dit zijn voornamelijk kantinediensten en ondersteuning bij toernooien. Het fluiten van wedstrijden wordt separaat georganiseerd, en de senioren die hiervoor in aanmerking komen zullen geen mail krijgen, maar op een andere manier benaderd worden (zoals nu ook al het geval). 

Wanneer je een mail krijgt om in te schrijven maar je doet al vrijwilligerswerk of je bent geen lid meer of vrijgesteld, laat dat ons dan even weten. Gebruik hiervoor aub het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zullen in augustus een voorlichtingsavond organiseren nadat de mails verstuurd zijn, waarin alle vragen die jullie hebben zo goed als mogelijk beantwoord zullen worden.

We hebben er vertrouwen in dat dit een hele goede stap is naar een nog mooiere club van ons allemaal!

Bestuur GFC’33

GFC'33 JO13-1G is de winnaar van de Johan Peeters ‘hardste schot’ bokaal

GFC'33 JO13-1G is de winnaar van de Johan Peeters ‘hardste schot’ bokaal bij het Peel en Maas toernooi 2017.

Aan de Johan Peeters ‘hardste schot’ bokaal (snelheidsmeter) neemt het hele team deel. Alle spelers schieten
op het doel, waarbij de snelheid van het schot wordt gemeten. Voor de competitie tellen de 3 “hardste
schoten”. Deze 3 worden bij elkaar opgeteld en dat is het TeamTotaal. Het team met het hoogste TeamTotaal
is de winnaar.
Hardste schot van de dag was van Mert Bos. Hij schoot met de waanzinnige snelheid van 86 km/u!
Tevens pakte GFC'33 ook de beker voor de 3e plaats. Dit was een prima prestatie. Verloren werd er met 1-0 van de latere winnaar Helden JO13-1, wat in de 2e divisie uitkomt. Een prima 0-0 gelijkspel tegen Hoofdklasser Sparta'18 JO13-1. Van de nummer laatst Kessel JO13-1 werd gewonnen met 3-0.
Mooie afsluiting van het seizoen!

Afscheid van Wiel Wijnen bij de veteranen na 55 jaar senioren voetbal

Het nieuwe pupillenvoetbal: Plezier en ontwikkeling voorop

 

Klik voor meer informatie over de nieuwe wedstrijdvormen bij JO8 en JO9 met ingang van het nieuwe seizoen op onderstaande links.

http://www.knvb.nl/downloads/bestand/8734/infographic-nieuwe-wedstrijdvormen-pupillen 

http://www.knvb.nl/downloads/bestand/10602/flyer-spelvorm-6-tegen-6

http://www.knvb.nl/downloads/bestand/7089/concept-presentatie-roadshow-optimale-wedstrijdvormen150916

 

Bij alle 1e klassen zal er voortaan een najaars- en voorjaarsreeks gespeeld gaan worden. Voorheen was dat bij de junioren een volledig seizoen met thuis- en uitwedstrijden tegen elke tegenstander, nu dus óf thuis óf uit.

Ook gaan we starten met het mobiele DWF (mDWF). Voortaan moet iedereen middels een mobiele telefoon of tablet het wedstrijdformulier gaan invullen.

VVV-Venlo Voetbalstages

KAMPIOENSCHAP GFC'33 JO17-1

De mannen van GFC’33 JO17-1 behaalden vanmiddag de titel in de 4e klasse 401. Een zwaarbevochten 3-5 zege op FCV O17-2 was voldoende om concurrent Hegelsom JO17-1 op afstand te houden.

Proficiat met jullie kampioenschap!!

Kijk voor een uitgebreid wedstrijdverslag en meer foto's op de Facebook pagina van GFC'33 www.facebook.com/Gfc33

KAMPIOENSCHAP GFC'33 JO9-4

Net als tegenstander VV Reuver JO9-4 hadden de F spelers van GFC JO9-4 één wedstrijd gelijk gespeeld en voor de rest alles gewonnen. Na een zeer spannende wedstrijd eindigde dit duel in 3-3. Beide clubs vierden hun kampioenschap op het veld met bloemen, medailles, kampioensbeker en de vele stralende gezichtjes. 

Proficiat met jullie kampioenschap: Ben Thissen, Bram Vallen, Joos Engels, Joris Bongartz, Kaj Theuerzeit, Quinn Seuren, Ryan Roeffen, Siem Paulus, Vic Coort, Joos Bongarts en Frank Theuerzeit!!

Kijk voor een uitgebreid wedstrijdverslag en meer foto's op de Facebook pagina van GFC'33 www.facebook.com/Gfc33

VACATURE | Secretaris

Na 20 jaar secretaris te zijn geweest stop ik m.i.v. het nieuwe seizoen met het secretariaat. Personen die geïnteresseerd zijn om deze functie over te nemen kunnen met mij contact opnemen om meer informatie te krijgen. Dit kan bij Wil Crommentuyn, tel. 0773662884 of via de mail op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groetjes, Wil Crommentuyn

GFC’33 “Auk Vet” Damestoernooi

Op zaterdag 27 mei wordt weer ons jaarlijkse internationale GFC’33 “Auk Vet” Damestoernooi gehouden.
Een tiental damesteams, vijf uit Nederland en vijf uit Duitsland, zullen weer strijden om de “Auk Vet” wisselbeker.
Aanvang van de wedstrijden is om 12:00 uur, de teams worden verwacht vanaf 11:15 uur. 
De finalewedstrijden worden gespeeld om 15:30 uur.
Wegens groot succes vorig jaar vindt er naast de wedstrijden ook dit jaar weer een competitie latje trappen plaats.
We hopen heel veel bezoekers te mogen begroeten om de teams aan te moedigen en van de gezellige sfeer te proeven.

Scheidsrechtercoördinator

Marcel Baghuis moet wegens omstandigheden zijn werkzaamheden als scheidsrechtercoördinator tijdelijk neer leggen. Zijn taak wordt overgenomen door Peter Simons te bereiken via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06-27041348.

Zoekplaatje!

Wie weet uit welk jaar onderstaande foto is?
Wie herken je op de foto?

Reacties kan je plaatsen op de Facebookpagina van GFC'33 www.facebook.com/Gfc33

Kyra van Leeuwe geselecteerd voor KNVB TOP groep

Nog meer mooi nieuws van het meiden front van GFC’33.

Kyra van Leeuwe, speelster bij JO13-1, heeft in het najaar 2016 en voorjaar 2017 wedstrijden en trainingen gehad bij de KNVB meisjes O11/O12 en O13 werkgebied Limburg.

Daar heeft Kyra een goede indruk achter gelaten en is ze geselecteerd voor de (voorlopige) KNVB TOP groep meisjes O12 opleidingsgebied Zuid (Limburg, Noord-Brabant en Zeeland).

In april en mei gaat ze 4  woensdagen trainen in Eindhoven , waarna de definitieve groep O12 geformeerd zal worden.

Kyra, gefeliciteerd met deze selectie, succes en geniet van deze dagen!

Ruben Laugs maakt stap naar VVV-Venlo

Ruben Laugs, oud-speler van GFC'33, gaat vanaf volgend seizoen de overstap maken naar VVV-Venlo. Ruben heeft tot en met de D gespeeld voor GFC'33. Dat hij in een talentvollle lichting zat, blijkt wel uit het aantal kampioenschappen dat hij met deze lichting heeft mogen vieren. Vaak met vader Harold als gedreven trainer. Vorig seizoen heeft hij zijn ambitie gevolgd en de stap gezet naar SC Irene om een niveau hoger zijn talent verder te ontwikkelen. Dat dit een goede stap is geweest in zijn ontwikkeling, blijkt wel uit het feit dat hij een seizoen later gaat uitkomen voor VVV-Venlo. Ruben proficiat! Je talent en inzet wordt beloond. Wij wensen jou veel succes en vooral ook heel veel voetbalplezier toe in Venlo! 

Voetbalmeiden gezocht!

Voor het volgend seizoen zijn we op zoek naar sportieve meiden ter aanvulling van ons meidenteam.

Iets voor jou?

* Ben je 13 jaar of ouder?

* Lijkt voetbal jou een leuke teamsport?

* Denk je erover om misschien te gaan voetballen of heb je al eens gevoetbald

   en wil je weer gaan voetballen?

* Lijkt het jou leuk om in een meidenteam te voetballen?

Kom dan eens een keer kennis maken en meetrainen met ons meidenteam!

Wil je er meer over weten of je aanmelden?

Neem contact op met Twan Relouw (Coördinator Junioren)

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Uiteraard zijn ook meisjes onder deze leeftijd welkom om te komen voetballen, je wordt dan ingedeeld bij een gemengd team.

Mooi nieuws van het Meiden-front

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen zondag heeft NOA PETERS (MO19) in Roermond deelgenomen aan de talentendag van Borussia Mönchengladbach. Zij is in positieve zin opgevallen en ze is daarom uitgenodigd voor een trainingsstage bij Borussia Mönchengladbach.

Proficiat Noa, we wensen je veel succes en speelplezier toe!

Lindeboom TopD toernooi 2017

   

            

Lindeboom TopD toernooi.

Na een periode met veel onduidelijkheid over het voortbestaan van het TopD toernooi is afgelopen week besloten dat het Lindeboom TopD toernooi bij GFC'33 zal doorgaan. En zal plaatsvinden op 9 en 10 september 2017. 

Achter de schermen is er gewerkt aan een drietal speerpunten:

1. Begroting

Er zijn afgelopen periode voldoende financiële toezeggingen gedaan door sponsoren die het TopD toernooi een warm hart toedragen, zodat er nu een basis is waarmee we van start kunnen gaan.

Sponsoren hiervoor hartelijk dank!

 2. Toernooicommissie

Er is een groep vrijwilligers opgestaan die zich willen inzetten voor dit geweldige toernooi. Op korte termijn zullen taken verdeeld worden.

Vrijwilligers, top!

 3. Deelnemersveld

GFC’33 is partnerclub van VVV-Venlo en heeft VVV-Venlo om medewerking gevraagd voor het regelen van de deelnemers voor het TopD toernooi. VVV-Venlo wil deze samenwerking graag aangaan en zal zich inzetten om het deelnemersveld vast te leggen. GFC’33 is toernooipartner van VVV-Venlo geworden.

VVV-Venlo, dank jullie wel voor deze steun!

Een ieder zal begrijpen dat er nu pas een begin is gemaakt om ervoor te zorgen dat,  dit jaar en hopelijk nog vele jaren, het TopD toernooi plaats vindt bij GFC’33.

Om het TopD toernooi daadwerkelijk neer te zetten zijn er nog veel helpende handjes nodig, hierbij valt te denken aan opbouw/afbreken, catering, gastouders.

De Toernooicommissie zal in de komende periode mensen benaderen met de vraag of zij iets willen/kunnen betekenen voor het TopD toernooi. Mochten wij U vergeten te vragen en wilt U zich graag inzetten voor het TopD toernooi, laat het ons weten.

Toernooicommissie TopD: Peter Simons, Ed Peters, Mario Broeren, Rik Wijnen, Bianca Philipsen, Mariska Bogie, Roy van Leeuwe en Inge van Hasselt

Vernieuwingen pupillenvoetbal

Vanaf het nieuwe seizoen gaat er een hoop veranderen in het pupillenvoetbal. Zo komen er competities per leeftijd, veranderd het aantal spelers per team, het veld en de spelregels. Ook zullen er geen standen meer bijgehouden worden bij de competities t/m O10. Het blijft echter wel van belang de uitslagen bij te houden en door te geven omdat alleen op die wijze kan worden bepaald of de teams in een poule ook gelijkwaardig aan elkaar zijn.

Voor het seizoen 2017-2018 gaan deze wijzigingen gelden voor de jeugd tot en met 8 jaar (voorheen de F) en vanaf 2018-2019 tot en met 11 jaar (voorheen de E en eerstejaars D).

Kijk voor een overzicht van de wijzigingen in het online magazine dat door de KNVB is gepubliceerd; 

http://knvb.h5mag.com/pupillenvoetbal/onder_8_t-m_onder_10

Wijziging van het DWF en de spelerspassen

Vanaf het nieuwe seizoen zal het huidige DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) verdwijnen en zal er voortaan gebruik gemaakt gaan worden van een mobiele app (mDWF) die iedereen kan installeren op zijn smartphone of tablet. Dat betekent dat vanaf het nieuwe seizoen ook geen gebruik meer kan worden gemaakt van de computers die nu in de bestuurskamer staan of de app die nu nog gedownload kan worden op de computer. Binnenkort volgt meer informatie hierover.

De fysieke spelerspassen zoals we die nu kennen gaan verdwijnen. Deze worden geïntegreerd in de app die ook gebruikt wordt voor het invullen van het mDWF. De KNVB heeft laten weten dat er vanaf 4 maart geen nieuwe (fysieke) spelerspassen meer worden uitgegeven en dat het vanaf die dag toegestaan is om te spelen zonder spelerspas, mits de speler/speelster een geldig legitimatiebewijs kan overleggen. Spelerspassen die na 3 maart verlopen hoeven dan ook niet meer te worden verlengd, denk er echter wel aan om in dat geval zeker een legitimatiebewijs bij je te hebben.

Voor meer informatie: 

http://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/24166/amateurvoetbal-gaat-over-op-mobiel-digitaal


Live score GFC'33 1

Volg de wedstrijden van het eerste elftal vanaf nu live met onze Live Score!

Download de app via de website of volg ons op Twitter @_gfc33  https://twitter.com/_GFC33  en Facebook https://www.facebook.com/Gfc33

 

SPEELDAGENKALENDER AMATEURVOETBAL 2017/'18

Samen met amateurclubs is besloten om het voetbalseizoen 2017/’18 later te beginnen en later te eindigen. Het voetbalseizoen begint in het hele land vanaf 2 september met bekerwedstrijden. De competitiewedstrijden beginnen vanaf 23 september en het seizoen wordt afgesloten op 27 mei. Dit is de belangrijkste uitkomst van de meer dan 30 bijeenkomsten, met ruim 1.200 clubvertegenwoordigers, over de speeldagenkalender van seizoen 2017/’18.

Voor meer informatie kan je kijken op de website van de KNVB

http://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/23698/amateurvoetbal-start-2017-na-de-vakantie

 

Nieuwe trainer GFC'33

GFC'33 is tot overeenstemming gekomen met Roger Ceulemans om met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van GFC'33 te worden. Hij is op dit moment nog de trainer van derdeklasser FC Geleen Zuid en woont in Maasbree. Op de foto de ondertekening van het contract door Roger Ceulemans en onze voorzitter Leon Voeten.

Informatie TopD toernooi 2017

Afgelopen zondag heeft het bestuur een gesprek gehad met de nog twee overgebleven leden van de toernooicommissie TopD, Inge van Hasselt en Mario Broeren.

Gezamenlijk hebben we besloten om ons in te spannen het toernooi in 2017 door te laten gaan en wel op 10 en 11 september. Doorgaan van het toernooi is voor het belangrijkste deel afhankelijk van een drietal aspecten te weten; voldoende vrijwilligers die gezamenlijk het toernooi willen organiseren, voldoende sponsorinkomsten om het toernooi financieel mogelijk te maken en het uitnodigen van een internationaal deelnemersveld. Bij dit laatste aspect is van de zijde van VVV Venlo alle medewerking toegezegd. De komende tijd wordt er druk gewerkt om te voldoen aan de randvoorwaarden om het toernooi door te laten gaan, voor de carnaval wordt hierover definitief besloten.

Indien je interesse hebt ons hierbij te willen helpen doe jezelf en de vereniging een groot plezier en meld je aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..