Veldsituatie

Bijgewerkt: Donderdag 18-3-19

Veranderingen van veldsituatie staan vóór 16:00 uur op de site. 

Scenario: A

Trainen is mogelijk!!

 

 

 Trainingsschema 2018-2019 (versie 4 september 2018)

App

Sponsors

Partnerclub VVV-Venlo

Nieuws

Eindse Boys 2 - GFC'33 2 : 3-2

Hoe toepasselijk, in het afzichtelijke dorpje genaamd Eind vond GFC'33 2 zijn Waterloo in de KNVB-beker. Tot groot verdriet van onze bekerhooligan Mario, wiens droom bruut uiteenspatte. Om te zien hoeveel een beker voor Mario kan betekenen, zie bijgaande foto. 
Als het dinsdagavond, een uitwedstrijd ver van huis, ergens in maart op een gure avond is, dan weet je het, per ongeluk liep de beker enigszins uit de hand.

Vol goede moed startte Gfc tegen een felle tegenstander. De start was prima, Ivo scoorde op curieuze wijze. Afgelopen zomer had deze keiharde voorzet weinig opgeleverd, maar de huidige light-versie van Ivo bezit een staalharde sixpack, en precies daarmee promoveerde hij Etiennes voorzet tot 0-1. In het vervolg verscheidene goede, grote kansen (Jop was dichtste bij, zijn schot teisterde de paal) voor Gfc. Ook Jordi haalde verwoestend uit, een pegel van 35m na een afvallende bal haalde bijna de cornervlag. Eind stelde daar welgeteld 1 goede kopkans en enkele zielloze afstandschoten tegenover. Na de behoorlijke 1e helft was de enige klacht het gebrek aan goals. 

Na de rust maakten we snel onze tweede. Helaas voor Robin waren we inmiddels van kant gewisseld, hij kopte ongelukkig 1-1 binnen. Ons niveau daalde met elke regendruppel verder, dat gaf Eind gelegenheid met hun 'werkvoetbal' steeds beter erin te komen. Gfc voetbalde nog steeds makkelijker, maar Eind kwam op wonderbaarlijke wijze op 2-1, de wind verdiende meer credits dan Eind. Vervolgens had de scheids last van acute blindheid voor enkele seconden, een zuivere penalty werd ons onthouden, die hadden we achteraf goed kunnen gebruiken, waarvoor hulde. In Eind houden ze er schijnbaar andere regels op na, ook hands (aan beide zijden) werd ondanks 6 a 7 voorbeelden nooit bestraft. 
Hierna toch de zeer verdiende 2-2, Jop vond 10 min voor tijd het net. Erop en erover zou je zeggen, maar echt doordrukken konden we niet. 
Een fikse hagelbui noopte zelfs tot een korte onderbreking, het zicht werd iedereen, plus de anderhalve man en een paardenkop naast het veld, volledig ontnomen door deze bui. 
Zowel Willem als Jop brak na de hervatting eenmaal door en het leek de winnende te worden, maar helaas mocht het niet zo zijn. 
Om het bekerleed te completeren brak de laatste minuut aan. Een matige voorzet werd nog matiger verwerkt, waarna de spits droog afmaakte, en Mario z'n bekerdroom aka ons bekeravontuur zat er heel abrupt op, hoe zuur en onnodig deze nederlaag ook was. 
Gelukkig zaterdag de feestelijke wedstrijd tegen FCV, dan kunnen we al dit (beker)leed wegspoelen (door een goede wedstrijd / door een goede derde helft, graag doorhalen wat niet van toepassing is) 
Merci, en Eind, tot nooit

Seizoensafsluiting en BBQ 2019

Op zondag 26 mei voor de senioren en op zaterdag 1 juni voor de jeugd.

GFC'33 laat twee dure punten liggen

Stormvogels 1 - GFC 1: 2-2

Het eerste van GFC'33 liet vandaag onnodig en onverdiend twee punten liggen in Siebengewald. Op een hobbelig veld kwam GFC op 0-1 door een doelpunt van Bas van Beckhoven. Dat bleef het tot de rust. Na de thee kwam Stormvogels terug tot 1-1, na een slecht verwerkte inworp. Maar uit de eerstvolgende aanval was het Thei Breukers die 1-2 binnen kopte, na een mooie voorzet van Willem van den Aarssen. Vervolgens waren er drie honderd procent kansen. Maar die gingen er helaas niet in. En zoals dat dan gaat in het voetbal, in blessuretijd viel een voorzet bij de 2e paal in het doel: 2-2. Toch een puntje voor Stormvogels.

OLS 2019

Het bestuur heeft onderstaande oproep van de werkgroep personeel OLS ontvangen:

Geacht bestuur,

Fijn dat jullie vereniging zich heeft ingeschreven om samen met jullie leden het OLS 2019 tot een onvergetelijk evenement te maken.
Zijn er leden van jullie vereniging die zich nog niet hebben opgegeven, dan bestaat er ook de mogelijkheid om persoonlijk dit a.s. zaterdag 23 februari te doen:

Waar: in het OLS hoes , Kerkstraat 2, Sevenum. 
Hier zijn vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur, 2 leden van de werkgroep personeel aanwezig om mee te helpen met de aanmelding.

Op dit ogenblik hebben zich al een behoorlijk aantal vrijwilligers opgegeven, maar we zijn er nog niet...!
Dus, zegt het voort en doe met ons mee!
Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Met vriendelijke groet,

Leony Willemssen - Emonts
Werkgroep Personeel OLS Sevenum

Eerste nederlaag van het seizoen voor de heren van GFC'33 1

GFC'33 1 - BVV 1: 2-3

Het eerste elftal van GFC'33 liep tegen BVV tegen zijn eerste nederlaag van het seizoen aan. De nummer voorlaatst knokte zich met vechtvoetbal langs een matig en ongeïnspireerd GFC. En het begon allemaal zo goed. Na amper 2 minuten scoorde Jasper van der Weegen al de 1-0. Maar vijf minuten later stond er 1-2 op het scorebord na twee voorzetten die direct in het doel verdwenen. De gehele GFC defensie stond er bij en keek er naar. Pas diep in de tweede helft kwamen er wat meer kansen voor GFC en het was Thei Breukers die de 2-2 scoorde. Maar BVV bleef knokken en via een ongelukkig eigen doelpunt van Jur Scheres kreeg BVV toch de zeker niet onverdiende drie punten. Te veel spelers van GFC haalden niet hun normale niveau en zaten al met hun hoofd bij Gekke Maandag. Kijk voor meer foto's van deze wedstrijd op de Facebook pagina van GFC'33.

Toernooi kalender 2019

Er is een nieuw document geplaatst met de toernooi kalender 2019.

Klik hier of op de afbeelding voor het overzicht.

Frens Steegh bruidegom!

Het boerenbruidspaar wordt dit jaar gevormd door Frens Steegh en Jenny Bergmans van joekskapel Kloëte Kook. Frens is speler van ons 4e elftal. Jenny is de vriendin van Pim Coopmans, ook lid van GFC'33. Ook in het bruidspaar dus genoeg voetbalbloed.

Vrijwilligersavond!

Vrijwilligers (en aanhang) opgelet!
Vrijwilligersavond op vrijdag 01-02-2019
Aanvang: 20.00 uur
Casino Night

Weer GFC’33-bloed in jeugdtrio!

Afgelopen zondag is het nieuwe jeugdtrio uitgekomen. Prins Bram zal samen met zijn adjudanten Kyra en Bob met de Gekke Maondig voorop gaan voor de jeugdige carnavalsvierders. Bob is de altijd enthousiaste sterspeler van O17-2 maar ook Bram en Kyra zijn in het verleden bij GFC’33 actief geweest. Bram zag dat hij het prinsschap niet kon combineren met zijn carrière als voetballer en is gestopt. Kyra is gescout door Wittenhorst waar zij nu de sterren van de hemel speelt! We wensen jullie een heel fijn seizoen toe, geniet er samen met de rest van de jeugdraad en jeugd van!

Groesbeekse Boys 1 - GFC'33 1 : 4-4

GFC'33 is de voorbereiding op de 2e seizoenshelft begonnen met een 4-4 gelijkspel tegen Groesbeekse Boys. Op het prachtige sportpark van 2e divisionist De Treffers in Groesbeek, kwam GFC na een foutje van Luc Stappers op een 1-0 achterstand tegen de club waar trainer Rene Peters is opgegroeid. De koploper in de Gelderse 4e klasse liet goed combinatiespel zien op het kunstgras. GFC moest duidelijk wennen aan de snelle mat, maar kwam voor rust toch op 1-1. Jasper van der Weegen was attent nadat de keeper een schot van Joost Relouw had losgelaten. Na de rust was GFC de betere ploeg. Via een strafschop scoorde Bas van Beckhoven de 1-2 en uitblinker Willem van den Aarsen liet de doelman kansloos bij een snoeiharde vrije trap. Na een half uur speelde doelman Tom van Dijk een bal niet goed in, waardoor Groesbeek een 2e cadeautje kreeg en de 2-3 aantekende. GFC wisselde volop en de schwung was er uit. Groesbeek kwam terug tot 3-3, maar Thei Breukers bracht GFC uit een corner weer op voorsprong. Vlak voor tijd werd het echter na een snelle tegenstoot nog 4-4.

Aanpassing consumptieprijzen m.i.v. 1 januari 2019

 • BIER TAP 20CL /FLES 30CL - FRIS Flesje 20CL € 2.-
 • SPECIAAL BIER 30CL-WIJN 25cl- € 3.-
 • Red Bull 25cl blik € 2.50
 • SNACKS FRIKANDEL – KROKET – BAMI - TOSTI € 2.-
 • MEXICANO € 2.50
 • BROODJE GEZOND € 3.50
 • KOFFIE-THEE € 1.50
 • SNOEP € 1.-
 • CONSUMPTIEBONNEN P/ST € 2.- 11 BONNEN  € 20.-  = € 1.82 p/bon

 De prijsverhoging hebben we gemeend door te moeten voeren als gevolg van de volgende zaken:

 • BTW stijging lage tarief van 6% naar 9%. Dit betreft alle frisdrank- zwak alcoholische dranken en etenswaren.
 • De inkoop van bier-wijn-fris en etenswaren gaat elk jaar omhoog.
 • Laatste prijsverhoging is 2 jaar geleden gedaan door de club.
 • De onderhoudscontracten voor tap-koffie en chocomel app. Deze zijn geïndexeerd.

 Voordelen van de prijsstijging zijn:

 • Geen extra contributieverhoging voor de leden.
 • Beter overzicht voor het personeel achter de bar.
 • De inzet van consumptiebonnen wordt bevorderd.
 • Vrijdagavond blijft seniorenavond, alleen Tap/fles bier € 1.50 alle andere dranken nieuwe prijs
 • Hopelijk meer resultaat uit de kantine.

Heel Holland Spelregelt

Uitnodiging van de scheidsrechtersvereniging Venlo.

Op vrijdag 25 januari organiseert de scheidsrechtersvereniging Venlo e.o. wederom Heel Holland Spelregelt! Na de succesvolle editie van 2018 wordt er ook in 2019 een spelregelkampioen bekend op deze avond! Op deze avond zal de spelregelkennis op 5 verschillende manieren getest worden met de app 'Socrative'. Deelnemen mag zowel individueel als in een duo. De inloop is vanaf 19:00 uur, waarna de avond om 19:30 uur zal worden afgetrapt. Na de korte rondes met spelregelvragen zal rond de klok van 22:00 uur de Heel Holland Spelregelt-kampioen bekend zijn. Na 22:00 uur is er nog genoeg tijd voor een biertje en een bitterbal om deelname aan Heel Holland Spelregelt te vieren! 

U bent van harte welkom op 25 januari 2019 in Huize Unicum (Leutherweg 188 Venlo)! Graag zouden we van tevoren weten wie er allemaal komt. Aanmeldingen mogen via de e-mail naar Sander Huijs (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) .

Namens de organisatie, Sander Huijs - SVO Venlo e.o.

Topscorer GFC’33 senioren seizoen 2018-2019

Ook dit jaar zullen we weer bijhouden wie er topscorer bij de senioren gaat worden. Hieronder de tussenstand bij aanvang van de winterstop.

EWC 1 - GFC'33 1: 0-0

In een kil en grijs Well deelden GFC en EWC de punten. Het bleef zoals het begon. In de eerste helft was GFC de betere ploeg, maar heel veel grote kansen waren er niet. Bas van Beckhoven had de 0-1 op de voet, maar wachtte iets te lang. Na de rust liet EWC wat meer zien en was de strijd in evenwicht. Aan beide kanten waren er mogelijkheden om de score te openen. Maar het bleef 0-0, al had GFC daar wel nog paal en lat bij nodig.

Protocol gebruik beeldmateriaal

GFC’33 hanteert een protocol voor het plaatsen van beeldmateriaal zoals foto’s en video’s op de website van GFC’33 en op social media zoals bijvoorbeeld facebook, twitter en groeps-Whatsapp van de vereniging. In het protocol kunt u de regels lezen, waaraan GFC’33 zich houdt als het gaat om beeldmateriaal van onze leden, begeleiders en andere betrokkenen. Het volledige protocol kunt u hier lezen, of klik op de afbeelding. 

Een duik in het verleden

Mooi verhaal over een ex-GFC'er.....twee zelfs. Klik op de link voor de mooie blog. 

https://floddergatsblog.wordpress.com/2018/12/11/vvv-diep-in-de-kelder-van-het-betaalde-voetbal/

Trainingen tijdens de winter

In verband met enkele inhaalwedstrijden op zaterdag 22 en zondag 23 december mag er getraind worden tot en met vrijdag 21 december 2018. Daarna is het sportpark gesloten en mag er weer getraind worden vanaf maandag 21 januari 2019.

Contract verlengingen

Voor het komend seizoen 2019-2020 hebben we het contract met trainer René Peters met een jaar verlengd. Ook het contract met Jos Hermkes is met een jaar verlengd. Gisteren tijdens de " jaarafsluiting" werd het contract met Jos getekend.

Kerstbingo

Ereleden van GFC'33 : Jo Vermeulen en Wil Crommentuijn

Gisteren hebben onze twee ereleden, Jo Vermeulen in 2016 en Wil Crommentuijn in 2018, een tastbare herinnering gekregen voor hun jarenlange inzet voor onze vereniging. Op de foto Jo en Wil samen met hun echtgenotes.

GFC'33 1 - America 1 : 1-0

Het eerste van GFC'33 boekte vandaag een zwaarbevochten 1-0 overwinning op America. Op basis van de eerste helft hadden de gasten zeker een punt verdiend. America was sterker en kreeg meerdere kansen om op voorsprong te komen. Met name vlak voor rust, maar Davy Wilmer redde met zijn voet GFC. Na de thee kwam Sander Heijnens in de ploeg en zijn duelkracht op het middenveld deed het duel kantelen. America leek moe en GFC zette aan. Een kwartier voor tijd was het Jasper van der Weegen die uit een corner de 1-0 binnen tikte, nadat Joost Relouw op de lat had gekopt. Hier bleef het bij.

Hegelsom 1 - GFC'33 1: 3-3

Het eerste van GFC'33 heeft slechts één punt overgehouden aan het duel met Hegelsom, de nummer 4 op de ranglijst. Knullig verdedigen en een wel zeer gemakkelijk vlaggende grensrechter waren hier debet aan. GFC kwam twee keer op voorsprong. Na doelpunten van Jur en Bas stond het 0-2. Hegelsom kreeg de 1-2 in de schoot geworpen, maar Bas maakte direct daarna de 1-3. Ook nu liet GFC door matig verdedigen Hegelsom terugkomen tot 2-3. Jasper scoorde vervolgens glaszuiver de 2-4, maar de grensrechter had de vlag alweer omhoog en de verder prima leidende scheidsrechter volgde steeds zijn vlagsignaal. Alles wat maar enigszins gevaarlijk leek werd afgevlagd. Soms stond hij 10 meter van de laatste lijn, maar toch ging de arm weer omhoog. Tot ergernis van alles wat GFC was. Zo haal je dus punten voor je ploeg. Slaap lekker. Vlak voor rust kreeg Hegelsom een penalty en werd het 3-3. Daarmee hadden de ploegen hun kruit verschoten, al had Bas vlak voor tijd nog de 3-4 op de voet. Maar het bleef bij 3-3. Een punt voor beide ploegen en een cadeaubon voor de grensrechter vanuit Hegelsom.

VRIJWILLIGERSAVOND GFC'33

Heren en dames, leiders en alle vrijwilligers van GFC'33; 
Op 1 februari 2019 vindt de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats voor de GFC'33 vrijwilligers en partners. Een gezellige avond bedoeld om een bedankje uit te spreken naar jullie als belangrijke schakel binnen onze vereniging. Reserveer deze datum alvast in jullie agenda!

Wedstrijd Chinese team (BSU) - SV Grün Weiss Vernum

Zondag 25 november wordt er bij GFC’33 in Grubbenvorst om 13:00 uur een oefenwedstrijd gespeeld tussen het Chinese team (BSU) en het U15 team van SV Grün Weiss Vernum 1949 e.V.

Vrijdag 28 september 2018:
Een voetbalteam met begeleiding uit China is de komende tien weken te gast bij VVV-Venlo. Het bezoek is het resultaat van een samenwerking tussen de BSU (Beijing Sport University) en VVV-Venlo.
Het team bestaat uit 22 spelers tussen de 14 en 16 jaar en drie begeleiders. Het gezelschap verblijft in Hegelsom en draait dagelijks een voetbalprogramma waarbij ze begeleid worden door de jeugdtrainers van VVV-Venlo.
Naast het sportieve deel, krijgt de groep ook een cultureel en educatief programma aangeboden, waarbij ze Nederland en de gemeentes Horst aan de Maas en Venlo in het bijzonder leren kennen. Zo gaat het gezelschap onder meer een bezoek brengen aan het Limburgs Museum in Venlo, het Oorlogsmuseum in Overloon en het Van Goghmuseum in Amsterdam.
Komend voorjaar zal opnieuw een team gedurende tien weken te gast zijn. De bedoeling is dat het partnership leidt tot verdere samenwerking waarbij kennis wordt gedeeld op sportief, educatief en cultureel vlak.

Dinsdag 13 november 2018:
Ze zijn inmiddels alweer enkele weken in Nederland, het voetbalelftal met hun begeleiding uit China. Al vanaf het einde van september tot en met begin december verblijven de voetballers in Hotel Hegelsom in de gemeente Horst aan de Maas. Ze hebben de afgelopen periode al veel diverse activiteiten gehad en ze zijn nog zeker niet klaar met hun project. Meestal wordt de selectie vervoerd door de spelersbus van Munckhof waar ook groot de Chinese organisatie Beijing Sport University op te zien is.

Na vandaag (13 november jl.) zijn onze Chinese vrienden weer een ervaring rijker. De ochtendtraining stond namelijk onder leiding van niemand minder dan onze eigen Maurice Steijn en zijn technische staf. Voor de Aziaten natuurlijk een prachtige morgen. Na deze training bekeek het team ook nog even de training van ons eigen VVV-Venlo.

Naast al het harde trainen, voetbalt het team ook regelmatig hun wedstrijden hier in de Venlose omgeving. Volgende week staat bijvoorbeeld een oefenwedstrijd tegen Venlosche Boys op het programma en bovendien worden sommige Chinese talenten ook nog eens beloond. Twee spelers trainen aanstaande donderdag mee met VVV-Venlo O15, dit mede door hun keiharde inzet en goede prestaties.

Echter is het lang niet alleen maar voetbal dat de klok slaat. Morgen zullen de gasten cultuur gaan snuiven bij de Zaanse Schans en vrijdagavond zijn ze te vinden bij ‘Glow’ in de binnenstad van Eindhoven. Ook als het volgende week weer ‘Black Friday’ is gaan de Chinezen shoppen in onze Limburgse hoofdstad Maastricht.

Het avontuur nadert, helaas voor hen, toch zijn einde. Op 1 december staat er nog een leuke Sinterklaasactiviteit op de planning en op 6 december aanstaande keren de voetballers alweer terug huiswaarts.

Dit is mede mogelijk gemaakt met subsidie van EUregio Rijn-Maas-Noord.

DEV Arcen 1 - GFC'33 1: 1-4

Vandaag speelde het eerste van GFC'33 een uitwedstrijd tegen DEV Arcen. Trainer René Peters kon beschikken over een vrijwel fitte selectie. De geblesseerden Wouter van Denzen en Willem van Aarssen waren weer beschikbaar. GFC begon veel te slap. Arcen won vrijwel alle duels en kwam na 25 minuten verdiend op voorsprong. GFC had moeite met het systeem dat Arcen speelde met vijf verdedigers. Na wat omzettingen kreeg GFC wat meer vat op het spel. Uit een corner kopte Jasper van der Weegen de gelijkmaker binnen. Vlak voor rust schoot Willem van den Aarssen een vrije trap snoeihard op de lat. Sebas Theelen kopte uit de rebound de 1-2 ruststand binnen. Er zat wat goeds in de thee, want direct na rust schoot Willem van den Aarssen na een mooie aanval prachtig de 1-3 binnen. Het duel leek beslist. GFC had de controle en Arcen kon nauwelijks een vuist maken. Vijf minuten voor tijd wist Joost Relouw nog de 1-4 eindstand op het scorebord te zetten. Een verdiende zege na een moeizaam begin. Door het gelijke spel van FCV kroop GFC dichter bij de twee koplopers Meterik en FCV. Het gat met de eerste plaats is nog maar twee punten.

Ilja van den Beucken op stage bij VVV-Venlo

Ilja van den Beucken, speler/keeper van GFC'33 JO10-1, is door VVV-Venlo uitgenodigd voor een trainingsstage in november en december. Ilja mag in drie trainingen laten zien waarom onze JO10-1 zo weinig goals tegen krijgt in de competitie.

Ilja, GFC'33 wenst je heel veel succes en plezier!!

GFC'33 1 - Montagnards 1: 8-1

Het eerste elftal van GFC'33 veegde vandaag de vloer aan met Montagnards uit Bergen. Ondanks de afwezigheid van Wouter van Denzen, Thei Breukers en Willem van den Aarssen, hadden de gasten weinig in te brengen. Na 7 minuten was het al 2-0 door doelpunten van Joost Relouw en een eigen doelpunt van Bergen na een voorzet van Faas Boers. Dat bleef het tot de rust. Na de thee en sinaasappelen van Jos Hermkens zette GFC een tandje bij en werd het al snel 6-0. Via nog twee voorzetten van Faas Boers scoorden Sebas Theelen en Bas van Beckhoven. Laatstgenoemde scoorde nog twee keer en er waren ook doelpunten van Cedric Bramkamp en nogmaals Joost Relouw. Tussen doelpunt 6 en 7 scoorde Bergen éénmaal na een klein slippertje van Davy Wilmer.

Heijen 1 - GFC'33 1: 3-3

In een spannende wedstrijd deelden Heijen en GFC'33 vandaag de punten. Het zeer jonge team van GFC, gemiddelde leeftijd 19,5 jaar leek op de winst af te gaan, maar vlak voor tijd viel toch nog de gelijkmaker. GFC miste vandaag meerdere spelers door blessures: Wouter van Denzen, Willem van den Aarssen en Bram Martijn. En ook Thei Breukers was niet fit genoeg om te starten. Maar de jonkies pakten het goed op. Na 10 minuten scoorde Jasper van der Weegen de 0-1 na een goede actie van Bas van Beckhoven. Dat leek het tot de rust te blijven, maar in de 44e minuut scoorde Heijen uit een vrije trap de 1-1.
Ook na rust viel er direct een doelpunt. GFC was even niet bij de les en Heijen prikte de 2-1 binnen. Maar GFC herpakte zich en via een vrije trap van Mike van Knippenberg werd het 2-2. Thei Breukers kwam in het veld voor Faas Boers. Een paar dagen geleden kon hij nog nauwelijks lopen, maar vandaag scoorde hij de 2-3 na een solo van Joost Relouw. De buit leek binnen, maar balverlies op het middenveld leidde vlak voor tijd tot de 3-3. Er had meer ingezeten voor GFC onder 20.

Te gast bij VVV-Venlo

Afgelopen zondag 21 oktober was GFC’33 als Partnerclub, eregast bij VVV-Venlo en mochten alle teams komen kijken naar de wedstrijd VVV-Venlo – ADO Den Haag.

Tijdens de rust mochten 4 jeugdspelers (O12 en O13) meedoen aan de wedstrijd “Latje Trap”. Een activiteit die VVV-Venlo ook dit seizoen voor de PartnerClubs organiseert. Iedere speler mocht vanaf de 16 meterlijn 3 pogingen doen om de lat te raken. En we hebben talenten. Shane de Zwart raakte de lat 2 keer en Stan Verberne 1 keer. Hiermee staat GFC’33 aan kop! Tot slot mochten de latjetrappers met de mascotte Koelie op de foto.…….en de wedstrijd werd door VVV gewonnen met 2 – 0.

De algemene Stand 2018-2019:
Teams;
1 GFC’33 3 punten
2 SV Panningen/SV Egchel 1 punt

Individueel;
1 Shane de Zwart (GFC’33) 2 punten
2 Ward Leenen (SV Panningen/SV Egchel) 1 punt
Stan Verberne (GFC’33) 1 punt

Ivo Wijnen Hoofd Jeugd Opleiding

Binnen de jeugdafdeling van GFC’33 is Ivo Wijnen per 1 september jl. aan de slag gegaan als Hoofd Jeugd Opleiding (HJO). Het HJO is een belangrijk persoon binnen een voetbalclub. Een van de belangrijkste taken is het uitvoeren en bewaken van de gemaakte afspraken van de voetbal- en opleidingsvisie binnen de gehele jeugdopleiding.

Het HJO is de persoon die zijn kennis, maar ook de kennis van anderen samenbrengt en verder verspreid binnen de vereniging.

Ivo is geen onbekende binnen GFC’33. Al jaren is hij binnen de jeugdafdeling werkzaam geweest als trainer van o.a. de F2 (nu O7) en JO13. Daarnaast was hij 3 seizoenen assistent-trainer bij VVV-Venlo/Helmond Sport. Gedurende deze periode heeft hij de opleidingen pupillentrainer, juniorentrainer, Uefa-C en Hoofd Jeugd Opleiding-C bij de KNVB afgerond. 

Ivo: “in het dagelijks leven ben ik student Finance & Control (bedrijfseconomie). Ik ben 24 jaar en zit in het laatste jaar van mijn opleiding en volg momenteel de minor circulaire economie. Daarnaast ben ik op dit moment voor het 2e jaar coördinator van de pupillen en zijn we met een commissie aan de slag gegaan met het jeugdvoetbalbeleidsplan. Als Hoofd Jeugd Opleiding wil ik alles voor de jeugd zo goed mogelijk organiseren om tot een goed sport- en ontwikkelklimaat te komen voor iedereen op zijn eigen niveau. 

Ik hoop op de steun en een goede samenwerking van iedereen waar ik in de toekomst mee in contact kom en laten we er samen een mooi seizoen van maken!”

GFC’33 wenst Ivo veel succes en plezier in zijn nieuwe functie bij onze club.

 

Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook.

GFC'33 1 - Stormvogels 1: 1-1

GFC'33 en Stormvogels uit Siebengewald deelden vandaag de punten in een enerverend duel. Op basis van de kansen, vooral in de tweede helft had er meer ingezeten voor GFC. Het eerste half uur heerste Stormvogels. De degradant uit de derde klasse was feller en zette GFC vast op eigen helft. Een doelpunt hing in de lucht en viel dan ook na 15 minuten: 0-1. GFC kreeg nog een domper te verwerken door de snelle blessure van Bram Martijn. Dat betekent nog een belangrijke speler minder na spelverdeler Willem van den Aarssen en spits Jasper van der Weegen. Maar de ploeg zette een tandje bij en langzaam kantelde het duel. Na rust bleef GFC de betere ploeg en er waren kansen op de gelijkmaker. Die kwam er uiteindelijk na een overtreding op de doorgebroken Thei Breukers, met rood voor de laatste man en een penalty. Wouter van Denzen schoot raak vanaf 11 meter, maar blesseerde zich hierbij. Even later moest ook Wouter Peeters met een hoofdblessure het veld verlaten. GFC kreeg diverse kansen om de winst te pakken. De grootste was voor Thei Breukers, maar voor een leeg doel schoot hij de bal op de paal. Zo bleef het bij 1-1.

Dringende oproep!

Beste leden, oud-leden, ouders of sympathisanten.

Ook in onze kantine komen we vrijwilligers tekort vooral op de zondagen! 

Om onze kantine draaiende te houden hebben we medewerkers nodig om ons te helpen achter de bar. We zijn op dit moment nog maar met een klein groepje. Dit houdt in dat we onze kantine regelmatig moeten sluiten als er zich geen nieuwe vrijwilligers aanmelden. Dit werk houdt in dat je een dagdeel in de kantine staat met eventueel ondersteuning van anderen. We maken steeds samen een programma zodat je aankunt geven wanneer het jouw het beste uit komt.   

Je kunt natuurlijk ook een keer mee komen werken met een van ons zodat je erachter komt wat dit werk inhoudt en……hoe gezellig dit is. 

Al kun je maar enkele keren ons team komen versterken meld je dan aan!

Voor info:

Will van Hegelsom

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-17734125

Huldiging leden

Jubilarissen:
GFC’33 heeft tijdens de Algemenen Ledenvergadering vijf leden gehuldigd in verband met hun langdurig lidmaatschap. Allen ontvingen een draagspeld en een mooi boeket bloemen.
Voorzitter Leon Voeten feliciteerde achtereenvolgens Ben Peijs, Ed Peters, Jos Gommans en Peter Baltussen met hun 50 jarig lidmaatschap. Hay Stappers was helaas verhinderd hij is 60 jaar lid. Het schaaltje en de bloemen zijn bij hem thuis uitgereikt.

Erelid:
Wil Crommentuyn werd door het bestuur voorgedragen als erelid van voetbalvereniging GFC’33.
Wil is vanaf 1 augustus 1972 lid van onze vereniging. Hij is zo’n 25 jaar bestuurslid geweest. Vanaf oktober 1997 tot september 2017 was hij onafgebroken secretaris. Een lange periode met ups en downs. Door zijn enorme ervaring en kennis van de club heeft hij GFC’33 een aantal jaren geleden door de moeilijke, bijna bestuur loze, periode geloodst.
Maar hij deed en doet nog meer. Zo is hij nog steeds vrijwilliger bij de maandagmorgenploeg en coördineert hij de vrijwilligerstaken binnen de club.
Vanwege al deze vrijwillige inzet van Wil voor GFC’33 heeft de algemene ledenvergadering ingestemd met de benoeming van Wil Crommentuyn tot erelid van GFC’33!!

Oostrum 1 - GFC'33 1: 1-3

Door een verdiende 3-1 zege tegen Oostrum, vorig seizoen nog bijna kampioen, klom het eerste naar een gedeelde eerste plaats in de ranglijst.
Trainer René Peters moest improviseren vandaag. Willem van den Aarssen kon niet spelen en Bram Martijn en Jasper van der Weegen waren niet okselfris. Of het daar aan lag is niet duidelijk, maar Oostrum begon sterker en kwam na 10 minuten al op 1-0. Maar GFC rechtte de rug en nam het initiatief over. Na een goede actie van Cedric Bramkamp kon Jasper van der Weegen de 1-1 scoren. Thei Breukers profiteerde vervolgens van een foutje in de verdediging, werd neergelegd en Bram Martijn benutte de toegekende strafschop: 1-2. Dat bleef het tot de rust. 
De tweede helft begon zonder Jasper van der Weegen die nu echt niet meer verder kon. Jur Scheres verving hem en Bram Martijn schoof door naar de spits. Het spel kabbelde voort. Oostrum kon geen vuist maken en hanteerde alleen de lange bal. Zonder enig gevaar. GFC kreeg kansen om duel te beslissen, maar wachtte daarmee tot de 80e minuut. Thei Breukers scoorde de 1-3. Vlak voor tijd kegelde Faas Boers de bal nog op de lat, zo bleef het bij een verdiende 1-3 overwinning en een gedeelde eerste plaats met FCV, die net een beter doelsaldo hebben.

Jaarverslag seizoen 2017-2018

Het jaarverslag van GFC'33 over het seizoen 2017-2018 kunt u hier vinden.

Zaaluren winter 2019

Ook dit jaar zijn er voor de JO7 tot en met JO13 jeugd zaaluren gereserveerd en wel;

 • JO7: gymzaal op zaterdag 12, 19 en 26 januari & 2 februari van 10:30u tot 11:15u
 • JO9: sporthal op zaterdag 12 januari van 11:15u tot 12:15u
 • JO10: sporthal op zaterdag 12 januari van 12:15u tot 13:15u
 • JO11: sporthal op zaterdag 26 januari van 11:15u tot 12:15u
 • JO13: sporthal op zaterdag 19 januari van 14:30u tot 16:00u

GFC'33 1 - SVEB 1 : 2-0

Het eerste van GFC rekende vandaag af met angstgegner SVEB. Vorig seizoen won de ploeg uit Broekhuizen(vorst) nog met 3-1 in Grubbenvorst. GFC begon dominant tegen het zeer verdedigend ingestelde SVEB. Na goed doorzetten van Joost Relouw kon Jasper van der Weegen de 1-0 op het scorebord zetten. Er waren kansen op meer maar het bleef tot de rust bij 1-0. Minpuntje was de hamstringblessure van Willem van den Aarssen vlak voor rust.
Ook na de thee bleef SVEB met één aanvaller en de lange bal spelen. GFC bleef redelijk makkelijk overeind. Een kwartier voor tijd was het opnieuw Jasper die op aangeven van Joost de eindstand op 2-0 bepaalde. Een verdiende overwinning tegen een stugge tegenstander. 

Klik hier voor meer foto's van deze wedstrijd.

BVV'27 1 - GFC'33 1 : 1-4

Na het gelijke spel van vorige week, stond vandaag de uitwedstrijd tegen Blitterswijck op het programma. Met een vrijwel fitte selectie betekende dat keuzes maken voor de trainer. Faas en Sander bij 2 en Luc, Bas en Jasper op de bank. GFC begon goed en zette BVV gelijk vast op eigen helft. Na een kwartier scoorde Thei op aangeven van Willem. We vergaten vervolgens uit te lopen. Dikke kansen werden gemist door Thei en Willem. Uit de eerste de beste kans maakte BVV vervolgens op 1-1. Toch gingen we de rust in met een voorsprong. Sebas scoorde uit een vrije trap van Willem.
Na rust bleef GFC makkelijk overeind. De invallers Bas als aangever en Jasper als afmaker zorgden voor de 1-3. Ook nu werden er nog diverse kansen gemist. Een kwartier voor tijd kreeg Bas rood na een onschuldig duwtje. De scheidsrechter zag er als enige slaan in. BVV probeerde aan te dringen, vaak via de lange bal. Tot echte kansen leidde dat niet. Vlak voor tijd bepaalde Jasper de eindstand op 1-4, nadat hij twee spelers en de keeper uitkapte. Een verdiende zege en de 3e plaats in de rangschikking.

Oproep nieuwe bestuursleden en vrijwilligers

Leon Voeten en Herm Titulaer stoppen op 12 oktober als bestuursleden. Leon als voorzitter en Herm als bestuurslid organisatorische zaken. Wil Crommentuyn was vorig jaar al als secretaris gestopt.

Dit betekent, dat wij op zoek zijn naar 3 nieuwe bestuursleden, die tijdens de aankomende Algemene Leden Vergadering (ALV) op 12 oktober gekozen kunnen worden.

Tot nu toe hebben we helaas nog geen nieuwe kandidaten gevonden. Jammer want hierdoor blijven belangrijke zaken binnen het bestuur liggen en loopt het niet altijd even lekker.

Daarnaast zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers.

Een vrijwilliger die samen met Rik Wijnen het wedstrijdsecretariaat op zich wil nemen. Een vrijwilliger die samen met Marcel Baghuis de scheidsrechters coördinatie wil verzorgen. Een grensrechter voor het 1e heren team. Iemand die de penningmeester gaat ondersteunen. Vrijwilligers die in de kantine willen helpen, vrijwilligers die in de sponsorcommissie een steentje willen bijdragen, vrijwilligers die leider/begeleider van jeugdteams willen worden, vrijwilligers die verenigingsscheidsrechter willen worden, vrijwilligers, vrijwilligers, vrijwilligers.

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. We hebben jullie hard, heel hard, nodig.

Dus hierbij de dringende oproep aan iedereen die onze voetbalvereniging een warm hart toedraagt zich te melden, hetzij als geïnteresseerde in een bestuursfunctie of als vrijwilliger.

Heb je belangstelling of ken je mogelijke kandidaten voor een bestuursfunctie dan kun je dat bij Peter Simons, secretaris (06-27041348) of een van de andere bestuursleden kenbaar maken.

Bestuur GFC’33

GFC´33 2-RESIA 2 : 5-0

Leuk en aardig allemaal die bekersuccessen, vandaag mochten de vedettes laten zien dat ze meer dan mooiweervoetballertjes waren. Dit werd bewezen door in de stromende regen een pover RESIA 2 met vijf-nul over de knie te leggen, en daarmee nog heel mild te zijn.
Net als vorige week was het leeuwendeel van GFC2 vrij fit op de zondagochtend, een redelijk uitzonderlijk feit. Echter bevestigt de uitzondering de regel, het was onze Buffalo achterin Donnie die om 4u ´s nachts zijn trainer Theo via Whatsapp de liefde verklaarde. Theo was hier zo van onder de indruk dat Don meteen op het bankie plaats kon nemen, op veld 3 nog wel. We nemen aan volgende keer weer op het hoofdveld ons champagnevoetbal te mogen laten zien.
De start was redelijk stroef, maar al snel kreeg GFC een veldoverwicht. Twee factoren droegen daar flink aan bij. Allereerst het leiderschap van Ovi Wijnen achterin. Vanuit de kantine leek het alsof we een nieuwe 46-jarige laatste man hadden opgerakeld, bij nadere inspectie bleek het toch Wijnen te zijn. Deze ´ode´ heeft hij te danken aan zijn kritiek op het verslag vorige week, de schrijver houdt niet van boze appjes. Ook het uitstekende vlaggen van John Travolta aka Mike VD verdient een eervolle vermelding.
Van tevoren had Theike nog eventjes uitgelegd hoe de corners getrapt moesten worden. Deze aanwijzingen sneden blijkbaar hout, want de eerste twee treffers kwamen voort uit een corner van onze wannabe aanvoerder Bob VDK. Eugene Baghuis en Sander tekenden voor de treffers. De 3-0 was helemaal een beauty, Tom G, elke dag in het weekend trefzeker, schoot tegen de paal, waarna de verdediger van Wellerloei een handje meehielp. Snel leek het ook 4-0 te worden, echter stond Ivo, hij bleef zichzelf in de kijker spelen, zijn vizier niet op scherp. In plaats van in het door de keeper verlaten doel, schoot hij de bal richting cornervlag, foutje moet kunnen he. 
De tweede helft stemde niet tot heel veel vrolijkheid. Allereerst was daar het weer, het graftakkenweer leidde niet tot beter spel. Kansen creëerden we nog steeds bij de vleet, Jop prikte al snel de vierde binnen. De rest hadden we eigenlijk beter schriftelijk af kunnen doen, Tom en Bob deden beiden pogingen het wereldrecord lopen met de bal te verbreken, en de passing werd ook onzuiverder en onzuiverder. Een goede onderschepping met dito pass van Nick leidde tot de 5-0, Tom scoorde deze treffer. Nick dacht daarna dit heuglijke feit te bekronen met een treffer, in plaats van in de kruising eindigde zijn schot echter bij de cornervlag. Zelfs zonder keeper konden we het dus af. Freek offerde zich deze week op, en hij hield zijn doel schoon. Hieruit concluderen we dat Freek dus een betere keeper is dan Davy en Etienne, de nul houden was deze twee heren nog niet gegeven.

GFC’33 1 - FCV Venlo 1: 0-0

Het eerste elftal van GFC’33 behaalde tegen kampioenskandidaat FCV uit Venlo een verdiend gelijkspel.

Het bleef tegen de degradant uit de 3e klasse met 0-0 zoals het begon. In de stromende regen was goed voetbal op het zware veld bijna onmogelijk.

Het publiek zag dan ook vooral veel strijd en weinig goed voetbal. Pas in de 2e helft kwam er wat meer ruimte en ook wat kansen. De grootste kans was voor Thei Breukers die helaas oog in oog met de doelman faalde. Vlak voor tijd redde keeper Davy Wilmer het punt met een prachtige redding op een schot van afstand.

 

Voormalig jeugdspeler van GFC’33, Bram Verbong tekent contract bij VVV-Venlo

Bram Verbong heeft een contract getekend bij VVV-Venlo tot het einde van het huidige seizoen. De 18 jarige  doelman wordt daarmee beloond voor zijn inzet voor de club. Bram speelde tot zijn 10e voor GFC’33, en maakte daarna de overstap naar VVV-Venlo. Daar doorliep hij de gehele jeugdopleiding, en is nu 3e doelman bij de selectie van VVV-Venlo. 

Klik op de foto voor het bericht op de site van VVV-Venlo.

SV Blerick 4 - GFC’33 2 : 1-2

The wait is over, hier issie weer, de wekelijkse portie onzin over de voortgang van GFC2. 
Zondag mocht GFC2 proberen z’n bekerdroom in leven te houden. Mede geïnspireerd door de klanken van ‘Don’t stop believing’ bracht GFC2 de laatste bekerwedstrijd tot een succesvol einde. Niet iedereen had echter evenveel zin in Blerick uit, toen om 10u Theo de presentielijst aftekende, bleek 1 soldaat niet op het appèl te zijn verschenen. Met enige vertraging meldde Riether zich toch in Blerick, een helftje banken was de voorlopige straf, het rondje volgt volgende week wel.
In de beginfase leek onze bekerdroom meer een nachtmerrie, we werden flink onder druk gezet. Ivo was daarvan zo onder de indruk dat hij z’n stokken wagenwijd openzette, een pijnlijke panna viel hem ten deel. De Blerickse storm ging gauw liggen, en na een beetje steken en inparkeren hadden we de bus geparkeerd. Het was wachten totdat we zelf een keer naar de goal konden opstomen. Onze Ronaldo-lover Bobbie rende alles en iedereen voorbij maar vergat optijd breed te leggen, en Nick, toch niet bepaald bekend om de diepte in z’n spel, meer om z’n altijd geslaagde inworpen, werd bij een zeldzame loopactie neergetrokken in de 16. Scheidsie was echter net de stoptrein van half 12 aan het bewonderen, helaas.
Tweede helft, het was zaak door te zetten, we waren fitter en het momentum begon meer onze kant op te lopen. Echter was het Blerick dat leek te scoren, gelukkig werd er door de man bij de paal redding gebracht. Jop brak uiteindelijk de ban, Jordi kwam met pijn en moeite van de grond, en kopte zowaar een uittrap door, recht in Jop z’n pad, 0-1. Het Blerickse spel werd er niet beter op, maar dat was buiten Etienne gerekend. Hij keepte prima, op een ongelukkig moment na. Helaas sloeg hij wel de bal in eigen doel, de bus stond zo netjes geparkeerd dat Blerick hulp van GFC nodig had om te scoren. Vlotjes kwamen we weer op 1-2, Jop onderschepte fraai en drukte af met een haarfijn geplaatst rollertje. Hierna kon het kansenfestival beginnen. Het leek wel kermis met altijd prijs achterin bij Blerick, op het detail na dat we ondanks vele pogingen geen prijs hadden. Freek had een vlaag van verstandsverbijstering en schoot opeens met z’n rechter, Wildo en Jop misten 1 op 1 en volgens mij schoot ons werkpaard Riether ook een bal richting de Blerickse jachthaven. Deze schoonheidsfoutjes hadden geen gevolgen, de bus was voldoende geparkeerd, de 1-2 bleef op het bord, en daarmee hielden we onze perfecte score in stand. Riether genoot ervan, en zag dat het goed was…..

Geen vervolg bekertoernooi voor GFC'33 1

Ondanks een 2-0 voorsprong wist GFC 1 de volgende ronde van de beker niet te bereiken. Derdeklasser Helden was slimmer en effectiever en won uiteindelijk met 2-4.
GFC begon opnieuw sterk aan de wedstrijd. Vroeg storen en snelle combinaties leverden binnen het half uur de 2-0 op. Doelpunten van Bas van Beckhoven en Sebas Theelen. Beide doelpunten na uitstekende acties van Willem van den Aarsen. Maar net als de afgelopen weken leek de accu na een half uur leeg. Helden had tot die tijd weinig in te brengen, maar trok het spel naar zich toe. Vlak voor rust leidde dat tot de 2-1 na een foutje in de verdediging. Na rust gaf Helden extra gas en GFC had het zwaar. Helden kwam terug tot 2-2, wat op doelsaldo de volgende ronde betekende. Door de wissels kwam GFC weer wat beter in het spel. Helaas werden twee 100% kansen vrij voor de keeper niet benut. Helden bleek effectiever en liep via counters nog uit naar 2-4. Voldoende voor de volgende ronde.

Trainen bij de VVV-Venlo Voetbalschool

Acht trainingen bij Voetbalschool

De VVV-Venlo Voetbalschool biedt jonge voetballers, voetbalsters, keepers en keepsters de mogelijkheid om zich tijdens onze activiteiten voornamelijk op technisch, maar ook op inzichtelijk vlak te verbeteren. Al onze trainingen en activiteiten zijn gericht op de individuele ontwikkeling en zijn van de hoogste professionele kwaliteit. De activiteiten van de VVV-Venlo Voetbalschool staan onder leiding van gediplomeerde en professionele trainers. Ben jij geboren in 2004 tot en met 2012? Schrijf je dan snel in! Want vol is vol.

Aanmelden kan hier

Oproep nieuwe bestuursleden en vrijwilligers

Leon Voeten en Herm Titulaer stoppen op 12 oktober als bestuursleden. Leon als voorzitter en Herm als bestuurslid organisatorische zaken. Wil Crommentuyn was vorig jaar al als secretaris gestopt.

Dit betekent, dat wij op zoek zijn naar 3 nieuwe bestuursleden, die tijdens de aankomende Algemene Leden Vergadering (ALV) op 12 oktober gekozen kunnen worden.

Tot nu toe hebben we helaas nog geen nieuwe kandidaten gevonden. Jammer want hierdoor blijven belangrijke zaken binnen het bestuur liggen en loopt het niet altijd even lekker.

Daarnaast zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers.

Een vrijwilliger die samen met Rik Wijnen het wedstrijdsecretariaat op zich wil nemen. Een vrijwilliger die samen met Marcel Baghuis de scheidsrechters coördinatie wil verzorgen. Een grensrechter voor het 1e heren team. Iemand die de penningmeester gaat ondersteunen. Vrijwilligers die in de kantine willen helpen, vrijwilligers die in de sponsorcommissie een steentje willen bijdragen, vrijwilligers die leider/begeleider van jeugdteams willen worden, vrijwilligers die verenigingsscheidsrechter willen worden, vrijwilligers, vrijwilligers, vrijwilligers.

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. We hebben jullie hard, heel hard, nodig.

Dus hierbij de dringende oproep aan iedereen die onze voetbalvereniging een warm hart toedraagt zich te melden, hetzij als geïnteresseerde in een bestuursfunctie of als vrijwilliger.

Heb je belangstelling of ken je mogelijke kandidaten voor een bestuursfunctie dan kun je dat bij Peter Simons, secretaris (06-27041348) of een van de andere bestuursleden kenbaar maken.

Bestuur GFC’33

VCH 1 - GFC'33 1 : 1-3

Het eerste van GFC'33 kon tegen VCH-Venlo geen vervolg geven aan het goede spel van de afgelopen weken. Toch werd er verdiend met 3-1 gewonnen.
Op een abominabel slecht bijveldje lieten de gasten direct zien wat hun bedoeling was: GFC gelijk aanpakken en niet laten voetballen. De Grubbenvorstenaren hadden hier moeite mee en kwamen niet tot hun vertrouwde combinatiespel. Toch was het GFC dat op voorsprong kwam. Thei Breukers strafte een foutje in de verdediging af. Daar bleef het bij tot de rust. Trainer Rene Peters hield de licht geblesseerde Willem van den Aarsen uit voorzorg aan de kant en dezelfde elf begonnen aan de 2e helft. Het spel bleef matig op het moeizame veld. Bram Martijn scoorde halverwege de 0-2 en toen invaller Tom Geurts met een prachtig schot de 0-3 scoorde, leek de wedstrijd gespeeld. Een opstootje tussen Jasper van Weegen en een VCH speler leverde beide spelers rood op. VCH gaf even wat gas en kwam nog terug tot 1-3. Daar bleef het bij. Een wedstrijd om snel te vergeten. Enige positieve punt was de rentree van Joost Relouw na een maand blessureleed.

IVO 4-GFC’33 2 : 1-4

“Is die tas niet zwaar? Hoezo? Ja met die drie punten erin.”

Wedstrijd twee, overwinning twee voor de heren van GFC 2. Na de klinkende zege van vorige week werd IVO ook eenvoudig opzijgeschoven, sterker nog, IVO werd een monsterscore bespaard. De fietstocht verliep niet geheel vlekkeloos, enkelen wisten het veer van 9u niet te halen. In zijn haast op tijd te zijn vergat Bonkers zelfs zijn geld voor de overtocht, iets dat hem anders nooit zou overkomen. De beentjes kwamen los op de zware klim naar Velden, en nadat in het kleedlokaal ook de voetjes van de vloer gingen op de lekkere beats van onze gloednieuwe discobalbox, waren de spiertjes warm om IVO eens te verslaan. Onze Speedy Gonzales op de rechterflank, Mikey VD, was dezelfde mening toegedaan, een afgeslagen voorzet kwam voor zijn roze schoentjes, en hij drukte in de 7e minuut gedecideerd af, de 0-1 was een feit. GFC had het betere van het spel, en Davy kon ongeveer grassprieten tellen in de goal. De overmacht vertaalde zich naar arrogantie, en met onnodig ingewikkeld spel maakten we het onszelf moeilijk. Een momentje van onachtzaamheid, en een flits van klasse van Velden, leidde tot de zeer onverdiende 1-1. Vlak daarna werd de orde hersteld, Jop was alert bij een rebound en zette GFC weer op voorsprong. De rest van de eerste helft was wederom niet om over naar huis te schrijven, maar Juul mocht voor rust toch nog de goaltune instarten, Bruce Springsteen Rambo Ruijs opende zijn rekening bij GFC, hij tekende vlak voor de thee de zeer belangrijke 1-3 aan, na goed voorbereidend werk van Jop H. Zien die stadse toch urges good veur;)
Tweede helft, Ivo en Jordi naar ’t Vierd, vijf nieuwe strijders erin. GFC was, voor zover mogelijk, nog oppermachtiger dan in de eerste helft, maar dit vertaalde zich nog steeds niet in de score. Continu werden er openingen in de Veldense defensie gecreëerd, maar de ene eindpass was nog beroerder dan de andere. Mariootje was inmiddels ook ingevallen, en besloot eens te proberen de bal over de kleedlokalen heen te schieten, “mission accomplished”. Juul maakte zich toch een keer nuttig en merkte treffend op: “6-0 voor de Wallaby’s”. 
Vervolgens kreeg Velden ook nog een flinke kans op 2-3, dat zou helemaal fraai geweest zijn, maar gelukkig was de poging te hoog. In de 79e minuut viel de wedstrijd definitief in de plooi. Riether, continu op en neer stomend langs de lijn, sneed maar weer eens door de verdediging en werd neergelegd in de zestien. Voor degenen die zich daarna even omdraaiden volgde een grote schok. Rambo Ruijs stond namelijk achter de bal. Hij zette de penalty succesvol om, vraag niet hoe, maar de wedstrijd was beslist; 1-4. Twee treffers voor Stino, het is te hopen voor z’n opa dat hij niet zoals vruuger z’n kleinzoon bij elk doelpunt een euro beloofd, anders gaat Bennie dit seizoen blut beëindigen. 
Toen was het 12u, volgens Juul tijd om iedereen in Velden tegen ons in het harnas te jagen. Dit slaagde vrij goed, niet iedereen stelde namelijk Juul z’n Mega Piraten Festijn compilatie op prijs, de spelers van GFC 2 inclusief. Na ons 1,5u aan de Hoegaarden Wit te laven, was het toch tijd om huiswaarts te keren, om vervolgens de scoutingsrapporten van Blerick 4 nauwkeurig te bestuderen voor volgende week. De bezette heren onder ons zullen wel als de brandweer gaan volgende week, daar een overwinning een regenachtig middagje in oktober met moeder-de-vrouw thuis op de bank zal voorkomen.

Kleine aanpassing trainingsschema

Vanaf deze week zijn er een paar kleine wijzigingen doorgevoerd in het trainingsschema, dus bekijk het nog even voor de volgende training zodat iedereen in het goede lokaal zit en op het goede veld staat. Het nieuwe schema kan je HIER vinden.

Veel trainingsplezier!

GFC’33 2 – VOS 3 : 7-2

Zondag 2 september, het moment waar de spelers en supporters van GFC 2 maanden naar hadden uitgekeken, de allereerste wedstrijd van een geheel vernieuwd tweede elftal. Vanwege privacyredenen van een zekere vlagger zal ik geen volledige namen vermelden, hij mag weer niet op Google gevonden worden.
Er werden goede zaken gedaan op de transfermarkt. Goaltjesdief annex stadse Jop bond de kicksen weer onder, Mario werd weggeplukt in Utreg, en Rambo Stijn bleek ook wel te porren voor een rentree op d’n Haspel. Ook Kurvieklaagt komt nog een paar keer een balletje trappen. Theike en Ben Minten mogen dit zooitje in het gareel zien te houden, wat gistermiddag na de match al niet helemaal lukte.

Enfin, de wedstrijd dan. De start was op z’n zachtst gezegd slapjes, VOS werd al snel dreigend, in plaats van de bal kopte Nick lucht weg, wat VOS een 1-op-1 opleverde, puik gered door Davy. Na een prima dekkingsfout en dito voorzet waar ‘miene kameroad’ Paul z’n man ook lichtelijk kwijt was, kwam de 0-1 op het scorebord. Het duurde even, maar hierna begon GFC ook steeds beter in z’n spel te komen. Een fraaie assist van Wouter, ons trainingsbeest, leidde tot de 1-1 van Tommie G. Dat Wouter bij het geven van die pass nog een beuk moest incasseren, tekent zijn ijzeren mentaliteit en opofferingsgezindheid. Deze treffer viel rond het halfuur, met het eerste goede balcontact van Tommie. Desondanks al 1 goed balcontact meer dan dat Ivo in de hele wedstrijd fabriceerde, maar goed, dat is beetje off topic. Volgende keer gewoon tot het gaatje gaan op zaterdag voor de Witte Helm. 
Redelijk uit het niets kwamen we weer achter. Een afgeslagen corner werd teruggebracht, waarna weifelend verdedigen tot de 1-2 leidde. Vlak voor rust opluchting, Tom tekende na een goede aanval de 2-2 aan. De opluchting veranderde al snel in oplichting, grensie van VOS was de enige persoon die in Paul zijn briljante steekbal buitenspel zag, maar Pater nam het vlagsignaal toch over.
In de rust 4 frisse, verse krachten erin. Dit wierp snel zijn vruchten af, want in de tweede helft walsten we conditioneel over VOS heen. De goals vielen als rijpe appelen van de bomen. De 2-2 van Jop viel al snel, waarna Wim op weg leek naar de 3-2. Leek, want de keeper deed een hele aardige poging Wim onder de graszoden te begraven. Gelukkig voor Wildo slaagde deze poging niet, maar een kaartje was zeer zeker terecht geweest, Pater had ze naar verluidt in het kleedlokaal laten liggen. Hierna waande Freek zich even Gareth Bale, maar na deze vrije trap staat Freek denk ik weer onderaan het lijstje. De tweede helft was het een en al GFC dat de klok sloeg. Freek opende zijn rekening dit jaar met de 3-2. Hierna pakte Davy een belangrijke bal, en met nog 25 minuten te gaan was dit ongeveer de laatste keer dat VOS zich op onze helft begaf. Eindelijk rust voor onze vlaggenist, Juul H., die zich nu eindelijk op zijn echte hobby kon storten, zijn eigen spieren bewonderen. Maar goed dat Juul niet meer voetbalt, de shirts zouden het waarschijnlijk begeven onder zijn borstkas. Uiteindelijk stokte de teller bij 7. Jop en Freek verdubbelden hun totaal, en Wouter zorgde voor de nodige emoties op de bank door te scoren in zijn afscheidswedstrijd, we zullen hem 1 hele maand moeten missen. Wouter kreeg nog een applauswissel, maar hij zat net op tijd om de 7-2 nog te zien, VOS sloot hun tweede helft passend af door een voorzet van Jop keihard in eigen doel te schieten. 
Gezien deze wedstrijd kunnen we twee dingen concluderen; voetballend is het op z’n zachtst gezegd nog voor verbetering vatbaar, en we zijn conditioneel zo sterk dat we mijns inziens geen sprintjes meer nodig hebben op de trainingen. Aan de rest van de zondagmiddag zal ik niet te veel woorden vuil maken, maar voor degenen die nog niet van ABBA hielden was dit de ideale kans om met het oeuvre van ABBA kennis te maken. Volgende week eens kijken of we IVO aan de zegekar kunnen binden, met 9u vertrekken wordt het eerste excuus om te verliezen ons al aangereikt.

Eenvoudige bekerzege GFC'33 1

Het eerste elftal van GFC'33 boekte een relatief eenvoudige zege in de eerste bekerwedstrijd tegen Kessel. Vooral in het eerste half uur maakte het team van trainer René Peters indruk. Onder leiding van een uitstekende Willem van den Aarsen hadden de Grubbenvorstenaren bij rust al met 5-0 voor kunnen staan. Het vizier stond echter niet altijd op scherp, waardoor het via doelpunten van Van den Aarsen en Bram Martijn bij 2-0 bleef. Kessel stelde daar weinig tegenover. Een schot vlak voor rust was hun enige wapenfeit, maar de 16 jarige Davy Wilmer hield zijn doel met een prachtige redding schoon. Na rust deed GFC'33 het rustiger aan in de warme nazomerzon. Bas van Beckhoven bekroonde een prima wedstrijd nog met een doelpunt en bracht de eindstand op 3-0. Opnieuw een prima optreden van de vernieuwde en jonge selectie van GFC'33. 
Volgende week wacht het Venlose VCH.

Start keeperstrainingen bij GFC'33

De Keeperstrainingen voor de jeugd gaan binnenkort van start. De tijden zijn als volgt:

* Keepers O11: eerste deel van training op dinsdag vanaf 18.30 uur (Davy Wilmer). Start op 4 september.
* Keepers O13/O15: woensdag van half 7 tot half 8 (François Roeffen en Rene Stappers). Start op 5 september.
* Keepers O17 en O19: vrijdag van 18.45 uur tot 19.30 uur (Tom van Dijk). Start op 14 september.

Dank aan de trainers, we wensen jullie veel trainingsplezier toe!

Ruime oefenzege GFC'33 1 op Belfeldia

Na het toernooi om de Venlocup, speelde het eerste van GFC'33 vanavond de eerste echte 90 minuten wedstrijd tegen Belfeldia. Ook een 4e klasser, maar niet bij GFC in de competitie. Een nuttige oefenwedstrijd dus, al hadden diverse spelers nog wel wat spierpijntjes van afgelopen weekend. Trainer Rene Peters zag echter toch een prima startend GFC. Belfeldia werd al op eigen helft onder druk gezet en met goede combinaties regende het kansen. Binnen een half uur stond het verdiend 2-0. De speelwijze koste echter ook veel kracht en na een minuut of 35 nam GFC wat gas terug. Vlak voor rust viel nog wel de 3-0. Door vermoeidheid en de diverse wissels was het spel in de tweede helft minder. Positieve was wel dat er verdedigend weinig werd weggegeven. Debuut in het eerste was er voor de jeugdspelers Davy Wilmer en Roel Coenders. Doelpunten vandaag van Thei Breukers (3) en Sebas Theelen (1). Op naar de eerste bekerwedstrijd, zondag thuis tegen Kessel.

Scoren voor de club

Ilja van den Beucken van JO10-1 ontvangt het shirt van Ajax uit handen van Ivo Wijnen.

lja heeft bij de actie "Scoren voor de Club" de 1ste prijs behaald. Goed gedaan Ilja en veel plezier met het shirt.

Winst, verlies en gelijkspel voor GFC'33 in Venlo Cup

Na twee weken training stonden voor GFC'33 1 al de eerste wedstrijden op het programma. Als gastvereniging was het team van trainer Rene Peters aanwezig bij het toernooi om de Venlo Cup. In de eerste wedstrijd van 30 minuten werd onnodig met 3-0 verloren van 3e klasser IVO Velden. Klassiek geval van meer balbezit, veel op de helft van IVO, maar drie counters en doelpunten om de oren. In de 2e wedstrijd was het drie klassen hoger spelende Venlosche Boys de tegenstander. GFC hield de latere toernooiwinnaar op 0-0 en had zelf kansen op meer. Wat resteerde was de wedstrijd om de 5e en 6e plaats tegen het 2e van Venlosche Boys, een hoofdklasser in de reserve klasse en vorig seizoen nog met 6-2 te sterk voor GFC in een oefenwedstrijd. Nu was GFC echter de beter ploeg en via doelpunten van Thei Breukers en Mike van Knippenberg werd het 2-0. Al met al een goede en leerzame start van het seizoen.

Vrijwilligerstaak GFC’33 - Top D (U13) Toernooi

Beste leden en ouders van jeugdleden van GFC'33

Net zoals afgelopen jaar zal er binnenkort een mail verspreid worden onder de leden en ouders van de jeugdleden voor vrijwilligers taken. Omdat het kort dag is en we nu met de vrijwilligers planning voor het Top D (U13) toernooi bezig zijn willen we dit voor dat weekeind even op deze manier doen.

Als iemand zich opgeeft als vrijwilliger voor een van de taken die nog open staan tijdens het Top D (U13) Toernooi dan noteren we dit  meteen als vrijwilligerstaak GFC’33 voor seizoen 2018-2019. 

 • Helpen met parkeren  op zondagmorgen 9 september 8:00 - 12:00 nog 2 vrijwilligers nodig
 • Helpen met Parkeren op zondagmiddag 9 september 12:00 - 15:30 nog 2 vrijwilligers nodig
 • Voor Verkoop bonnen in de bus op zondagmiddag 9 september 12:45 – 17:00 (einde) nog 1 vrijwilliger nodig.
 • Voor de Vip ruimte kantine zondagochtend  8 september 9-13.00 uur 1 vrijwilliger nodig eventueel met tap ervaring
 • Voor de Vip ruimte kantine zondagmiddag  9 september 13.00-17.00 uur 1 vrijwilliger nodig eventueel  met tap ervaring
 • Voor de Buitenbar zaterdag 8 september  12.00-15.00 uur 1 vrijwilliger nodig.
 • Voor de Entree zondag 9 september van  8.00-12.00 uur 1 vrijwilliger nodig
 • Voor de Entree zondag 9 september van  12.00-16.00 uur 1 vrijwilliger nodig 

Wanneer u denkt iets voor ons te kunnen betekenen dan kunt u contact opnemen met Ans Simons telf. 077-3664743 of 0630399307.

Ans Simons

Catering Top D (U13) Toernooi

 

Noodklok - Trainers en Leiders noodzakelijk om nieuwe seizoen te kunnen starten!!

Het nieuwe voetbalseizoen staat op het punt van beginnen. Ondanks eerder oproepen en navragen bij diverse mensen, zijn we er nog niet in geslaagd alle teams van voldoende kader te voorzien. Voor drie teams kan dit tot gevolg hebben dat ze niet kunnen starten. Dat willen we uiteraard voorkomen. Er zijn drie teams met echt grote knelpunten:

JO7-1 : Voor dit team is nu één begeleider beschikbaar. Hier is nog echt een trainer en ondersteuning door nog een leider noodzakelijk. Trainen op woensdag 18.15 uur-19.15 uur, kan ook op andere tijd/dag als dat beter uitkomt.

JO9-2 : Voor dit team is nu nog geen begeleiding. Er is daarom een trainer en een leider noodzakelijk! Trainen op maandag en woensdag van 18.30 uur-19.30 uur, kan ook op andere tijd/dag als dat beter uitkomt.

JO13-2 : Voor dit team is nu één begeleider beschikbaar. Hier is nog echt een trainer en ondersteuning door nog een leider noodzakelijk. Trainen op dinsdag en donderdag van 18.45 uur -20.00 uur, kan ook op andere tijd/dag als dat beter uitkomt. Starten zonder verdere ondersteuning is voor deze drie team niet mogelijk!

Bij twee andere teams is ook verdere ondersteuning ook dringend gewenst:

JO11-1 : De voetbaltechnische begeleiding van dit team is geregeld door twee jeugdige trainers. We zoeken daarom nog een leider voor het verdere regelwerk, de communicatie met ouders en begeleiding van dit team. Deze groep traint op dinsdag en donderdag van 18.30 uur-19.45 uur.

JO11-2 : Voor dit team is nu een trainer en een leider beschikbaar. We zoeken voor dit team nog een leider om de kwetsbaarheid bij afwezigheid op te vangen. 
Ook deze groep traint op dinsdag en donderdag van 18.30 uur-19.45 uur.

Gezien deze dringende situatie doen we een dringend beroep op onze leden, ouders of anderen die hier een rol in zouden kunnen vervullen. Dit kan zijn door de week (verzorgen trainingen) of op zaterdagen (begeleiding wedstrijden). Voor opvang en begeleiding wordt gezorgd. Laten we ervoor zorgen dat deze teams dadelijk aan de slag kunnen met de mooiste hobby die er is: VOETBAL! Alle hulp is welkom!!

Meld je daarom nu bij:

Ivo Wijnen 06-46590117 (teams O7 t/m O13), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twan Relouw 06-46321043 (teams O15 t/m O19), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Renovatie van kleedlokalen en toiletgedeeltes

In de zomermaanden is er door onze maandagochtend groep hard gewerkt aan de renovatie van kleedlokalen en toiletgedeeltes. Het tegelwerk is gedaan door Ralph Smits Tegel- & Natuursteenwerken en Piet Straten van Straten Schilderwerken heeft het schilderwerk verzorgt. Alle andere werkzaamheden zijn door de maandagochtend groep gedaan. Hierin zijn heel, heel veel uren gaan zitten en het resultaat mag er zijn. De ruimtes zijn weer fris en kunnen weer jaren mee.
Mensen van de maandagochtend groep, namens alle leden hartelijk dank voor jullie uitstekend werk!

Voorbereiding GFC'33 seizoen 2018-2019 van start

Ook GFC’33 is met de voorbereiding op het seizoen begonnen onder leiding van trainer René Peters.

SCOREN VOOR DE CLUB

Met de opbrengst van de actie SCOREN VOOR DE CLUB, die werd gedaan door onze jeugdleden, heeft GFC´33 nieuwe ballen aangeschaft. Dit seizoen trainen alle jeugdleden met splinternieuwe Derbystar ballen. Dank aan alle jeugdleden voor hun inzet bij deze actie. En dank aan A-Z  BBQ die wederom prachtige prijzen beschikbaar hadden gesteld voor de winnende speler, en het winnende team.

Uitnodigingen toernooien 2018-2019

Het seizoen is nog niet van start maar de eerste uitnodigingen voor toernooien in het seizoen 2018-2019 zijn al binnen.

Klik hier voor de lijst.

 

Uitgifte materialen seizoen 2018-2019

Op donderdag 16 augustus tussen 19.00-20.00 uur kunnen de trainers/coaches de tassen, coachkleding en sleutels voor het nieuwe seizoen op komen halen bij GFC'33. Bij eventuele vragen kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afscheid van Hay van den Boogaard

Afgelopen dinsdagmiddag 17 juli 2018 vond de begrafenis plaats van Hay van den Boogaard. In een open afscheid op het schuttersterrein van Schutterij St. Jan. 

Een aantal van onze vaste GFC- supporters van ut 1e senioren team namen op gepaste wijze met een mooie "yel'  afscheid. Daarbij plaatsten zij een bal met een mooi bloemstuk.

"De harde kern"

Hay van den Boogaard overleden

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat oud vrijwilliger en zeer trouwe supporter Hay van den Boogaard is overleden. Hay was altijd een graag gezien persoon bij onze vereniging en heeft hier heel wat jaren samen met zijn vrouw Toos de kantine beheerd.

Via deze weg willen wij namens het bestuur, de vereniging en al haar leden, Toos, Wilco en alle andere familie en vrienden enorm veel sterkte wensen met het verwerken van dit grote verlies.
Hieronder de kaart voor alle details over de mogelijkheden om afscheid te nemen of te condoleren.

OPROEP TRAINERS/LEIDERS!!!

Het nieuwe seizoen komt er al snel aan. In de laatste week van de vakanties, starten de trainingen alweer. De teamindelingen zijn gemaakt en de laatste wijzigingen zijn nog doorgevoerd. We hebben alleen nog een fors probleem daar waar het gaat om de begeleiding van de teams, namelijk een gebrek aan leiders en trainers. We vragen daarom aan iedereen binnen en buiten GFC’33 om eens te kijken of er toch geen ruimte is om als trainer/leider aan de slag te gaan. Het leiden van een team is een leuke hobby, je werkt samen binnen een mooie vereniging

Daarbij willen we ook een specifiek beroep doen op ouders om te kijken of we op die wijze plekken ingevuld krijgen. Niet altijd is daar voetbalkennis of achtergrond bij nodig, al is dat als trainer wel meegenomen. Leiders zorgen er ook voor dat de zaken geregeld worden die geregeld moeten worden. Denk aan de communicatie naar spelers en ouders, maken van schema’s, regelen van zaken, begeleiden van het team, assisteren bij trainingen en wedstrijden. Vanuit het jeugdoverleg hebben we iemand aangesteld die als aanspreekpunt zal dienen en zorgt voor de introductie (Ben Peijs) zodat je niet vanuit het niets start. Ook de coördinatoren zullen daarbij ondersteunen. Dus denk er eens serieus over na en meld het bij de coördinatoren als je interesse hebt of iemand kent die het zou willen oppakken.

Mocht de begeleiding van een team niet ingevuld kunnen worden, kan dat tot gevolg hebben dat een team niet kan opstarten. Dat zou toch erg jammer zijn. Wij houden hoop dat het zover niet hoeft te komen!

Ivo Wijnen 06-46590117 (teams O7 t/m O13), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Twan Relouw 06-46321043 (teams O15 t/m O19), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Roy van Leeuwe
Ben Peijs

Vacature m/v

Ben jij op zoek naar een uitdaging en wil je wat betekenen voor de club en nauw betrokken zijn bij de prestaties van het eerste elftal? Lees dan vooral verder!!

Functie

Voetbalvereniging GFC’33 is op zoek naar een gemotiveerde grensrechter voor het seizoen 2018/2019 en/of langer.

Samen met de huidige grensrechter Eric van Duijl verdelen jullie de wedstrijden van het 1e elftal.

Als grensrechter ben je aanwezig op de club op zondagen als de eerste selectie moet voetballen. Je assisteert de scheidsrechter van de KNVB bij wedstrijden van het eerste elftal bij uit en/of thuiswedstrijden. 
Het scherp vlaggen is een pré. Als grensrechter vervul je een belangrijke rol binnen dit hechte collectief.
Je bent hierdoor nauw betrokken bij de prestaties van het eerste elftal en dat maakt de functie uitdagend en interessant.

Functie eisen:

-       Teamplayer met een GFC’33 denk- en werkniveau

-       Ervaring met het hanteren van vlaggen zou mooi zijn maar is geen vereiste

-       Beschikbaar op dagen dat het eerste elftal voetbalt (zondag 14:30)

-       Je bent stressbestendig

-       Je bent enthousiast

-       Je houdt van de kleuren wit en blauw

-       Je kunt omgaan met tegenslagen

-       Je wilt graag nauw betrokken zijn bij de prestaties van het eerste elftal
         van GFC’33 

-       Je bent minimaal 18 jaar

-       Je houdt van gezelligheid na afloop van de wedstrijden. 
         Het lusten van een biertje is geen vereiste.

 Wat bieden we jou

-      Je komt te vlaggen bij het 1e elftal dat uitkomt in de 4e klasse zondag

-      Afwisselende tegenstanders

-      Prestatiegericht team met gezelligheid

-      Je komt op diverse voetballocaties in de omgeving

-      Uiteraard tijdens wedstrijden een vlag

-      Bij kampioenschap op de kar door het dorp 

Ben jij die kandidaat die wij zoeken voor deze functie pak de telefoon of mail naar

Ed Peters    06 52678627
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sport voor iedereen!

Met als speciale gasten KNVB-voorzitter Michael van Praag, Karin Blankenstein van de John Blankenstein Foundation en voormalig hockeyinternational Thijs de Greeff.

In een veilige vereniging voelt iedereen zich thuis. Of je nu jong, oud, allochtoon of autochtoon, hetero of homo bent. Verschillen in uiterlijk, afkomst of seksuele voorkeur mogen niet uitmaken want sport is voor iedereen! Een veilig sportklimaat betekent dat er respectvol met elkaar wordt omgegaan, dat er een open sfeer is waarin problemen bespreekbaar worden gemaakt en dat er begrip gecreëerd wordt voor elkaars waarden en standpunten. Zo blijft iedereen met plezier naar de club komen. Op zaterdagmorgen
8 september 2018 organiseren wij een bijeenkomst voor u over hoe om te gaan met verschillen binnen een vereniging. In deze brief nodigen wij u van harte uit om hieraan deel te nemen.

Inspiratiemorgen
Een vereniging of club is een doorsnee van de samenleving. Niemand is gelijk. Het doel van deze bijeenkomst is dan ook om thema’s die gevoelig kunnen liggen te benoemen en bespreekbaar te maken. Samen gaan we op zoek naar het antwoord op vragen zoals :

● ‘Hoe ga je om met verschillen in culturele achtergrond of seksuele voorkeur?’
● ‘Hoe zorgen we voor een veilig klimaat waarin iedereen zichzelf kan zijn?’ 
● ‘Hoe ga je om met pestgedrag en hoe geef je aan waar de grenzen liggen?’

Voor wie?
De morgen is bedoeld voor bestuurders, leden van de normen & waarden commissie, vertrouwenscontactpersonen, jeugd bestuursleden, trainers en coaches.

Aanmelden
Datum en locatie: 
Zaterdag 8 september 2018 Sportpark D’n Haspel te Grubbenvorst tijdens het Lindeboom/Dutch Graphic Group Top U13-toernooi.

Tijdstip
Inloop vanaf 10.45 uur. De bijeenkomst duurt van 11.00 uur tot ongeveer 12.30 uur. Iedereen is ook welkom tijdens de opening van het toernooi om 10.30 uur.

Deelname is gratis, aanmelden is verplicht.

Je kunt je vóór 27 augustus 2018 aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld in deze e-mail de naam van je club en van de deelnemers die aanwezig zijn alsmede hun functie binnen de vereniging.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Eindscore Topscoorderslijst senioren competitie 2017/2018

Tja, het was een lang seizoen met een sterk aanvang van een aantal dames, vooral Kim Martijn en Renske Heldens die als het ware in de buitencategorie speelden. Mogelijk een plek in heren 1? Tot dat Frens Steegh het op zijn heupen kreeg en ook aanspraak maakte voor een plek in het eerste seniorenteam. Maar de prijs van elk aanbod was te laag en werd voortdurend afgeslagen. Peter Hoveling werd er al gek van. Nu liep er ook nog in het derde team een oud speler van het eerste rond die gestaag, na bijna elke wedstrijd in het klassement steeg, the rising sun. Uiteindelijk snapte Etienne Verhofstad de eerste prijs weg en tijdens de afsluitingsdag ontving Etienne onder meer de gesigneerde bal, waarop alle handtekeningen van ons dames kampioenselftal op geplaatst waren. Proficiat Etienne en we zien er al naar uit wie jou het volgend seizoen kan verslaan.

En de team-uitslag: kan d’r maar één zijn:

Team einduitslag:

Dames 1 58 punten
GFC 3 43 punten
GFC 1 43 punten
GFC 4 37 punten 
GFC 2 17 punten

Dames 1! Proficiat dames. Op naar het volgend seizoen. (Alles ohne gewähr)

Indeling jeugd najaarscompetitie 2018/2019

Op de site treffen jullie de (concept) indeling aan voor de najaarscompetitie 2018/2019 gesplitst in een overzicht van de junioren (O19 t/m O15) en pupillen (O13 en jonger). Ten aanzien van deze indelingen geldt:

 • De indeling is nog een concept-indeling.
 • Vaak vinden er in de loop van de vakantie nog aan- en afmeldingen plaats of andere mutaties die gevolgen hebben voor de definitieve indeling.
 • Voor aanvang (beker) competitie (start op zaterdag 1-9-2018) vindt er daarom nog een laatste evaluatie plaats van deze indeling.
 • Daarna wordt deze “definitief" gemaakt, mochten er zich wijzigingen voordoen ten opzichte van het concept dan worden die via de site gecommuniceerd en besproken met betrokkenen.
 • Met vragen over de indeling kunt zich per email melden bij een van onderstaande coördinatoren.

Aandachtspunt: we zoeken nog trainers/leiders!!!

Zoals jullie kunnen zien, zijn er op diverse plaatsen (rood gemarkeerd) nog trainers danwel leiders nodig om de teams in het volgend seizoen te begeleiden. We zijn er zelf ook voor aan het zoeken maar we hopen uiteraard dat er zich nog enthousiastelingen melden die deze vrije plekken gaan invullen. Het betreft in ieder geval de navolgende teams:

 • JO8-1 (trainer en leider)
 • JO9-2 (2 trainers of 1 trainer/1leider)
 • JO11-1 (leider)
 • JO11-2 (trainer)
 • JO13-2 (2 trainers of 1 trainer/1leider)

Mocht je hierin interesse hebben dan kun je je melden bij een van de coördinatoren.

Alvast een fijne vakantie gewenst, op naar een nieuw en mooi voetbalseizoen!

Het jeugdoverleg

Twan Relouw (coordinator junioren O19/O17/O15) email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ivo Wijnen (coördinator pupillen, dus O13 en lager) email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Roy van Leeuwe

Kampioenswedstrijd JO19-1

Komende donderdag 14 juni kan onze JO19-1 het kampioenschap binnenhalen door winst op Koningslust/Grashoek. Na in de najaarscompetitie door uitval van wedstrijden net achter het net gevist te hebben is men gebrand om te vlammen. Kom ze daarom aanmoedigen om 19:30 uur op Sportpark de Peelrand - Helenaveenseweg 32 in Grashoek! Wie weet kan er een feestje gevierd worden!

Drie nieuwe junioren trainers voor GFC'33

Gisteren hebben Davy Wilmer, Jort van Schendelen en Jens Linders, spelers van JO17-1, het KNVB Diploma Junioren Trainer behaald. Ze hebben deze opleiding gevolgd op het Valuascollege dat dit met samen met de KNVB verzorgd. Davy kon helaas gisteren bij de diploma uitreiking niet aanwezig zijn. Afgelopen jaar hebben ze alle drie bij onze jeugdteams ook al stage gelopen. Davy, Jort en Jens gaan het komende seizoen wederom een jeugdteam trainen en coachen. 
GFC'33 is erg blij met deze jonge trainers. Proficiat mannen!

Regioteam Horst aan de Maas E.O. 2018

Robin Mom en Yassin Matoug van JO13-1G maken deel uit van de definitieve selectie van het Regioteam Horst aan de Maas E.O. 2018. De selectie bestaat verder uit spelers van Sparta'18, RKsv Wittenhorst , Venlosche Boys , Sportclub Irene , SV United en SV Melderslo. Het Regioteam Horst aan de Maas zal op 8 en 9 september 2018 deelnemen aan het Internationale Top D (U13) Toernooi bij GFC’33 in Grubbenvorst.

GFC'33 wenst Robin en Yassin heel veel succes en plezier toe!

Bekerfinale GFC’33 VR1-Reuver VR1 : 1-6

De laatste wedstrijd van het seizoen was de bekerfinale tegen Reuver. Zowel GFC'33 als Reuver waren kampioen geworden in de competitie. GFC had in de competitie 113 goals voor en 17 tegen, en Reuver had 105 goals voor en 7 tegen. Het zou op papier een spannende wedstrijd worden. Maar voordat het zover was, kregen we om 10:30 uur een heerlijk ontbijt aangeboden door A-Z BBQ. Alle meiden waren van de partij, en de spanning was zeker te voelen, ook bij de trainers. Na het geweldige ontbijt stond de bus klaar om te vertrekken naar Oeffelt. Met gezellige muziek in de bus op naar de finale. Rond de klok van 14:00 uur was het dan eindelijk zover der finale. De meegereisde supporters uit Grubbenvorst +/_ 50 stonden vol ongeduld te wachten langs de lijn. Dank aan alle supporters voor de geweldige steun!
De wedstrijd begon, en na 10 minuten was het al duidelijk wie de sterkste partij was. Op alle fronten werden we afgetroefd door Reuver. Ze waren gewoon beter, speelden beter over, hadden meer controle en overzicht. Bij een van de spaarzame uitbraken van GFC rende Nicole (Tenk) langs de lijn naar voor. Ze gaf een perfecte voorzet op (Redbull) Robin, maar die kwam 2 passen tekort. Bij deze voorzet blesseerde Nicole zich dermate aan het knie dat ze na 15 min voetballen al gewisseld moest worden. Anouk (Yolanthe) kwam voor Nicole in de ploeg, maar ook zij kon geen vuist maken tegen Reuver. Na een half uur spelen keken de meiden uit Grubbenvorst al tegen een 0-3 achterstand aan.
Na rust werden de nodige wissels toegepast, en begonnen vol goede moed aan de 2e helft. (Veteraan) Sandra stond in het doel ten koste van (Meerdal miep) Moniek. Lina (J-lo) kwam voor Jac (JJ Janssen), maar hoe we ook wisselde of speelde, Reuver was ons steeds de baas. Toch speelde we de 2e helft rustiger en beter dan de 1e helft. Na de 0-4 en 0-5 en 0-6 binnen 15 minuten brak Demi (Don Juan) door de verdediging van Reuver. Maar ze werd aan haar shirt naar de grond gewerkt, penalty!! De penalty werd vakkundig binnengeschoten door Yvonne (Simon sister). De vreugde op het veld was groot, maar de euforie langs de lijn van onze harde kern was in de verre omtrek te horen. Na 90 minuten floot de scheids af, eindstand 1-6. Een mooie 2e plaats voor de dames, die op het veld weer groots werd gevierd.

Direct na de wedstrijd de prijsuitreiking door de KNVB. En de beker werd triomfantelijk in ontvangst genomen door onze aanvoerder Kaiya (Knabbel). Alle meiden en trainers kregen een mooie zilveren medaille voor de 2e plaats. Niemand was teleurgesteld door het verlies, maar juist blij met het behaalde resultaat. Tijdens de busreis terug werd er luidkeels gezongen door onze nachtegaaltjes, en leadzangeres Renske (Patries). Na een mooie ereronde door het centrum van Grubbenvorst werd het feest voortgezet in de kantine.
Maar niet voordat we met z’n alle hadden gegeten van een heerlijke warme maaltijd, wederom aangeboden door A-Z BBQ. (dankjewel Jack!).
Ook het bestuur van GFC was trots op de prestatie van de dames, en zij zorgden ervoor dat de dames genoeg te drinken hadden. Het feest barstte los, er werd gezongen gedanst en af en toe wat gedronken, en de mand met chips van Petra werd via de mond neus en oren naar binnen gewerkt. Nadat we alle liedjes hadden gezongen en al het bier op hadden, ging er nog een delegatie naar Ut Stammi om de avond af te sluiten.
Een geweldige prestatie van het team dit seizoen, 1e plaats en kampioen in de competitie. En een mooie 2e plaats in de bekerfinale. De technische staf van de dames is dan ook erg trots op het hele team. Chapeau dames, en dankjewel voor het geweldige seizoen!!

16 juni - Jaarafsluiting jeugd 2017-2018

Zaterdag 16 juni is weer de jaarlijkse afsluiting van het seizoen van de jeugd.

Voetballen tegen de ouders/leiders/broers/zussen
Wedstrijdduur: 20 minuten, Veld 1 en 3 zijn beschikbaar.

Ronde 1 15.00-15.20 uur
Veld 1a JO7-1G en JO8-2G samen
Veld 1b JO8-1

Ronde 2 15.25-15.45 uur
Veld 1a JO9-1
Veld 1b JO9-2

Ronde 3 15.50-16.10 uur
Veld 1a JO11-4
Veld 1b JO11-3 
Veld 3a JO11-2G
Veld 3b JO11-1

Ronde 4 16.15-16.35 uur
Veld 1a JO13-2G
Veld 1b JO13-1G

Ronde 5 16.40-17.00 uur
Veld 1 JO15-2G en JO15-3G (HEEL)
Veld 3 a JO15-1

* * * We starten met de BBQ na de wedstrijden * * *
Eerst wordt er voor de kinderen gebakken, en nemen de kinderen plaats aan de tafels.

Pas daarna voor de ouders bakken, en nemen de ouders de plekken van de kinderen in.

Afsluiting is om 23.00 uur, om 22.30 uur is de bar gesloten.

Ivo Wijnen geslaagd voor de opleiding Hoofd Jeugdopleiding

Ivo Wijnen is geslaagd voor de opleiding Hoofd Jeugdopleiding. Vanavond was de diploma uitreiking bij GFC’33.

Van harte gefeliciteerd Ivo!

  

Sc Helmondia 1 – GFC’33 1 : 5-1

Na slechts een ronde nacompetitie is het voor GFC’33 1 al over en sluiten. In Helmond was Sc Helmondia te sterk voor GFC. Al in de 8e minuut was het raak voor de kattenmeppers. Een afstandsschot van wel 40 meter ging onhoudbaar voor doelman Tom van Dijk strak in het kruis. Vier minuten later lette de verdediging van GFC even niet op en daar lag nummer twee al achter onze Tom. Rond het half uur werd GFC weg gecounterd en scoorde de rood-zwarten beheerst de 3-0. Helmond vond het schijnbaar wel goed zo en GFC werd sterker wat net voor rust resulteerde in een niet te missen kans voor spits Thei Breukers. Hoe hij het deed weet hij zelf niet maar de doelman van Helmond hield zijn doel schoon. Waarschijnlijk krijgt die van zijn leider ook een pul voor de nul. In de rust werden bij GFC nog eens de puntjes op de i gezet door trainer Roger Ceulemans. Een vrije trap werd precies zoals door trainer Ceulemans bevolen tussen de 11 en 5 meter neergelegd door Luc Stappers. De doelman twijfelde en daar wist Sebas Theelen wel raad mee. De 3-1 was een feit. Hierna nog een meevaller, de aanvoerder van Helmondia kon na een terechte 2e gele kaart met rood het kleedlokaal opzoeken. Tegen 10 man kwamen er steeds meer mogelijkheden voor GFC, alleen het “Anschluss tor” wilde maar niet vallen. Met soms prima aanvallen werd het Helmondia doel bestookt, maar waar je dan altijd voor moet oppassen is die eenzame spits van de tegenstander. En ja hoor met een lange bal werd deze bediend. Hij maakte slim gebruik van zijn lichaam in het een tegen een duel en besliste hierna het duel. Deze 4-1 was de genadeklap. GFC probeerde het nog wel maar een gebrek aan scorend vermogen brak de ploeg op vandaag. Dat de 5-1 nog viel was voor de statistiek. Jammer, maar al met al een leerzaam einde van een heel vreemd seizoen. Bij de winterstop sta je onderaan in de 4e klasse E en is de doelstelling handhaven. Dan zijn we een paar maanden verder en wordt de doelstelling bijgesteld tot minimaal de 4e plaats behalen. Die 4e plaats werd behaald en alles wat het meer zou worden is meegenomen. Nou het werd een wedstrijd in de nacompetitie waarin we veel geleerd hebben en meenemen naar komend seizoen.
Nu de laatste wedstrijd is gespeeld hebben we afscheid genomen van trainer Roger Ceulemans. Ik mag wel stellen dat we heel tevreden mogen zijn over Roger. Hij heeft dit jonge team een goede zet in de juiste richting gegeven. Tot aan de winterstop was het roeien met de riemen die je hebt. Die riemen waren veel spelers van ons 2e elftal dat onder leiding van Theo Verheijen en assistent Xander Boers geweldig geholpen hebben ieder weekend een fatsoenlijk eerste elftal op het veld te krijgen. Na de winter kon Roger, met zijn assistent Peter Hoveling, eindelijk met zijn fit elftal aan de slag. Hij behaalde met zijn spelers vervolgens een maximaal resultaat. We wensen Roger (en zijn kleine assistent zoon Sven) volgend seizoen veel succes bij zijn nieuwe club HBSV, wat momenteel aan het strijden is voor een plaats in de 2e klasse. Ook alle supporters bedankt voor de steun en we hopen jullie volgend seizoen weer allemaal te mogen begroeten.

Vrijwilligersbeleid GFC’33

Binnen GFC’33 geldt een vrijwilligersbeleid dat inhoudt dat leden of ouders van leden 2x per jaar een vrijwilligerstaak binnen de vereniging dienen uit te voeren. Dit zijn taken die ongeveer 3 uur van je tijd in beslag nemen. Verdere informatie over de invulling van het vrijwilligersbeleid kan je op de website vinden onder: vereniging/vrijwilligersbeleid of klik hier

GFC'33 speelt nacompetitie voor promotie naar 3e Klasse

Acht ploegen strijden om één plek in de derde klasse voor het seizoen 2018-2019. In de eerste ronde speelt GFC'33 komende zondag 3 juni om 14.30 uur uit bij S.C. Helmondia. Sportpark de Braak 1 in Helmond. 10 juni speelt de winnaar de halve finale, op 17 juni is de finale.

GFC'33 VR1- BVV'27 VR1 : 4-4

De allerlaatste competiewedstrijd van het seizoen werd vandaag gespeeld. En dat betekende met fantasie opstelling. Dan staan de verdedigers voorin, en de middenvelders achterin, en de aanvallers op het middenveld. De tegenstander wilde graag korter voetballen i.v.m. de vele blessures die zij hadden, geen probleem, dan konden wij eerder gaan feesten. De wedstrijd was 15 minuten oud toen Kaiya (knabbel) de bal voor de voeten kreeg en de 1-0 maakte. We waren in het begin zeker de sterkste ploeg, ondanks dat iedereen ergens anders stond. Omdat BVV veel van positie wisselde, waren wij af en toe in de war en vergaten dan met de man mee te lopen. Resultaat 1-1. Maar na de drinkpauze kwam Anouk (Yolanthe) erin, en zij begon aan een solo langs de zijlijn, en de achterlijn, en schoot de bal keurig in het netje 2-1.Maar voordat we wisten dat we voor stonden was het alweer 2-2. Na de rust nog meer wijzigingen in ons team Kim (Kardashian) linksback en (Redbull ) Robin in het doel. Jac (JJ Jackson) stond rechtsvoor, en Demi (Don Juan) kwam terug van een blessure en stond linksvoor. Lieke (The Boss) stond als aanvallende middenvelder – spits. Maar het was (Army) Nina die na een voorzet van Jac (JJ Jackson) met de knie de 3-2 maakte. Opeens moest (Redbull) Robin worden gewisseld want de angstkeutel wilde eruit. Moniek (Meerdal miep) in het doel, en Robin op de plee. Het was Lynn (Doutzen) die zo galant was om de bal te laten lopen voor Jac (JJ Jackson), en zij scoorde onder aanmoediging van Lynn de 4-2. De wedstrijd was wel klaar vonden wij, maar BVV schijnbaar niet. Zij scoorden toen ook nog de 4-3 en de 4-4. Helaas viel Kim (Kardashian) in de slotfase uit met een flinke knie blessure. Voor haar zit het seizoen erop, dus geen bekerfinale volgende week. Balen. 
Na de wedstrijd kregen de dames een mooi bosje bloemen en een medaille van het bestuur. De champagne en bier werd weer de lucht ingespoten, en het kampioenschap werd wederom gevierd.

Dit was het weekend (27-05-18)

GFC'33 1 - Resia 1 : 0-1
Deze wedstrijd, waar niemand op zat te wachten, werd gespeeld onder tropische omstandigheden. Resia was al gedegradeerd en GFC had zich vorige week al geplaatst voor de nacompetitie. GFC was de gehele wedstrijd de ploeg met het meeste balbezit en meeste doelpogingen, maar een van de 15 tal kansen benutten was er vandaag niet bij. En zoals het dan altijd gaat, scoor je zelf niet, dan doet de tegenstander het wel. Bij een van de zeldzame uitvallen van Resia was het tien minuten voor tijd raak. Dit was tevens de eindstand. Resia had een waardig afscheid van de 4e klasse en GFC incasseerde geen gele kaarten en niemand raakte geblesseerd. Komende zondag gaat de reis naar Helmond waar de nummer 12 van de 3e klasse C, sc Helmondia onze gastheer zal zijn. Resultaten sc Helmondia dit seizoen: 2 gewonnen, 14 gelijk en 10 verloren; 31 doelpunten voor en 51 tegen. Hier liggen dus mogelijkheden, maar dan zullen onze voorwaartsen hun vizier wel iets scherper moeten zetten. Bij winst in Helmond volgt er een thuiswedstrijd tegen de winnaar van Oostrum - SSE. Tot zondag 3 juni!
Aanvang 14.30 uur. Adres voor zondag: Sportpark de Braak 5 5703 DX Helmond

GFC'33 2- Vitesse 2 : 4-5
De laatste wedstrijd van het 2e. Tegenstander Vitesse uit Gennep. Bij winst zouden we nog van de laatste plaats af kunnen. De aanval was vandaag goed op dreef. Vier keer werd er voor rust gescoord, door Tom, Juul, Marc en een eigen doelpunt. Helaas was de verdediging niet zo stabiel vandaag en kregen we er voor rust ook 4 om de oren. Na rust nog een en zo verloren we met 4-5. Toch nog laatste, maar alle 17 punten behaald na de winter. Een goede tweede seizoenshelft na een dramatische eerste door de vele blessures.

Wittenhorst 9 - GFC'33 3 : 3-4
Adrie Kunst 1x
Etienne Verhofstad 3x

FCV 7 - GFC'33 4 : 6-3
Etienne Baghuis 1x Frens Steegh 1 x Pim Coopmans 1x

Jaarafsluiting jeugd 2017-2018

Zaterdag 16 juni is weer de jaarlijkse afsluiting van het seizoen van de jeugd. 
Vanaf 15.00 uur : Voetballen tegen de ouders, broer, zus en leiders.
Vanaf 17.00 uur : De afsluitende BBQ
Afsluiting is om 23.00 uur, om 22.30 uur is de bar gesloten.

De opgavenstrookjes kunnen de kinderen bij de leiders inleveren samen met het geld.
De leiders leveren dit dan compleet per team in bij Mariska Bogie, Burg. van Leentstraat 17
UITERLIJKE INLEVERDATUM: zaterdag 2 juni.

Mooie opbrengst voor GFC '33 bij “Scoren voor de club”-actie!

Onze jeugdleden hebben goed hun best gedaan om een zo groot mogelijke opbrengst te realiseren voor de jeugdafdeling van GFC’33 in de “scoren voor de club”-actie. De actie heeft een uiteindelijke opbrengst gehad van € 1.209,75, een mooi resultaat. Er waren een paar toppers die de hoogste opbrengst gescoord hebben, te weten:


1. Ilja van den Beucken (JO9-1)
2. Tren Peeters (JO11-4)
3. Stan Verberne (JO13-1)
De winnaar (Ilja) mag een tenue naar eigen keuze uitzoeken.

De teams die de hoogste opbrengst hadden waren:
1. JO9-1
2. JO11-1
3. JO8-1
Zij zullen een wedstrijd van een profclub gaan bezoeken. Een mooie beleving!

Hoofdsponsor van deze landelijke actie is A-Z Barbecue & Gourmet.
We bedanken iedereen die zich ingezet heeft voor deze actie van harte namens de jeugdafdeling!

   

MVC'19 VR2 - GFC'33 VR1: 2-3

De één na laatste competitiewedstrijd werd gespeeld in Maasbree. Ondanks dat de dames afgelopen week KAMPIOEN waren geworden, werd deze wedstrijd toch nog serieus genomen.
Het begin was duidelijk voor GFC, en na 15 minuten was het Kaiya (knabbel) die een vrije trap van 25 meter perfect over de keeper in het doel plaatste: 0-1
Na de 0-1 zwakte het spel af en kwam MVC beter in hun spel. Je kon duidelijk zien dat MVC er speelsters hadden instaan van hun 1e elftal. Met name op het middenveld hadden Lynn (Doutzen) en Inge (Simon sister) er de handen vol aan. Toch was het na een half uur spelen de speciaal overgekomen Kim (Kardashian) vanuit Leuven (België) die na goed doorgaan met de knie de 0-2 maakte. Kim had er vanuit Leuven een uur en een half (is Belgisch) over gedaan om in Grubbenvorst te komen. Het spel werd zeer rommelig en de passes kwamen niet meer aan. Vanuit een corner maakte MVC er vlak voor rust 1-2 van.
Na rust kon de trainer maar 1x wisselen, omdat we maar met 12 dames waren, waarvan onze Keeper Moniek (meerdal miep) ziek zwak en misselijk was. Maar ze keepte toch een goede wedstrijd, met een paar knappe reddingen. Het spel werd er de 2e helft niet beter op, en MVC had er nog wat spelers van het 1e achter de hand. Het duurde ook niet lang of de stand was 2-2.
Het spel ging op en neer, maar de eindpass was steeds niet zuiver genoeg, ook bij MVC niet. Met nog 10 minuten te gaan was het Nicole (Tenk) die vanaf 20 meter op doel schoot, en de bal over de keeper in het zijnet zag belanden: 2-3. De winnende goal werd uitbundig gevierd aan de zijlijn door de meegereisde supporters, welgeteld 2. Dank aan de supporters Lidwien en Marjon voor de steun. Na 90 minuten floot de uitstekend fluitende scheids af. Wederom een overwinning voor de dames.
Zondag de laatste wedstrijd van het seizoen, met 90 minuten lang een fantasie opstelling. Dus kom allen kijken. 10:30 uur bij GFC.
Daarna volgt de huldiging van de dames aansluitend met de jaarlijkse BBQ.

Zondag 3 juni gaan de dames proberen om de dubbel te pakken tegen Reuver.
Deze wedstrijd begint om 14:00 uur in Oeffelt, zorg dat je erbij bent!

Dit was het weekend (20-05-18)

Kwiek 1 - GFC'33 1 : 1-4
Op eerste Pinksterdag voetballen bij Kwiek Venlo, wie verzint zoiets? GFC kon vandaag een periodetitel veiligstellen als er gewonnen zou worden van het altijd lastige Kwiek. Tien dagen geleden werd er thuis net van gewonnen. We wisten dat het geen eenvoudige klus zou worden. In de eerste helft, waarin Kwiek conditioneel nog aardig mee kon in het “walking football”, liet GFC niet veel goeds zien. De ene na de andere fout zorgde ervoor dat Kwiek weinig problemen kende. Na een kwartier hield het bovenbeen van Jeroen v Summeren het voor gezien. De jarige Willem vd Aarsen werd van de bank gestuurd om Jeroen te vervangen. Kwiek profiteerde hierna van de slechte organisatie bij GFC. Na de 1-0 kreeg Kwiek nog enkele leuke kansen, maar het was soms een gebrek aan kwaliteit en doelman Tom van Dijk die een grotere achterstand voorkwamen. Op slag van rust werd Willem vd Aarsen binnen de 16 getorpedeerd. Captain Wouter van Denzen nam zijn verantwoordelijkheid en liet de doelman kansloos. Dit was ook tevens de ruststand. De ranja deed GFC goed. In de 2e helft was GFC Kwiek de baas. Conditioneel was het helemaal op bij Kwiek. Na bijna een uur was het de jarige Willem die de verdiende 1-2 scoorde. Enkele minuten later mocht diezelfde Willem een penalty verzilveren voor de 1-3. De niet geheel fitte Willem Breukers van O19 kwam nog in het veld en via een combinatie met zijn oudere broer Thei scoorde Willem de 1-4. Kwiek kon hier slechts ruw spel tegenover zetten en incasseerde enkele gele kaarten, waar minimaal 1 kaart donker rood had moeten zijn na het doormidden schoppen van Jasper Hafkamp. Na afloop bleken de overige resultaten in onze competitie zo gunstig te zijn dat GFC vandaag de 4e plaats heeft veiliggesteld en zodoende aan de nacompetitie op 3 juni gaat deelnemen. Man of the Match vandaag: Sander Heijnens.
Zondag 27 mei eerst nog de jaarlijkse teamfoto maken met de sponsors, daarna voetballen tegen het gedegradeerde Resia, waarna iedereen, zoals ieder seizoen, kan genieten van een overheerlijke BBQ van A-Z Barbecue & Gourmet.

DSV 2 - GFC'33 2 : 3-0
GFC 2 ging op bezoek bij De Snel Voeters (DSV) in het Brabantse St. Antonius. Een ploeg die per se niet wil degraderen. En dat was het verschil met GFC. Bij rust nog 0-0, maar na de thee met veel inzet 3-0. Snel vergeten en op naar de laatste wedstrijd tegen Vitesse. In ieder geval zelf winnen en hopen op puntverlies van Toxandria. Dan kan alsnog de rode lantaarn uit.

GFC'33 VR1 KAMPIOEN!!!!!!

De dames van GFC konden kampioen worden als er werd gewonnen van Hegelsom.
De warming-up werd zeer rustig en ontspannen afgewerkt.
Maar toen het bijna 20:00 uur was in Hegelsom, nam de spanning toch wel toe bij de dames, en ook bij de trainers.
De supporters uit Grubbenvorst waren weer in grote getale meegereisd, om te kijken of onze dames kampioen werden.
Met strakke gezichten, en bij sommige te strakke broeken starten we de wedstrijd.(volgend seizoen alleen nog maar XL)
Direct lieten de dames zien wie de baas was op het veld.
En na +/- 7 min was het Kim (Kardashian) die de 0-1 maakte.
Wat een ontlading , op en naast het veld. Renske (Patries) had een luchthoorn bij zich, maar ze schreeuwde er zelf nog bovenuit.
We waren nog niet helemaal uitgevierd, of Hegelsom had zich door onze verdediging gewurmd, en 2 minuten later stond het alweer 1-1. Wat een domper, maar niet getreurd, want direct na de aftrap zochten we weer de aanval op.
En 3 minuten na de gelijkmaker was het Yvonne (Simon Sister) die de 1-2 binnen schoot.
Wederom een enorm gejuich van alle meegereisde supporters, en weer kwam Renske (Patries) er bovenuit.
Het spel ging op en neer, de ene na de andere aanval ging net naast, of via de keeper, of de paal maar niet erin.
Maar na een half uur spelen was het onze ‘‘veteraan’’ Sandra die de bal snoeihard in de bovenhoek kopte.
Helaas voor ons was het in het verkeerde doel. 2-2 maar wel een mooie goal Sandra.
Onze dames lieten de kop niet hangen, en zochten de weg weer naar het Hegelsomse doel.
Na wederom 3-4 doelpogingen was het Lynn (Doutzen) die vlak voor de rust de 2-3 maakte.
Voor de derde maal een enorm gejuich, een bijna lege luchthoorn, en een schorre schreeuw van Renske.
Rust.
Na de rust had de trainer de gehele rechterflank gewisseld voor verse aanwas.
Lina (J-Lo) kwam voor Jac (Jackson), Anouk (Yolanthe) kwam voor (musicalster) Sjiel, en (Redbull) Robin kwam voor Nicole (Tenk).
Speciaal voor deze wedstrijd had Sjiel haar blessure opzij gezet, en stond weer als vanouds lekker te ballen. 
We hadden gehoopt dat Hegelsom de strijd had opgegeven, maar het was het tegendeel.
Op het middenveld werd een hevige strijd uitgevochten door Lynn (Doutzen) en de even lange tegenstandster.
Ook achterin had onze laatste man (Campingmiep) Monique handen en voeten nodig om de aanvallen van Hegelsom onschadelijk te maken.
Na een kleine 20 minuten hield Lieke (The Boss) het voor gezien, zij vond dat ze genoeg op en neer had gerend en liet zich wisselen voor Jac (Jackson).
Na vele gevechten in de verdediging en op het middenveld was het Yvonne (Simon Sister) die de bevrijdende 2-4 maakte.
Gelukkig was de toeter leeg, en Renske hees geschreeuwd, maar nu waren het Marjon en Lidwien die het vlekkeloos overnamen.
Met nog 15 minuten te gaan was het weer raak, Hegelsom scoorde de 3-4 en de wedstrijd werd weer spannend.
De geblesseerde speelsters van GFC wilden zich nog gaan omkleden, en de laatste 15 minuten meedoen.
Maar voor zowel Marjon (spreek je uit als Mar-Jo-Nie) en (sneeuwpupke) Karlijn en Renske (Patries) en (Stadse) Demi waren de blessures toch te erg.
Op de laatste krachten zochten we nogmaals de aanval op, en schoten op doel maar de keeper tikte de bal over de achterlijn tot corner.
Uit de door Yvonne genomen corner, was het (Redbull) Robin die de 3-5 binnenkopte.
De ontlading was groot, en de wedstrijd was gespeeld.
We kregen nog een vrije trap op 20 meter, die perfect door Yvonne (Simon Sister) werd binnengeschoten, maar de scheids keurde hem af omdat het indirect was Yvonne. Dit had de scheids nog tegen haar gezegd, maar ja boeje.
3 minuten later floot de scheids in Yvonne haar oren de wedstrijd af.
3-5 gewonnen en KAMPIOEN !!!!!!!!!!!!!!
Het feest werd op het veld al gevierd, en via een live verbinding ook met (Army) Nina.
Van Imke (Bim Bam Backus) en van (Knabbel) Kayia hebben we tot op heden niets vernomen.
Er is voor deze twee kanjers een AMBER alert uitgezet.
Proficiat dames met het verdiende kampioenschap.
Proost!

Tussenstand TOPscorerslijst seniorencompetitie 2017/2018

Hieronder de stand per 13 mei 2018.

Teams

1. GFC Dames 1 (51)
2. GFC Heren 1 (40) 
3. GFC 3 (34) 15 wedstrijden
4 GFC 4 (34) 18 wedstrijden
5. GFC 2 (17)

Top 10

Etienne Verhofstad 29
Kim Martijn 22
Frens Steegh 19
Renske Heldens 15
Freek Boonen 12
Sebas Theelen 11
Pim Coopmans 10
Demi Nijsten 9
Inge Simons 9
Joost Relouw 9
Nicole Voesten 9
Adrie Kunst 8
Yvonne Simons 8
Anouk Riether 7
Bas Peters 7
Bas van Beckhoven 7
Jasper Hafkamp 7
Joris Rutten 7

Bekerfinale GFC'33 VR1 - Reuver VR1

Ons succesvolle damesteam kan op korte termijn de titel pakken in de reguliere competitie. Maar de dames hebben nog meer honger naar succes. Op zondag 3 juni om 14.00 uur spelen de dames de BEKERFINALE tegen de dames uit Reuver. De wedstrijd wordt gespeeld bij VV De Zwaluw, Sportpark Hogehoek, Hogehoek 12 A in Oeffelt. De dames zouden het uiteraard super vinden als er zoveel mogelijk supporters uit Grubbenvorst aanwezig zijn om ze naar de overwinning te schreeuwen!

Dit was het weekend (13-05-18)

Meterik 1 - GFC'33 1 : 2-0
19 april j.l. werd Meterik thuis nog met 7-1 verslagen. Nu was er de return. Trainer Roger gaf in de bespreking de ploeg de opdracht om vanaf het begin fel te starten, met veel bewegende spelers en een hoog baltempo. Van deze bedoelingen kwam de eerste helft niet veel terecht. Na 4 minuten was het bij de eerste beste aanval van Meterik al raak. GFC bleef in een te laag tempo spelen waardoor Meterik niet echt in de problemen kwam. Na bijna een half uur spelen kwam Meterik bij een van de spaarzame uitvallen zelfs op 2-0.
Na de rust speelde GFC in een hogere versnelling, maar de echte scherpte ontbrak, de aansluitingstreffer wilde maar niet vallen. 
Al met al een teleurstellend resultaat. Komende zondag weer Kwiek Venlo als tegenstander. Afgelopen donderdag werd hier ternauwernood met 3-2 van gewonnen.

GFC'33 VR1 - Oostrum VR1 : 7-0
Vandaag speelden we tegen de nr.10 op de ranglijst. Op papier zou dit geen probleem moeten zijn, maar de dag na Baas van Horst a/d Maas was dit niet zeker. Alle meiden die hadden meegedaan verrekte van de spierpijn.
We begonnen aardig aan de wedstrijd en na een minuut of 10 was het (Army) Nina die de 1-0 binnenschoot. Nina had nieuwe schoenen gekocht, en die pasten haar zeer goed (dank aan Sijbers sport). Ondanks de spierpijn werden er aardige passes gegeven, en werd de bal goed rondgespeeld. Maar het duurde tot de 35e minuut voordat Nicole (Tenk) de 2-0 maakte. 5 minuten later was het wederom (Army) Nina die na een geweldige solo de 3-0 maakte. Rust
Na rust werd Anouk (Yolanthe) gewisseld voor Kim (Kardashian) en kwam Jac (Jackson) voor Karlijn. De zaterdag had veel energie gekost, en dat was te zien in het spel. Toch was het de altijd “fitte” Kim (Kardashian) die de 4-0 maakte. Oostrum was geknakt, en de meeste GFC dames liepen op hun tandvlees. Het was (RedBull) Robin die de bal in de bovenhoek plaatste 5-0.
De trainer vond het nodig om de opstelling te wisselen. En zo stond Monique P op het middenveld en Lynn (Doutzen) als laatste man. 
Dit werd Oostrum teveel, en zowel Lieke als Jac stonden ineens voorin te voetballen. Zowel Lieke, Jac en Moniek kregen een kans om te scoren. Maar het was de nog steeds “Fitte” Kim die de 100e goal maakte voor het team, en de 6-0 was een feit. Klaar en over, maar niet voor Nina. Die prikte op haar nieuwe schoenen nog snel de 7-0 binnen. Doordat de verdediging vandaag stond als een huis had Moniek V een rustdag in de goal. Woman off the match:Lieke, zij was vandaag niet te verslaan in de verdediging en aanval. Met 2 geweldige steekpasses buitenkant voet, stond zij aan de basis van de overwinning vandaag. Woensdag bij winst tegen Hegelsom kan het team KAMPIOEN worden. 🏆👍

IVO 2 - GFC'33 2 : 1-2
Met welgeteld 9 eigen spelers ging het 2e vandaag het veer over naar IVO 2, de nummer drie op de ranglijst. Gelukkig was Davy Wilmer weer bereid om te keepen (en goed) en waren de 3 bikkels Freek Boonen, Bas Wijnen en Etienne Baghuis van het 4e bereid om naast hun eigen wedstrijd nog bij ons mee te doen. Geweldig jongens, er gaat niets boven het 4e. Zorg maar voor veel dorst de 27e want bier van het 2e komt er aan. En dan scoren ze ook nog de winnende treffer. Want na de 1-0 achterstand en de gelijkmaker van Wim Geurts, was het Freek Boonen die de winnende maakte.

GFC'33 3 - DEV Arcen 4 : 2-3
Frens Steegh 1x
Etienne Verhofstad 1x

GFC'33 4 - Venlosche Boys 5 : 1-0
Freek Boonen 1 x. (Kopgoal)

Wat brengt het weekend?

Dit weekend worden er weer enkele belangrijke wedstrijden gespeeld. Zo staat er voor onze trots Dames 1 een thuiswedstrijd tegen Oostrum Dames 1 op het programma. Nog enkele wedstrijden en dan ....! 


Afgelopen donderdag werd de uitwedstrijd tegen FCV 1 gespeeld. Klokslag 12 uur arriveerde 28 bussen vol met spelers en toeschouwers voor de derby tegen 't Ven. Etienne Verhofstad, vol van spanning, zenuwen en racekak, was aanwezig om Kim Martijn af te leiden in de strijd van topscorer GFC'33 seizoen 2017/2018. Apart van de 28 bussen kwam het gehandicapten-busje aan met Renske Heldens, Demi Nijssen, Lidwien Hendrix en Marjon Jacobs. Om 6 uur vanmorgen al vertrokken zodat ze op tijd bij de start waren.
Niet te vergeten Wiel Verhofstad, als grensrechter aka veldrechter, was vandaag ook van de partij.
De eerste helft gaat er fel aan toe, waarin FCV iets meer kansen had en deze ook pakte, 1-0. Sandra lag weer in de foetus houding en waterpaulie kon weer over het veld huppelen. 
Maar toen ging Kardashian shinen en voor eigen succes, 1-1. Etienne liet in een interview direct na de goal weten dat hij het ons gunde.. Maar wij weten wel beter natuurlijk. 
Kardashian heeft de smaak te pakken en zorgt voor de 1-2, Etienne trekt wit weg en heeft bruine poepjes in z'n broek. 
Over grens/veldrechter Verhofstad Wiel kunnen we inmiddels wel een boek schrijven. De man had veel commentaar op de tegenstander, maar wist zelf ook niet meer waar de lijnen zaten. 
5 minuten na rust ging tank even tewerk op het veld en Kardashian was zo enthousiast dat ze de bal nog maar een keer de goal in jaste, 1-3. 
Na een afwezigheid van 6 maanden komt Karlijn Relouw weer aan het spelen. Zal ze haar agressieve gedrag hebben afgeleerd in Oostenrijk? Nee, na 3 minuten verviel ze weer in haar oude gedrag. FCV kwam terug en wist Sandra af te troeven, 2-3. De spanning die we voorafgaand aan de wedstrijd hadden was weer terug. Maar gelukkig ging daar het fluitsignaal, einde wedstrijd. Woman of the match is natuurlijk onze Kim Kardashian. Als het dan toch moet dan maar met zo'n wedstrijd.

Ons 2e gaat zondag de strijd in Velden aan met IVO2, het 3e moet thuis tegen DEV Arcen4 en het 4e krijgt Venlosche Boys 5 op bezoek. 
Het vaandelteam, GFC1 gaat weer op jacht naar 3 punten in Meterik. Net zo makkelijk als in de thuiswedstrijd zal t waarschijnlijk niet gaan. Meterik heeft ieder punt nodig voor handhaving en GFC probeert het seizoen een leuk staartje te geven door een periodetitel te pakken. Nog 3 wedstrijden ......

Dit was het weekend (06-05-18)

GFC'33 1 - Hegelsom 1 : 5-2
In de achtste minuut was het spits Thei Breukers die een strakke voorzet van Willem vd Aarsen snoei hard achter de doelman van Hegelsom kopte. 1-0. Voor rust waren er nog enkele kansen maar die werden niet benut. Meteen na rust was het Willem vd Aarsen die bekeken de 2-0 aantekende. Na bijna een uur spelen was het de uitstekend spelende Bas v Beckhoven die na mooi samenspel de beslissende 3-0 scoorde. Even daarna scoorde Sebas Theelen de 4-0. Hegelsom kwam nog terug tot 4-1 waarna Sebas Theelen de 5-1 voor zijn rekening nam. Tien minuten voor tijd liet GFC Hegelsom nog een keer scoren. De overwinning was verdiend. GFC gaat met deze overwinning aan kop in de 3e periode.

GFC'33 VR1- Melderslo VR1 : 11-0
Nu het einde van het seizoen in zicht is, krijgen de zenuwen bij sommige speelsters de overhand. Dat was het eerste half uur goed te merken in het team. Zeer onrustig en rommelig voetbal, waardoor we geregeld onder druk kwamen. Maar goed dat Anouk ons bevrijde met een strakke bal in de hoek. 1-0. Het ijs was gebroken, want 5 minuten later maakte Kim de 2-0 wat ook de ruststand was. Na een stevige preek van de trainer begonnen we aan de 2e helft. Maar nu met goed verzorgt voetbal. Na 10 minuten maakte Anouk de 3-0. Melderslo kwam er niet meer aan te pas. Het hele team draaide al een geoliede machine. Zo ook de Simon Sisters. 4-0 Yvonne 5-0 Inge 6-0 Yvonne 7-0 Inge en 8-0 Yvonne. Toch fijn als je twee zusjes in je team hebt die goed met elkaar overweg kunnen. Maar onze Kim heeft geen zus, dus zij ging er toen maar zelf voor. 9-0 Kim 10-0 Kim en 11-0 Kim. En dan te weten dat Kim buikgriep had, en voor de wedstrijd al 3x naar de wc was geweest. Hou die griep nog maar ff vast Kim. Woman off the game vandaag. Het jongste zusje van de Simon Sisters Inge. Een geweldige teamprestatie, die goed werd gevierd door het team, en een trainer die naar huis ging met 3 punten in de tas, een stuk in de kraag,en een lege portemonnee. 👍

Deurne 3 - GFC'33 2 : 4-1
In een bloedwarm Deurne op een hard en droog veld begon het 2e sterk. Marc Basten had de 1-0 op de voet, scoorde even later wel en Wouter zag zijn schot door de keeper uit de kruising worden gehaald. Er zal wat in het water hebben gezeten, want na de drinkpauze was alles weg. Deurne kwam op 1-1 en liep na de 2e drinkpauze op het eind uit naar 4-1. Frens en Ivo bedankt voor het uithelpen.

Vos 2 - GFC'33 3 : 4-5
5× Etienne Verhofstad
Zijn 1ste binnen 10 seconden en de 5e in de laatste seconde.

Lottum 4 - GFC'33 4 : 1-1
Uitslag van deze echte “Derby der Grubbenvorster landen”. 
Rust 0-1. Eind 1-1. Freek Boonen 1 x. (Beauty trouwens).

Dit was het weekend (29-04-18)

GFC'33 1 - Melderslo 1 : 1-5
Nee, het was niet de beste prestatie van GFC'33 dit seizoen. Na 2 minuten stond het al 1-0 door een schitterend eigen doelpunt van Melderslo. GFC kon hierna uitlopen naar 2 en 3-0 maar kwam steeds net niet tot scoren. Melderslo knokte zich hierna terug in de wedstrijd en na een half uur kwamen ze langszij doordat een hoge bal ongehinderd kon worden ingekopt. GFC kreeg het steeds moeilijker, maar tot aan de rust bleef het gelijk. Na de rust was het Melderslo dat kon uitlopen naar 1-5. Een verdiende overwinning voor Melderslo. Zondag een nieuwe ronde met nieuwe kansen als Hegelsom op bezoek komt.

BVV'27 VR1 - GFC'33 VR1 : 1-5
Vandaag speelden de dames van GFC'33 tegen de geduchte concurrent BVV'27. Zij hadden gelijk gespeeld tegen FCV de nr.2. Na de loodzware bekerwedstrijd afgelopen dinsdag (gewonnen met penalty’s) begonnen we voortvarend aan de wedstrijd. Na 10 minuten was het Yvonne (Simon sister) die de 0-1 maakte. Wat een bevrijding. De rest van de 1e helft ging het spel op en neer. Kansen over en weer. Kim met rechts over de goal, Lynn vrij voor de keeper langs de goal, wederom Kim vanuit een voorzet naast de paal gekopt. Rust.
Na de rust was GFC sterker, maar was het BVV die met een afstandschot de 1-1 maakte. GFC stroopte de mouwen op, en doordat BVV achter ruimte weg gaf, maakte Demi de 1-2.
Maar de wedstrijd was nog niet gespeeld, BVV gaf het nog niet op. Na de zoveelste arbitrage dubieuze beslissing werd bijna de trainer van GFC van het sportpark gestuurd. Gelukkig had het weinig invloed op de dames, en was het Kim (Kardashian) na goed doorgaan de 1-3 aantekende.
De wedstrijd werd grimmiger, en daar werd Demi het slachtoffer van. Resultaat knie verdraaid, kniebanden opgerekt. In het ziekenhuis hebben ze amputatie overwogen, maar na een telefoontje met de technische staf van de GFC dames hebben ze toch besloten om de knie eerst in te tapen. Nicole (tenk) kwam voor de geblesseerde Demi. Het duurde ook niet lang, om precies te zijn 2 slidingen en 1 glijpartij voordat Nicole (tenk) de 1-4 maakte. 2 min. later maakte Nicole (tenk) ook nog de 1-5. Eindstand. Weer gingen de 3 punten naar Grubbenvorst toe.
Woman off the match, aanvoerder Kaiya, rots in de branding vandaag als laatste man.

Toxandria 2 - GFC'33 2 : 0-1
Het tweede ging vandaag op bezoek bij Toxandria 2 in het Brabantse Rijkevoort. Voor de winter werd er thuis met 5-1 verloren van deze middenmoter. Maar hekkensluiter GFC'33 was vandaag de betere ploeg. Voor rust had het tweede al dik voor moeten staan. Maar alleen Paul Riether vond het net via een kopbal. Na rust werd de voorsprong verdedigd mede dankzij een prima keepende Davy Wilmer van JO17 (!). Het bleef 1-0 voor GFC.

GFC'33 3 - Wittenhorst 9 : 3-0
Freek boonen 1x
Frank Joosten 1x
Adrie Kunst 1x

Dames van GFC’33 naar de beker finale!

De halve finale beker ging tussen GFC'33 VR1 en De Willy’s uit het Brabantse land.
Na de ontspannen warming up, en de toespraak van de trainer, gingen de dames de strijd aan met De Willy’s.
Als een raket schoten de dames uit de startblokken, de ene na de andere aanval werd opgezet. De Willy’s kregen geen kans om de bal te veroveren.Maar GFC kreeg de bal niet in de goal.
Een zeldzame fout van onze keeper zorgde ervoor dat de Willy’s met 0-1 de rust in gingen. Een onverdiende voorsprong, gezien het spelbeeld. De 2e helft begonnen we weer sterk.
Maar na 10 min. namen de Willy’s het over, en vuurde enkele schoten af op het GFC doel. Eén bal op de lat, één bal onderkant lat, maar gelukkig niet erin. Een schot in de korte hoek, maar onze keeper Sandra tikte hem net langs de paal. Hier kwamen we goed weg.Het spel ging over en weer, en GFC werd sterker.
Het was Renske die met een afstandschot de bal hoog in het doel schoot, en zo de verdiende 1-1 maakte. Dit werd door de meer dan 100 aanwezige supporters aanschouwd. De Willy’s waren met een grote touringcar afgereisd naar Grubbenvorst. Maar ook de GFC fans waren in grote getalen aanwezig. Na de 1-1 speelden onze dames met nog meer overtuiging, en zette nog meer druk. 10 minuten later was het Anouk die na de zoveelste aanval de bal hard diagonaal in het doel schoot 2-1. De meiden waren niet meer te houden, evenals de GFC fans langs de lijn. Maar er waren nog zeker 20 min. te gaan, en de puf ging er toch wel een beetje uit. Het spel werd slordiger, en er ontstond ruimte voor de tegenstander om aan te vallen. GFC stond onder druk, en na de zoveelste aanval maakte de Willy’s de 2-2. Met nog precies 1 minuut te gaan werd de bal nog één keer naar voor geschoten richting de keeper. Nina rende naar de bal, evenals de keeper, en in de kluts ging de bal 2 cm langs het Willy’s doel.
Penalty’s!
Met penalty’s moest deze wedstrijd worden beslist. Dit is meestal niet ons sterkste onderdeel. Maar we hadden de laatste 2 weken geoefend op het nemen van penalty’s. De spanning was om te snijden, en bij de dames werd voor sommige druk te hoog (Sandra). De tos werd gewonnen, en zo mocht GFC de eerste penalty nemen. 
Demy nam de eerste penalty, en schoot hem strak in het doel. 1-0
De Willy’s oog in oog met Sandra, maar ze schoten de bal over het doel.
De tweede penalty was voor Yvonne, en zij schoot hem via de vingertoppen van de keeper in het netje. 2-0
De Willy’s schoten de 2e penalty langs de goal.
Onze aanvoerder Kaiya was aan de beurt, en ook zij schoot de bal erin 3-0!
De Willy’s schoten ook de 3e penalty over het doel, waardoor GFC naar de finale gaat!!
Deze word gespeeld tegen Reuver die met 4-0 hadden gewonnen.
Proficiat dames met deze uitstekende prestatie!!

Dit was het weekend (22-04-18)

GFC'33 1 - EWC'46 1 : 1-0
De topper tussen GFC'33 en EWC'46 werd beslist in de 44e minuut waar Sebas Theelen in tweede instantie na goed doorzetten van Jasper Hafkamp doeltreffend was. 
Over en weer waren er nog wel kansjes, maar steeds waren de doelmannen de winnaar. 
Al met al doet GFC nog mee om de bovenste plaatsen en zondag komt de volgende concurrent, te weten Melderslo, op bezoek in Grubbenvorst. Tot zondag!

Helden VR1 - GFC'33 VR1 : 1-0 
Met een stralende zon in de lucht begonnen we aan de wedstrijd. Het was rommelig op het zeer slechte veld. Na 15 minuten was het Jac die van 40 meter schoot, en de bal via de keeper in de goal 0-1. Maar de scheids keurde de goal af vanwege buitenspel. Zeer dubieuze beslissing omdat niemand, ook niet hun eigen grensrechter vlagde voor buitenspel. Na deze beslissing gingen we anders voetballen, het spel werd er niet beter op. Door een misverstand achterin scoorde Helden de 1-0. Rust. Na rust was bijna het hele team gewijzigd op het veld, en werd er 45 minuten lang druk gezet op het Heldense doel, maar de bal ging er niet in. Dit was onze beste 2e helft van het seizoen, qua verdedigen, samenspel en werken voor elkaar. Maar helaas zonder de beloning. Woman off the match: Yvonne. 
Dinsdag de 1/2 finale van debeker tegen De Willy’s om 19:30 op ons eigen sportpark.

GFC'33 2 - Montagnards 2 : 0-3
GFC 2 verloor wederom met 0-3 van Montagnards 2. 
De kansen benutten blijft een probleem.

FCV-Venlo 6 - GFC'33 3 : 3-6
Het 6e elftal van FCV was niet opgewassen tegen een gemotiveerd GFC 3.
Met een uitblinkende Etienne Verhofstad die 3x scoorde en 
Job van Laare, Rik Mandemakers en Jordi Wennekers 1x werd FCV aan de zegekar gebonden.

GFC'33 4 - VVV’03 : 3-4
Na een riante 3-0 voorsprong dachten de spelers van GFC “kat in t bakkie”. Ondanks een motiverende speech tijdens de rust gingen de withemden de “bietenbrug” op. 3-4 staat het na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Johan Pater. De coaches Ven Ruiter en Ger Wijnen waren “not amused” na de wedstrijd.

    

 

GFC'33 1 - Meterik 1 : 7-1

Dit was voorlopig de laatste wedstrijd op donderdag-avond. 
Onder bijna tropisch omstandigheden had GFC'33 iets goed te maken na de miskleun tegen SVEB van afgelopen zondag. Vanaf de eerste minuut lieten de GFC spelers zien dat ze zich de woorden van trainer Ceulemans hadden aangetrokken. 
Het scoreverloop ging als volgt:
Na 1 minuut was het Jasper Hafkamp die de 1-0 liet aantekenen.
Tien minuten later Joost Relouw voor de 2-0. Daarna 
Willem vd Aarsen de 3-0 en Sebas Theelen de 4-0. 
Meteen na rust weer Joost Relouw, die de smaak heeft te pakken met de 5-0. Joris Rutten kon natuurlijk niet achterblijven en hoppa,de 6-0 lag tegen de touwen. De 6-1 was een schoonheid-foutje. En in de 80e minuut was het de goed ingevallen Sander Heijnens die met een ferme kopbal de 7-1 eindstand bepaalde. 
Zondag komt concurrent EWC op bezoek. Het beloofd een spannende wedstrijd tussen beide teams te worden. Tegen deze tegenstander heeft GFC'33 namelijk nog iets goed te maken.

  

Dit was het weekend (15-04-18)

GFC'33 1 - SVEB 1 : 1-3
GFC kon vandaag niet haar normale niveau halen. Via Joost Relouw, die een van zijn kansen benutte werd nog wel de leiding genomen, maar het was SVEB dat de meeste duels, de “2e ballen” won en uiteindelijk de kansen wel benutte. Donderdag (18.45 uur) weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen. En ook Meterik zal net als SVEB met het mes tussen de tanden strijden. We zijn gewaarschuwd.

GFC'33 VR1- SV United VR1 : 6-0
Na de winterstop gaat het bij de dames wat moeizamer. Door de vele aflastingen missen we het ritme van trainingen en wedstrijden. Vandaag was SV United onze tegenstander. De start was voortvarend met veel druk op hun goal, maar een doelpunt bleef uit. De keepster voorkwam dit steeds. Maar uit een perfect genomen corner van Nicole (tenk) was het Demi die met een karate sprong de bal over de keeper in de goal werkte 1-0. Dit was tevens de ruststand. Na de nodige wissels in de 2e helft werd het doel van United weer vele malen onder vuur genomen. Lynn tegen de keeper, Kim met een hard schot in de korte hoek, maar de keepster redde wederom. Het duurde tot de 65 min toen Renske (patries p) eindelijk de 2-0 maakte. Het verzet van United was gebroken, maar ze bleven toch goed weerstand bieden. De combinaties aan de kant van GFC werden steeds beter. En het duurde niet lang voordat Kim (kardashian) nadat ze eerst de bal tegen de paal kopte de 3-0 maakte. Dieseltrein Renske kwam op stoom, en maakte de 4-0. Het hele team ging steeds beter draaien, goed samenspel en mooie combinaties, zorgden ervoor dat Yvonne (simon sisters) de 5-0 binnen tikte. Het waren Renske - Demi en Kim die 1 op 1 met de keepster faalde om de score op te krikken. Uiteindelijk was het wederom Renske (hattrick) die met een punter de 6-0 maakte. De gehele verdediging scoorde vandaag een dikke voldoende👍. Woman off the match: Anouk. als voorstopper😳 door haar loopvermogen en balcontrole werden alle aanvallen snel onschadelijk gemaakt. En doordat onze naaste concurrent FCV punten liet liggen is de voorsprong nu weer 5 punten. Tot volgende week tegen Helden.

GFC'33 2 - Venray 4 : 3-2
Prima overwinning van ons 2e.
Ivo Wijnen 2x
Faas Boers 1x

GFC'33 3 - Venray 8 : 5 - 2
4x Etienne Verhofstad
1x Bas Peters 
Matige pot maar de punten zijn weer binnen.

GFC'33 4 - Sportclub Irene 9 : 0-1
Onnodig verlies van het 4e tegen koploper Irene.

GFC'33 1 - Oostrum 1 : 2-0

Dit was alweer de 2e inhaal donderdag:
In deze topper in 4E moest koploper Oostrum terecht het onderspit delven tegen de ploeg in vorm. Ondanks het gemis van enkele basisspelers liet GFC vanaf het begin zien wat de bedoeling was. In een hoog tempo, met mooie combinaties, werd Oostrum bestreden. In de 12e minuut was het Willem vd Aarsen die de bal tegen de paal kegelde. De doelman stond erbij en keek er naar. GFC kreeg diverse kansen om de score te openen, maar het was steeds net niet. Na de rust was het weer net niet toen Jeroen van Summeren vanuit een vrije trap de paal raakte. Maar twee minuten later was het Joris Rutten die na een dribbel genadeloos uithaalde met links. Weer was de doelman kansloos. Deze 1-0 voorsprong was dik verdiend. Hierna werd Oostrum sterker, maar de sporadische kansen werden jammerlijk gemist of de uitstekende doelman Tom van Dijk bracht redding! GFC kreeg op het einde van de wedstrijd steeds meer ruimte. Bij een van de razendsnelle uitvallen was het Bas van Beckhoven die de bal net langs de verkeerde kant van de paal plaatste. Maar in de 92e minuut maakte hij dan toch de verdiende 2-0 en was het wachten op het eindsignaal van de prima scheidsrechter Smits uit Liessel. Na 97 minuten vond ook hij het ook wel tijd voor een drankje en floot voor het einde. Komende zondag komt SVEB op bezoek en hopen we weer op de aanwezigheid van onze vele supporters, onze “12e man”.

      

Dit was het weekend (08-04-18)

DEV Arcen 1 - GFC'33 1 : 1-4
In deze van DEV zijde bikkelharde wedstrijd stapte GFC na 90 minuten verdiend als overwinnaar van het veld.
Na 5 minuten was het een Arcen speler die hoog terug speelde op zijn keeper. Deze probeerde de bal weg te koppen maar tot grote hilariteit van de weer in grote aantallen aanwezige GFC supporters verdween de bal in zijn eigen doel. Dat was nog eens een lekkere start. Na deze 0-1 deed Arcen er nog een schepje ...bovenop. Arcen ging hierbij af en toe over de schreef, maar de scheidsrechter liet te veel toe vanmiddag en Arcen maakte daar gebruik van.
De leeg gespeelde Thei Breukers werd in de rust gewisseld voor
Willem vd Aarsen, en na 65 minuten kwam Bas v Beckhoven voor de na een te harde tackle geblesseerd geraakte Jur Scheres. Een kwartier voor tijd kwam Arcen door een afstandsschot op 1-1. In de 85e minuut kwam Faas Boers nog in het veld voor de moegestreden Mike v Knippenberg.
Het zag er naar uit dat GFC slechts met 1 puntje naar huis zou reizen, tot 3 minuten voor het einde Willem vd Aarsen het op zijn heupen kreeg. Binnen 3 minuten scoorde hij 3 maal, waarvan eenmaal direct uit een corner. Er kon opgelucht adem gehaald worden. Het was toch nog goed gekomen, ondanks de vele gemiste kansen. Donderdag 12 april komt koploper Oostrum op bezoek (aanvang 18.30 uur) in Gr’vorst. Ook dit beloofd weer een aantrekkelijk duel te worden tussen 2 ploegen in de winningmood.

America VR1 - GFC'33 VR1: 1-5
Bij een opkomende zon begon de wedstrijd in America.
Gelijk werd er druk gezet zoals de trainer het graag wilde. Dit resulteerde na 5 minuten in de 0-1 door Yvonne (Simon Sisters). Daarna werden er 20 minuten lang schoten afgevuurd op het Americaanse doel maar zonder resultaat. Erlangs-eroverheen- en op de paal. De grootste kans kwam na een perfecte steekbal van Yvonne, dwars door de verdediging van America.
En Renske (Patries P) startte op het juiste moment en stond 1 op 1 met de keeper. Maar toen wist ze niet meer met welk been ze moest schieten, en tikte de bal naast het doel. Na rust werd er weer direct druk gezet, en was het na goed doorgaan van Demi 0-2. Toen dacht iedereen dat de wedstrijd was gespeeld, en gaven we ruimte weg, en maakte America de 1-2. Na vermanende woorden van beide trainers werd het spel weer beter. En was het Renske die de 1-3 en de 1-4 binnen tikte.
5 minuten voor het einde werd Kim (Kardashian) gewisseld voor Inge (Simon Sisters). Kim had zich helemaal leeggespeeld, en had eindelijk weer haar niveau te pakken (alleen nog scoren).
2 minuten voor tijd was het Inge die de 1-5 maakte, wat ook de eindstand was. 3 belangrijke punten gingen wederom naar Grubbenvorst.

HBSV 2 - GFC'33 2 : 0-0
0-0 Beide trainers, GFC trainer Theo Verheijen en toekomstig hoofdtrainer van GFC René Peters deden elkaar vandaag geen pijn.

Kwiek Venlo 6 - GFC'33 4 : 2-1
1 x Rens v Doorn

Belfeldia 1 - GFC'33 1 : 2-3

Dit was de eerste van 3 inhaal-donderdagen.
In de 9e minuut was het Joost Relouw die zoals altijd cool de 0-1 scoorde na een heerlijke 1-2 combinatie met Jasper vd Weegen. Na 14 minuten was het doelman Samir die een scherp aangesneden corner van Joris Rutten in het eigen doel stompte. Na een half uur spelen verdween een vrije trap van Belfeldia door een misverstand tussen Tom v Dijk en Sebas Theelen miraculeus in het GFC doel. Maar GFC hield het hoofd koel, liet zich niet gek maken door de tegenstander. Dit was tevens de ruststand. Twaalf minuten na rust kopte Jeroen v Summeren een cornerbal van Joris Rutten naar de vrijstaande Thei Breukers die cool de 1-3 binnen kopte. Tien minuten voor tijd lukte het Belfeldia toch nog terug te komen tot 2-3, maar verder liet GFC het niet komen. Komende zondag wacht in Arcen weer een pittige tegenstander die er vol voor zal gaan. Met de hulp van de vele GFC'33 supporters gaan we daar weer knokken voor een goed resultaat. Tot zondag!

Dit was het weekend (01-04-18)

GFC'33 1 - TSC'04: 4-0

Op deze eerste paasdag kwam TSC'04 op bezoek in Grubbenvorst. Van deze tegenstander verloor GFC op 19 november nog onnodig met 3-2 na een 2-0 voorsprong. 
Het was in de 7e minuut Luc Stappers die een corner van Joris Rutten cool binnen tikte. Een half uur later kopte Wouter van Denzen de bal naar spits Jasper van de Weegen die met een bekeken schot de doelman van TSC'04 kansloos liet. Dit was tevens de ruststand. Na rust werd het snel 3-0 door Joris Rutten die een vrije trap mooi om de muur heen krulde. 
Twintig minuten voor tijd was het weer Joris Rutten die met een weergaloos afstandsschot de eindstand bepaalde. Het enige smetje op de wedstrijd was dat GFC slechts 4 maal scoorde. Donderdag 5 april om 18.30 uur zijn de withemden te bewonderen in Belfeld, waar GFC'33 wederom een goed resultaat wil neerzetten.

Dit was het weekend (25-03-18)

VVV'03 - GFC'33 1: 0-1
In de eerste helft liet GFC'33 zien dat het dit jaar goed bezig is. Na een half uur was het Sebas Theelen die met een mooie kopbal de VVV'03 keeper kansloos liet. Dat het met rust slechts 0-1 stond was het gevolg van enkele mooie kansen missen door o.a. Jur en Joost.
Na rust was het duidelijk dat de thuisclub zich niet zomaar gewonnen wilde geven en tapte uit n ander vaatje. Een veel feller VVV'03 kwam steeds de in bloedvorm verkerende Etienne Baghuis tegen, die vandaag onverslaanbaar bleek. In de 2e helft kreeg GFC wederom voldoende kansen om de wedstrijd te beslissen, maar ook nu werden deze kansen niet benut. Het bleef spannend en na 4 minuten blessuretijd floot de scheidsrechter eindelijk af en kon GFC met 3 punten in de pocket naar de wachtende spareribs in Grubbenvorst. 
Volgende wedstrijd is 1e Paasdag thuis om 14.30 uur tegen TSC.

GFC'33 VR1- ZSV: 4-1
Na de nederlaag van 2 weken geleden konden we het vandaag weer rechtzetten. Na een voortvarend begin, was het Lynn die met de juiste heupbewegingen de 1-0 op het scorebord zette. Maar lang mocht het niet duren. Een bal werd over onze back gespeeld, en schuin ingeschoten. Onze keeper Kim verkeek zich erop, en de bal rolde mooi in het hoekje 1-1. Daarna gingen we echt voetballen, en was het Kaiya voor de 2-1 en Lynn voor de 3-1 en de 4-1. De tegenstander had toen al 4x gewisseld, allemaal blessures. De tweede helft zou qua voetbal beter moeten zijn omdat ze meer op hun eigen positie speelde. Maar het was het tegenovergestelde. Slecht samenspel en weinig voetbal. Enigste hoogtepunt was de vele blessures van de tegenstander in de 2e helft. Maar de 3 punten hadden we in de pocket. Women off the match: Lynn, die zichzelf beloonde met 3 goals door 90 minuten hard te werken.👍

GFC'33 2 - OLYMPIA 3: 1-2
Vandaag werd er jammergenoeg verloren van een van de betere ploegen in deze klasse. Positief was de rentree van Thei Breukers die na een lange herstelperiode zijn eerste speelminuten maakte en meteen liet zien waar hij goed in is.
Na een half uur scoorde hij de 1-0. Dit bleek echter niet genoeg. Olympia scoorde in de 2e helft twee keer.

GFC'33 3 - Hegelsom 4: 9-0
Het werd vandaag 9-0 voor de withemden. Na treffers van 
Jordy Wennekers 2x
Etienne Verhofstad 3x
Job van Laare 1x
Willem Breukers 1x
Frank Joosten 1x
Adrie Kunst 1x
bleef de teller op 9 steken.

IVO 8 - GFC'33 4: 1 - 4 
Ook deze wedstrijd was GFC'33 weer de betere ploeg en nam verdiend de punten mee het veer over.
Jim v Schayck 2 x. 
Don Siebers 1 x. 
Bas Wijnen 1 x.

Teamkleding GFC'33

Voor alle vragen over de teamkleding van GFC'33 kan je contact opnemen met Monica Linders via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tussenstand TOPscorerslijst seniorencompetitie 2017/2018

Hieronder de stand per 11 maart 2018.

Teams - (Punten per 11-3-2018)
1. GFC Dames 1 (30)
2. GFC 4 (21)
3. GFC 3 (19)
4. GFC Heren 1 (13)
5. GFC 2 (6)
 
Topscorers:

Frens Steegh

18

Etienne Verhofstad

12

Kim Martijn

11

Renske Heldens

10

Bas Peters

6

Adrie Kunst

6

Pim Coopmans

6

Nicole Voesten

6

Inge Simons

6

Demi Nijsten

6

Sebas Theelen

6

Jasper Hafkamp

6

Freek Boonen

5

Anouk Riether

5

Willem Breukers

5

Joep Boonen

4

Joris Rutten

3

Bas van Beckhoven

3

Etienne Baghuis

3

Robin Baltussen

3

Kaiya Verheijen

3

Tom Geurts

3

Alle andere scoorders < 3 doelpunten

Bekerwedstrijden tellen niet mee.

Scoren voor de Club!

Beste jeugdleiders,

Dit jaar wordt door enkele enthousiaste leden de actie Scoren voor de Club opgezet. 

Hoofdsponsor van deze landelijke actie is AZ Barbecue & Gourmet Party Service.

Met deze actie worden verenigingen in de gelegenheid gesteld om een centje bij te verdienen. Bij GFC'33 wordt de opbrengst besteed aan de jeugd.

Op 22 maart wordt dit door Jack Willems nader toegelicht wat er van onze jeugdleden wordt verwacht en wat het voor de vereniging op kan brengen. Wij verzoeken jullie om op 22 maart om 20.00 uur een half uurtje tijd vrij te maken voor de presentatie van Jack. Indien jullie als leider niet aanwezig kunnen zijn zorg er dan voor dat een ouder van één van jullie teamleden aanwezig is.

Ontvangen uitnodigingen toernooien 2018

GFC'33 heeft weer een aantal toernooi uitnodigingen ontvangen voor 2018. Het overzicht kan je hier vinden.

Dit was het weekend (11-03-18)

Leunen 1 - GFC'33 1

Na een prima oefenwedstrijd afgelopen dinsdag tegen MVC (1-4 winst) moest ons eerste het opnemen tegen trainer Rogers voormalige club Leunen. GFC'33 had de thuiswedstrijd nog overtuigend met 4-0 gewonnen maar vandaag staat er een ander Leunen waarschuwde trainer Roger nog voor de wedstrijd. Het op papier gehavende GFC (Wouter v Denzen, Jeroen v Summeren en Joris Rutten waren vandaag afwezig), maar weer met Etienne Baghuis op doel en Willem vd Aarsen op de bank, wist dat het vol aan de bak moest. Het jonge GFC elftal liet zien niet bang te zijn voor Leunen en ging mee in de strijd. Met 0-0 gingen de beide teams aan de thee. Na de rust zou het allemaal beter worden. Drie minuten na rust was het Jasper Hafkamp die uit een corner de 0-1 tegen de touwen kopte. Weer drie minuten later een identiek doelpunt van Leunen. Hierna was het GFC dat scoorde via Sebas Theelen. 
De 1-2 was dik verdiend voor een nu bij vlagen lekker voetballend GFC. Leunen wilde wel maar meer dan hard werken zat er niet in de ploeg. Uit een heerlijke counter was het weer Jasper Hafkamp die scoorde en daarmee de wedstrijd besliste. Met deze dikverdiende 3 punter kan er nu worden toegewerkt naar de altijd spannende wedstrijd GFC'33-Hegelsom a.s. zondag.

GFC'33 2 - FCV2
Het 2e kon jammer genoeg geen vervolg geven aan twee opeenvolgende overwinningen. Met een beetje pech werd er van 't Ven verloren met 0-1.

De GFC'33 Dames hadden vandaag tegen Sporting ST niet zo’n beste dag. Coach Verbong noch assistent-trainer Swinkels en Wijnen waren na de nederlaag voor commentaar bereikbaar!

Het 4e won weer eens. Blerick 7 werd met 0-3 aan de kant gezet. Pim Coopmans 1x en Don Siebers 1x.en Frens Steegh 1 x

IVO 5 - GFC 3 werd 1-7 met doelpunten van
1x Job van laare
1x Frank Joosten
2x Etienne Verhofstad
3x Willem Breukers

Champions League 2018 toernooi

Ook dit jaar organiseren we weer een Champions League toernooi op Hemelvaartsdag.
Dit is een intern mixtoernooi op kleine velden voor alle spelers van de JO8 - JO9 en de JO11.
Datum: Donderdag 10 mei, aanvang 09:00 uur einde rond 12:00 uur.

Gezocht: jongens/meisjes onder 7 die willen...voetballen.

Ben je (bijna) 6 jaar en sta je al langer te trappelen van ongeduld om te gaan voetballen? Dit is je kans!! Tijdens de trainingen zul je vol plezier de eerste beginselen van het voetballen bijgebracht krijgen. Op zaterdagen zullen er partijtjes gespeeld worden tegen andere voetbalteams in de regio. Er is bij GFC'33 een nieuwe groep O7 gestart, je kunt gelijk meedoen, gezellig toch! 

Lijkt dit jou wat, meld je dan aan als lid bij GFC'33. Het aanmeldingsformulier kun je vinden op www.GFC33.nl onder: "vereniging" en "lidmaatschap".

Vul dit in en leveren het in bij: Ledenadministratie GFC'33, p/a Ans Simons, Winterheide 42, 5971 GD  Grubbenvorst.

Het aanmeldingsformulier vind je ook hier:

Wil je eerst wat meer weten? Mail dan Ivo Wijnen, coördinator Pupillen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zien je graag binnenkort op ons voetbalpark!

Oproep scheidsrechters coördinator GFC'33

Wie helpt ons zodat de jeugd kan voetballen?

Om de jeugd wekelijks hun wedstrijden te kunnen laten spelen zijn er veel vrijwilligers nodig. De wedstrijden moeten worden ingepland (tijden, veld, kleedlokaal), er moeten leiders en trainers zijn, de kantine dient bezet te zijn etc. etc.
En één van de zaken die ook erg belangrijk is voor het kunnen spelen van wedstrijden, is het beschikbaar zijn van een scheidsrechter. We zijn er erg blij mee dat bij de jeugdwedstrijden veelal de senioren spelers bij toerbeurt deze taak voor hun rekening nemen. 
Om dit goed geregeld te krijgen is er echter wel iemand nodig die dit proces goed coördineert: een zogenaamde scheidsrechters-coördinator. Deze coördinator ondernemen de navolgende taken:

• Versturen van de lijst van de te fluiten wedstrijden aan de teams die deze dienen te fluiten.
• Het tijdig retour krijgen van de ingevulde lijsten.
• Op basis van deze opgave concreet indelen van de scheidsrechters.
• Doorgeven van deze planning aan de wedstrijdsecretaris.
• Informeren van de leiders van de seniorenteams van de uiteindelijke indeling.
• In week voorafgaand van de wedstrijd herinneren van de scheidsrechters (via groepsapp van team via leider).
• Ingeval zich knelpunten voordoen, proberen om een oplossing te realiseren.
• Ingeval er geen oplossing is of ingeval van plotselinge afmeldingen zo tijdig mogelijk informeren van het team.
• Doorgeven als er een scheidsrechter niet is komen opdagen aan het team waarin deze speelt.
• Zorgen dat materialen voor scheidsrechters beschikbaar zijn in bestuurskamer.
• Aanspreekpunt voor vragen vanuit teams en scheidsrechters.
• In deze vindt er nauw overleg plaats met de coördinator pupillen en junioren alsmede het wedstrijdsecretariaat.

Om deze taken goed in te vullen zijn we op zoek naar een persoon die samen met Marcel Baghuis dit op zich wil nemen. Deze taken kunnen uitgevoerd worden op tijden dat iemand daar tijd voor heeft, het proces verloopt nl. veelal digitaal. In het begin van de voorjaars en najaars-competitie is het even wat meer werk. Als de planning staat is het een kwestie van goed opvolgen. Natuurlijk doen er zich wel eens knelpunten voor maar de ervaring leert dat dit ingeval van goede communicatie dit best meevalt.

Zeg niet te snel: dat kan ik niet, veel kan geleerd worden. Als je een beetje kunt coördineren en wat handig bent met een PC en whatsapp kom je een heel eind!
Dit alles met een geweldig doel: de jeugd te kunnen laten genieten van het voetbal!
Wie durft het aan? Ken jij iemand of ben jij de persoon die deze uitdaging zou kunnen en willen invullen?

Meld je bij de secretaris: Peter Simons, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit was het weekend (18-02-18)

Bekerwedstrijd Dames 1:
In een zinderende kwartfinale wonnen de dames van GFC'33 van het een klasse hoger spelende DSV met 5-4 en bereikten hiermee de halve bekerfinale!
In het begin van de wedstrijd kwam GFC op een 0-1 achterstand door een geweldig afstandsschot van 40 meter over de keeper. Maar 5 minuten later schoot Kaiya een vrije trap er perfect in 1-1. Net voor rust werd het door een onoplettendheid in de verdediging 1-2. In de 2e helft was het Imke die zich goed vrijdraaide en vanaf de 16 meter de bal netjes in de hoek plaatste 2-2. Maar al snel werd het 2-3. Het spel van DSV was beter dan dat van GFC. Met een perfecte steekpass werd Demi in positie gebracht en zij weet daar wel raad mee, rustig en beheerst schoot ze de 3-3 binnen. Vanaf dat moment werd het spel beter, en creëerde GFC meer kansen. Vanuit een corner kwam de bal in de kluts, en was het Lynn die de bal tegen de touwen werkte voor de 4-3. GFC bleef druk zetten. Na een door Inge genomen corner werd de bal door een DSV speelster in het eigen doel geschoten. Hoppa de 5-3 op het scorebord en wedstrijd gespeeld? NEE .... want DSV gaf zich nog niet gewonnen. De bal werd via onderkant lat door DSV buiten bereik van onze keeper Moniek binnengeschoten. Zo werd het nog 5-4 en heeeel spannend de laatste 10 minuten. Maar GFC was onverzettelijk en bereikte zo de 1/2 bekerfinale. Women off the match: Lynn. En voor de competitie, na de winst onlangs op Hegelsom, 6 punten los van de nr.2 👍

GFC'33 1:
Op een glad veld behaalde GFC'33 weer een punt, net als 2 weken geleden bij SVEB. Het voetbal van beide ploegen was niet van een hoogstaand niveau, het was een echt kelderduel met veel strijd en een scheidsrechter die zich aan het niveau had aangepast.

GFC'33 2:
Na 2 weken geleden te hebben gewonnen van koploper Olympia Boxmeer werd nu Vitesse aan de zegekar gebonden. Het geloof is terug en de laatste plaats daarmee verlaten. 
Door doelpunten van Marc Basten en Tom Geurts staat GFC'33 plots 2e in de periodestand.

Activiteitenkalender

Toegevoegd aan de aktiviteitenkalender voor 2018: Zaterdag 16 juni - Afsluitende BBQ voor alle jeugdteams van GFC'33

Nieuwe hoofdtrainer GFC'33

GFC'33 is tot overeenstemming gekomen met René Peters (48) om met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van GFC'33 te worden. René is op dit moment nog de trainer van HBSV2 en HBSV O19-1 en woont in Venlo. 
In het verleden was René twee seizoenen hoofdtrainer bij HBSV (4e klasse), vijf seizoenen Griendtsveen (5e en 6e klasse), vier seizoenen jeugdtrainer bij AWC C- en B-jeugd (2e, 1e en hoofdklasse) , vijf seizoenen jeugdtrainer bij Groesbeekse Boys C1 t/m A1 (2e en 1e klasse) en twee seizoenen bij hun 2e elftal (1e klasse), twee seizoenen bij Stormvogels A1 en het 2e elftal.
Op de foto de ondertekening van het contract door René Peters en onze voorzitter Leon Voeten.

Gezocht ondersteuning O15-2

Voor het team O15-2 zijn we op zoek naar een leider die minimaal 1 maal per week (maandagavond of woensdagavond van 19.15-20.30) mee kan helpen bij de trainingen zodat er altijd een bezetting is van twee leiders. Uiteraard is hulp op de tweede trainingsavond en op de wedstrijddag ook welkom, maar dat is geen noodzaak. O15-2 heeft een goede eerste seizoenshelft gedraaid en de zaken rondom het team lopen prima. Deze aanvulling is echter wel nodig om het team de juiste aandacht te kunnen geven. Wie kan er tijd vrijmaken om dit enthousiaste team te ondersteunen?

Overstap JO8 t/m JO11 teams naar KNVB wedstrijdzaken app

Beste leiders,

Vanaf de voorjaarsreeks is het de bedoeling dat de leiders van de JO8 t/m JO11 teams voortaan zelf de uitslagen van beker- en competitiewedstrijden gaan doorgeven aan de KNVB middels de wedstrijdzaken app. Dit is de app die sinds het begin van het seizoen ook wordt gebruikt door de JO12 en ouder teams. De procedure voor JO8 t/m JO11 teams zal (waarschijnlijk) gelijk zijn aan die van JO12 en ouder teams, met uitzondering dat bij JO8 t/m JO11 geen spelersopgave plaats zal vinden.

Omdat de uitslag alleen door de spelbegeleider/scheidsrechter gedaan kan worden, worden de leiders van JO8 t/m JO11 teams verzocht om aan het wedstrijdsecretariaat door te geven welke leider als spelbegeleider/scheidsrechter zal gaan fungeren. Deze leider zal dan bij alle thuiswedstrijden van het team worden ingevuld. Het is dan ook het handigst als de leider die het vaakst op de wedstrijddagen aanwezig is als spelbegeleider/scheidsrechter wordt opgegeven.

Daarnaast worden alle leiders verzocht om tijdig te controleren of zij toegang hebben tot de wedstrijdzaken app. Om de app te kunnen gebruiken dien je namelijk in te loggen met een account dat je zelf dient aan te maken. Het e-mailadres van het account moet daarbij gelijk zijn aan het e-mailadres dat in de ledenadministratie van GFC'33 is opgegeven. Mocht je na inloggen de melding krijgen dat je niet aan een bondsteam bent gekoppeld, dan is mogelijk het e-mailadres niet voorkomt in onze ledenadministratie óf ben je aan het begin van het seizoen niet aan het team gekoppeld. In deze gevallen dien je contact op te nemen met de ledenadministratie (Ans Simons); Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De app is te downloaden op de volgende links;

Meer informatie over de app vind je op de volgende link;
https://www.sportlink.nl/ledenadministratie/wedstrijdzaken/

Meer informatie over het invoeren van uitslagen in de app vind je op de volgende link;
https://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal/faq-nieuwe-pupillenvoetbal

Baas van Horst aan de Maas 2018

Beste Vereniging,

Baas van Horst aan de Maas is sinds 2015 een jaarlijks terugkerend sportevenement binnen de gemeente Horst aan de Maas dat tot doel heeft de cohesie en gezonde strijd tussen de kerkdorpen te versterken door middel van uitdagende sport- en spelactiviteiten. 
Op zaterdag 12 mei 2018 vindt de vierde editie van Baas van Horst aan de Maas plaats. De organisatie is ook dit jaar weer op zoek naar verenigingen die het leuk vinden om een activiteit te organiseren.

Afgelopen jaar hebben we met succes de derde editie van het evenement ‘Baas van Horst aan de Maas’ georganiseerd. Het team ‘SKUKG’ won dit jaar de derde editie en Sevenum mag zich dan ook terecht een jaar lang ‘Baas van Horst aan de Maas’ noemen. Hierdoor zal de vierde editie dit jaar in Sevenum plaatsvinden. Jong Nederland Horst ging er met de cheque ter waarde van 500 euro vandoor voor het maken van de beste activiteit!

Elk kerkdorp uit de gemeente mag twee teams afvaardigen bestaande uit ongeveer 17 deelnemers (18+). Dit betekend dat er maximaal 32 teams kunnen deelnemen met een totaal aantal deelnemers van ongeveer 600 personen. Een mooie gelegenheid om je vereniging en dorp in de spotlight te zetten binnen de gemeente Horst aan de Maas.

Ook voor de volgende editie zijn wij weer op zoek naar nieuwe en uitdagende activiteiten waarop de deelnemende teams tegen elkaar gaan strijden. Jouw vereniging kan hieraan meewerken door een leuke activiteit te organiseren en daarnaast een leuk zakcentje voor de vereniging over te houden!

Klik voor meer informatie hier, of op de website van Baas van Horst aan de Maas

Gekke Maondig trio’s met jeugdleden GFC’33

Het afgelopen weekeind zijn de trio’s van GMV de Plaggenhouwers weer bekend geworden. Wij wensen Prins Hay en adjudanten Tom en Barry van harte proficiat met hun benoeming. Ondanks dat ze fervent zaalsport-beoefenaars zijn (oftewel mooi-weer spelers) zien we ze toch regelmatig langs het voetbalveld om hun kids aan te moedigen die wel weer en wind trotseren!  Wederom mogen we een aantal bekende GFC’33-gezichten begroeten in het kinder- en jeugdtrio. Bij de kinderraad gaat Prins Ryan samen met Prinses Floor voorop, Ryan (Smits) is speler van JO13-2. Daarnaast is Deshley Stappers verkozen tot adjudant. Deshley is keeper bij  JO13-1. Bij de jeugdraad gaat Prinses Lotte voorop maar wordt daarbij goed begeleid door adjudant Misha (Verhaagh), speler van JO15-3.

We wensen alle hoogheden samen met hun aanhang namens GFC’33 een geweldige receptie en Gekke Maondig toe!

 

Roger Ceulemans stopt na dit seizoen bij GFC’33

Onze hoofdtrainer Roger Ceulemans heeft afgelopen week aangegeven om na afloop van dit seizoen te stoppen als trainer. Vanmorgen heeft Roger dit samen met het bestuur aan de aanwezige spelersgroep en leiders medegedeeld.

Het bestuur en de spelersgroep van GFC’33 betreurt het besluit maar respecteert dit.

Roger heeft aangegeven er alles aan te zullen doen om het seizoen, wat tot op heden in sportief opzicht nog weinig succesvol is geweest, tot een goed einde te brengen.

Vrijwilligersavond GFC'33

Op 12 januari 2018 organiseren we weer de jaarlijkse vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers van GFC'33 en hun partner.

Dit jaar is het thema: Kermis. Aanvang: 20.00 uur.

De Jako voetbaldagen 2018

Op onderstaande locaties zullen in 2018 wederom de Jako- voetbaldagen georganiseerd worden:

Zomervakantie:
SV Lottum ( week 28 van 9 t/m 13 Juli )
RKMSV Meijel ( week 32 van 6 t/m 10 Augustus )
VV Baarlo ( week 32 van 6 t/m 10 Augustus )
Sparta'18 ( week 33 van 13 t/m 17 Augustus )
VV Kessel ( week 33 van 13 t/m 17 Augustus )
Inschrijven kan via de website www.sportevents4kidz.nl

Presentatie Ivo Wijnen | Missie & Visie Beleidsplan Jeugdopleiding

Ivo Wijnen, Coördinator pupillen van GFC’33, heeft vanavond een presentatie verzorgd bij GFC’33 in het kader van zijn opleiding “Hoofd Jeugdopleiding C”. De presentatie had de titel "Missie & Visie Beleidsplan Jeugdopleiding". Deze werd gegeven aan het hoofdbestuur van GFC’33 en aan Maurice Voestermans van de KNVB.

Kleding en Speelgoed voor kinderen in Polen | update

Op 16 december 2017 vond de officiële overhandiging plaats van kleding, speelgoed en vele andere dingen aan een weeshuis in Jastrowia. De Ultras Polonia Piła Group 09 stuurde via Milosz Thiede het volgende bericht:
"Hartelijk dank voor het steunen van de GFC'33 club en alle mensen die hebben meegeholpen in de collectie. We wensen iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Met een sport-groet Ultras Polonia Piła 09"

  

JO9-1 van GFC’33 in het zonnetje gezet

Team JO9-1 werd na de afsluitende (Indoor) training van het najaarsseizoen 2017 in het zonnetje gezet door de ouders van de spelers voor hun goede spel in 1ste klasse 301. Een geweldige prestatie van het team en op naar weer een mooie uitdaging in de voorjaarsreeks! Proficiat met deze prestatie JO9-1: 
Ilja van den Beucken, Joris Bongartz, Vic Coort, Maxime Feller, Sem de Kanter, Deon van Leeuwe, Wiebe Sitsen, Ben Thissen, Sefke Hendrix, Mario Sitsen en Roy van Leeuwe

GFC'33 zondag competitie | Topscorerslijst 2017-2018

Ja, tis zover. Onderstaand treffen jullie de lijst aan van de tussenstand van de “GFC'33 zondag competitie - Topscorerslijst" van seizoen 2017-2018. Bijgewerkt tot en met zondag 3 december 2017. Dit betreft dus enkel de reguliere competitie. Ik denk dat de nummer één, tot nu toe, wel een gewilde speler wordt voor alle teams! Op de GF'33 bbq-afsluitdag van het seizoen zijn we benieuwd wie de wisselbeker “GFC zondag competitie – Topscorer 2017/2018” in ontvangst kan nemen. 
Kan het zijn dat er een doelpuntje ontbreekt of teveel bij staat, meld je even bij jouw leider.

Dit was het weekend (03-12-17)

GFC'33 VR1 - GFC'33 2 en GFC'33 3 afgelast.
TSC’04 5 - GFC'33 4 0-8 met Man of the Match Mark Ruiter.

EWC’46 - GFC’33 6-5
Nee, het betrof geen korfbal wedstrijd, hoewel de uitslag anders doet vermoeden. Na 14 minuten was het Jasper Hafkamp die met een bekeken kopbal de 0-1 scoorde. 
Rond de 40e minuut scoorde EWC de 1-1 waarna weer Jasper Hafkamp z’n 2e doelpunt scoorde. Na rust scoorde EWC meteen de 2-2. Tien minuten later werd het 2-3 en weer was het Jasper die scoorde. Wat Jasper kan kan ik ook dacht Jur Scheres en scoorde zijn eerste dit seizoen. Deze 2-4 gaf een lekker gevoel. Mike Knippenberg tekende met zijn schot voor de 2-5. De punten lijken mee naar Grubbenvorst te gaan. De 3-5 is een schoonheidsfoutje, kan gebeuren. Maar de 4-5 valt snel daarna. Zelfs de 5-5 komt op het scorebord een kwartier voor tijd, en ja wat niemand had gedacht bij de stand van 2-5 gebeurde toch. Twee minuten voor tijd scoorde EWC ook nog de onverdiende 6-5. Wat kan voetbal soms oneerlijk zijn.

Foto's van deze wedstrijd zijn te vinden op de Facebookpagina van GFC'33

Kantinediensten in geval van algehele afgelasting

Bij een algehele afgelasting van de thuiswedstrijden op zaterdag of zondag blijft de kantine gesloten.

De vrijwilligerstaken op die dag (kantine ondersteuning) gaan dan ook niet door.

Het zou mooi zijn als je je dan voor een nieuwe dienst inschrijft.

Dit is echter geen verplichting omdat we begrijpen dat je de tijd van de uitgevallen dienst wel al gereserveerd had.

Het is logistiek moeilijk te organiseren om vrijwilligers individueel te berichten van de afgelasting.

Kijk daarom bij slecht weer even op de site of er een algehele afgelasting is, zodat je niet voor niets naar het sportpark komt.

Dit was het weekend (26-11-17)

GFC'33 1 - Meterik 1 afgelast.
Olympia’18 3 - GFC'33 2 afgelast.
GFC'33 4 - IVO 8 afgelast.

ZSV VR3 - GFC'33 VR1 0-4
Zondag ochtend om 08:10 uur, met slechts 2,5 graden Celsius en een ijzige wind gingen 14 slaperige en grekende speelsters en technische staf op weg naar ZSV te Deurne. Op een slecht en zwaar veld duurde het 30 minuten voordat Kim uit de draai de 0-1 maakte. Dit was tevens de ruststand. In de 2e helft werd GFC gelijk onder druk gezet, maar na 10 minuten was de storm weer voorbij en was het wederom Kim die de 0-2 scoorde. ZSV had het zwaar, en GFC combineerde steeds beter. Imke kreeg de bal, draaide zich goed vrij en scoorde fraai de 0-3. De 0-4 kwam op naam van Nina Hoveling, die goed doorging na een goeie steekpass van Inge, en de bal beheerst voorbij de keeper schoot. Girls off the game: Lina en Nina. Ondanks de wind en kou, stond er vandaag een team op het veld, wat voor elkaar knokte en plezier had in het spelletje.

Hegelsom 4 - GFC'33 3 3-15
Ons 3e moest als een van de weinige teams wel de “wei” in. 
Met enkele versterkingen van de veteranen en het 4e elftal ging de reis naar Hegelsom 4. Een oppermachtig GFC gaf Hegelsom geen enkele kans, de einduitslag 3-15 geeft de verhoudingen goed weer. Etienne had weer eens de vorm van “vroeger” en Frens scoorde gewoon 5 maal. 
Een mooi moment in de wedstrijd was het hakballetje van Swa, welke verantwoordelijk was voor de 3e tegentreffer. Volgens inside informatie was Joep Boonen de Man of the Match.

A-Z Barbecue & Gourmet Party Service Vacature

A-Z  Barbecue & Gourmet Party Service zoekt voor de komende kerstperiode REPRESENTATIEVE EN SERVICE GERICHTE CHAUFFEURS.

(op oproepbasis voor de kerstperiode, week 51, 52 2017, week 1 2018)

Kijk voor meer informatie op de website van A-Z  Barbecue & Gourmet Party Service

Bedankje

Bedankje van Milosz Thiede en vrienden voor alle kleding en speelgoed voor Polen.

Dit was het weekend (19-11-17)

TSC ‘04 1- GFC’33 1 3-2
Na de 0-1 van Luc Stappers en de 0-2 van Wouter v Denzen (penalty) kwam TSC net voor rust terug tot 1-2, waar het 0-4 had kunnen staan. 
TSC kwam zelfs terug tot 2-2 en hoe gaat t dan in het voetbal, als je de kansen niet benut valt t doelpunt aan de andere kant. Deze keer in de laatste minuut via een ongelukkige kopbal van 
Mike van Knippenberg. Video's van deze wedstrijd zijn op de Facebook 
pagina van GFC'33 te vinden.

GFC'33 VR1 - Helden VR1 5-0 
Renske scoorde uit een vrije trap waar ze al haar gevoel en liefde had ingelegd de 1-0. Robin de 2-0 en met een prachtige combinatie en vol op de slof ook de 3-0. Vandaag eindelijk de eerste goal van Jacqeline in 4 jaar tijd (4-0) en 5-0 betreft een eigen goal. Weer de nul door de altijd paraat staande keeper Moniek V. Jacqeline kreeg haar eerste gele kaart in haar lange carrière wegens natrappen, wat ze zelf niet in de gaten had. Tegenstander zei dat ons team net IKEA kasten waren, groot en gammel. IKEA betekend in ons team Iedereen Kan Echt Afvallen inclusief Technische staf. 
En heet van de pers: De staf van VR1 werd uitgebreid met 1e klas verzorgster voor alle mentale en persoonlijke mankementen Lidwien.

GFC'33 2 was vol goede moed onderweg naar Bergen waar Montagnards 2 de tegenstander zou zijn. Maar wat blijkt, bijna in Bergen volgt een appje dat de wedstrijd helemaal niet gespeeld gaat worden. Ergens is er jammer genoeg iets fout gegaan in de communicatie binnen onze club.

GFC'33 3 - FCV-Venlo 6 5-3
Ons derde team wint in een doelpuntrijke wedstrijd met 5-3 van FCV 6

VVV'03 5 - GFC'33 4 4-2
Wat is er aan de hand met ons vierde? 
Net als Dortmund zit het even tegen. Na een 2-0 voorsprong werd er toch met 4-2 verloren VVV’03 5.

Diner rotaryclub voor vrijwilligers voetbalverenigingen Horst aan de Maas

Diner rotaryclub voor vrijwilligers voetbalverenigingen Horst aan de Maas.

Zaterdag 4 november organiseerde de Rotaryclub Horst aan de Maas hun jaarlijks terugkerend Rotary Diner. Dit jaar was het diner voor vrijwilligers van de voetbalclubs uit Horst aan de Maas. Ook vijf vrijwilligers van GFC’33 hebben mogen deelnemen en gelet op hun reacties hebben ze genoten.Onderstaande brief ontvingen wij van de Rotaryclub..
——-
Geacht Bestuur,
Zaterdag 4 november j.l. hebben wij als Rotaryclub Horst aan de Maas ons jaarlijks terugkerend Rotary Diner gehouden. Alle voetbalverenigingen hadden positief op onze oproep gereageerd om een aantal vrijwilligers af te vaardigen. Een avond bedoeld om mensen die zich inzetten voor onze gemeenschap eens in het zonnetje te zetten!
Het is een prachtige avond geworden waar jullie vrijwilligers, zonder uitzondering, geweldig van hebben genoten. Iedereen werd gehaald en weer thuisgebracht door Rotary leden. Een uitstekende maaltijd van de Lindehoeve, die werd uitgeserveerd door onze leden en al jullie vrijwilligers werden tijdig bediend met alle gewenste drankjes.
Een prachtige buut van Pierre van Helden en muziek op verzoek door onze DJ, maakten de avond compleet.
Wij zijn dankbaar en hebben genoten van deze avond omdat jullie vrijwilligers er zo van hebben genoten!

Met vriendelijke groet, 
Rotary Horst aan de Maas

Kyra van Leeuwe geselecteerd voor KNVB MO13

Kyra van Leeuwe, speelster bij GFC’33 JO13-1G, is door de KNVB geselecteerd voor de KNVB groep MO13, werkgebied Sittard. Kyra heeft vanaf oktober tot en met december een zevental trainingen op het programma staan. Tevens is er een wedstrijd op 16 november en als afsluiting voor de winterstop is er nog een centrale stagedag in Eindhoven. GFC’33 wenst Kyra heel veel succes en plezier!

 

Sem de Kanter uitgenodigd door VVV-Venlo

Sem de Kanter, speler van GFC'33 JO9-1, is door VVV-Venlo Jeugdopleiding uitgenodigd voor twee proeftrainingen. Deze Proeftrainingen vinden plaats op 15 en 22 november. GFC'33 wenst Sem heel veel succes!

 

Dit was het weekend (12-11-17)

Oostrum VR1 - GFC'33 VR1 0-10
Renske H op dreef in Oostrum. 
Met 5 treffers was Renske H nadrukkelijk aanwezig op het veld vandaag. Ook viel rechtshalf Anouk en linkshalf Inge op. Zij draafden met regelmaat langs de lijn, om weer een aanval op te zetten. Met geregeld goed combinatiespel creëerden zij veel kansen. Inge beloonde zichzelf met 2 doelpunten, evenals Kim. Nicole maakte er vandaag 1, en hield zich in vandaag, dus geen blessures veroorzaakt. Maar vandaag was het Kim die doorging op de keeper, resultaat eerste hulp om het bovenbeen te laten hechten. Woman of the match was Moniek P. De eerste helft als laatste man, waardoor Oostrum geen schot op goal kreeg. Tweede helft als voorstopper schakelde ze de spits voortdurend uit. Zelfs een afstandsschot van 30 meter belande onderkant lat, net voor de lijn. Vandaag als team gepresteerd, op een nat koud en zeer slecht veld. Wie gaat deze trein stoppen?

GFC'33 2 - IVO 2 1-4
Een echt degradatieduel stond er op het programma. Maar voor het zover was moest eerst de jaarlijkse teamfoto gemaakt worden. Het team was op één na op tijd aanwezig!
De wedstrijd tegen IVO 2 ging, zoals al vaker in deze competitie, onnodig met 1-4 verloren.

Venlosche Boys 5 - GFC'33 4 4-2
Het 4e moest vandaag tegen runner-up Venlosche Boys. In Venlo liepen de mannen van Ger en Ben tegen een 4-2 nederlaag aan. Maar geen man overboord, de competitie is nog lang.

Dit was het weekend (05-11-17)

GFC'33 1 - Leunen 1 4-0
Tegen een ook gehandicapt Leunen werden er weer 3 punten gepakt. Het publiek moest lang wachten op de bevrijdende 2-0 in de 70e minuut. Het mooiste doelpunt komt op naam van aanvoerder Joris Rutten die kort voor tijd met een gericht schot in de kruising de 3-0 op het scorebord zette. Al met al een verdiende overwinning en een mooi verjaardagscadeau voor assistent trainer Peter Hoveling. 
13e Sebas Theelen 1-0
70e Luc Stappers 2-0
85e Joris Rutten 3-0
89e Bas v Beckhoven 4-0

SVEB/Sporting VR2 - GFC'33 VR1 0-5 
Wederom een overwinning voor onze dames. De 0-1 door Nina Hoveling vanaf de zijkant over de keepster in de verre hoek. Een wereld goal dus. De 0-2 en 0-3 waren het resultaat van mooie combinaties en werden beheerst afgemaakt door Yvonne Simons. De 4-0 was een kopbal a la Huntelaar van Lynn Scheres. De 5-0 een poeier van Kim Martijn vanuit stand vanaf 20 mtr. De bal ging er onderkant lat in. Woman of the match deze week keepster Moniek Voesten met een paar fantastische reddingen.

FCV 2 - GFC'33 2 2-0
Op een zwaar veld werd de schade door een nog steeds niet compleet elftal deze keer beperkt tot een kleine nederlaag.

GFC'33 3 - IVO 5 5-1
Een regelmatige overwinning van ons 3e. Twee doelpunten van de altijd scorende Bas Peeters, ook twee maal Etienne Verhofstad, en Adrie Kunst één keer.

GFC'33 4 - Blerick 7 7-4 
Door drie doelpunten van Freek Boonen, twee van Pim Coopmans, één van debutant Andrzej Stacharski, en één van good old Frens Steegh. Dat doelman Stefan Zeegers vier doelpunten tegen kreeg was slechts een schoonheidsfoutje volgens succes trainer Ger Wijnen.

 

Zaaluren winter 2017-2018

Ook komende winterstop zijn er weer zaaluren gereserveerd in 't Haeren en wel op zaterdag 3 februari 2018;

 • JO8 van 9:00u tot 10:00u
 • JO9 van 10:00u tot 11:00u
 • JO11 van 11:00u tot 13:00u
 • JO13 van 13:00u tot 14:30u

Noodkreet van het bestuur!

Op dit moment zijn er een aantal belangrijke taken binnen de vereniging niet ingevuld!

Allereerst de coördinatie van de scheidsrechters bij de jeugd.

Het fluiten van de jeugd wordt op toerbeurt door de senioren gedaan. Indeling hiervan vindt plaats in samenspraak met de leiders van de seniorenteams. Indien er wedstrijden afgelast of verplaatst worden moet ook de indeling van scheidsrechters veranderd worden. Tot op heden werd deze coördinatie door Peter Simons gedaan maar die heeft het secretariaat voor zijn rekening genomen en geen bandbreedte om daarnaast de scheidsrechters erbij te doen.

We zijn dus dringend op zoek naar een opvolger. Wanneer deze niet gevonden wordt zal de consequentie zijn dat er af en toe geen scheidsrechters aanwezig zullen zijn om jeugdwedstrijden te fluiten. Dit betekent dat leiders of ouders dit dan zelf op moeten lossen of dat wedstrijden niet door kunnen gaan! Dit is hoogst onwenselijk maar we hebben als bestuur geen oplossing. Dus bij deze een dringend verzoek aan alle leden en/of ouders van leden om op te staan en deze taak voor een bepaalde periode op zich te nemen. Dat kan natuurlijk ook met z’n tweeën om het werk te verdelen.

Daarnaast de kantinedienst op vrijdagavond.

Met de huidige bezetting van de vaste kantinemedewerkers kunnen we de diensten op zaterdag en zondag net draaiende houden, ook omdat we dan ondersteuning hebben via de vrijwilligers taken. Op vrijdagavond echter hebben we geen vaste bezetting meer. Dat wordt tot nu toe opgevangen door de inzet van een aantal mensen die dan toch aanwezig zijn, onze dank daarvoor. Echter dat is geen stabiele situatie, met het risico dat de kantine niet altijd meer open zal zijn op vrijdagavond. Ook dat is natuurlijk hoogst onwenselijk. Daarom ook hier een dringend verzoek aan alle leden of ouders van leden: wie wil er op vrijdagavond van half negen tot half twaalf kantinedienst draaien (tegen een vrijwilligersvergoeding). Ook hier de mogelijkheid om dit met z’n tweeën of drieën te doen zodat je niet iedere week aan de beurt bent.

Dus aan alle leden en/of ouders van leden: Sta op en neem een van deze taken voor een bepaalde periode voor je rekening!

JAC (jeugd activiteiten commissie)

Oproep

Gezocht enthousiaste moeders en/of vaders die het JAC (jeugd activiteiten commissie) team willen komen verjongen/versterken! 
De activiteiten die wij op dit moment organiseren zijn tot dusver de zwarte pieten training en kerstbingo. 
Uiteraard zijn nieuwe frisse ideeën altijd welkom!
Voor meer info kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Mariska Bogie 06-19177103 of één van de vrijwilligers aanspreken;

Natasja Manders

Lucie Stappers 

Petra Claassen

Monica Linders

Dit was het weekend (29-10-17)

Hegelsom 1 - GFC'33 1 0-0 
Doelman Milosz was Man of the Match door in de 1e minuut een penalty te stoppen en verder een prima vervanger bleek van de geblesseerde Tom v Dijk. GFC heeft enkele prima kansen gehad, maar ook tegen de 10 man van Hegelsom blijkt t moeilijk scoren. Klik hier voor het fotoverslag van de wedstrijd.

GFC'33 VR1 - MVC VR1 5-0
Demi 3x en Kim 1x en Nicole 1x. Nicole had een 100% inzet met als resultaat 3 geblesseerde speelsters van MVC. Woman off the match Lieke Boss.

GFC'33 2 - Deurne 3 0-4
Deze wedstrijd eindigde teleurstellend in 0-4. Hier was echt meer mogelijk geweest!

GFC'33 3 - VCH 6 7-1
Deze wedstrijd werd op t laatste moment in Gr’vorst i.p.v. Venlo gespeeld. Het werd
7-1 na 0-1 achterstand. Adrie scoorde 3x!

Baarlo 7 - GFC'33 4 1-6
Het 4e stoomt lekker door en blijft maar winnen.

Kleding en Speelgoed voor kinderen in Polen

Hallo, mijn naam is Milosz Thiede, ik speel in de selectie van GFC’33, kom uit Polen en woon sinds kort in Nederland. Ik verzamel speelgoed en kleren voor kinderen in Polen die t niet zo breed hebben. Het betreft kinderen in een weeshuis van 1 t/m 14 jaar in Polen. Mochten mensen spullen (over) hebben voor deze kinderen kunnen ze deze op dinsdag en vrijdag tussen 19.00 en 19.30 brengen naar de parkeerplaats van GFC’33.
Er is ook een mogelijkheid om de spullen naar Sevenum te brengen naar Hengelsport Catch Up, markt 15. Open op Maandag t/m Zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. Voor meer info kunt u bellen naar ‭+31 6 26 96 27 09‬. Alvast bedankt, Milosz

  

Dit was het weekend (22-10-17)

GFC33 1 - VVV03 1 3-2
Met wederom een tomeloze inzet werd koploper VVV’03 naar huis gestuurd. Man of the Match was deze keer Sebas met zijn 2 doelpunten. Speler van de week was Sem de Kanter.

Beker:
GFC4-vvVOS 3 2-3
Het 4e is na vandaag uit het bekertoernooi en kan zich nu volledig richten op de competitie.

GFC VR1 - FCV VR1 3-1
De damestrein dendert gewoon door. Ook de dames uit t Ven waren niet in staat de Grubbenvorster witte dames af te stoppen. 
Ditmaal werd er slechts 3 x gescoord, de teruggekeerde Anouk 2x en good old Imke B 1x.
Maar ook 3 doelpunten blijken voldoende te zijn voor 3 punten.

KNVB Spelerspas

Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzaken-app of voetbal.nl-app. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.

Zorg daarom dat een goed gelijkende foto voor 1 november op je digitale spelerspas staat. Dit geldt voor alle veld- en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie “Onder 12”  en ouder

In de Voetbal.nl app en website en in de KNVB wedstrijdzaken app wordt gebruik gemaakt van profielfoto's. Je kunt je eigen profielfoto toevoegen via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app of website en in KNVB wedstrijdzaken app. Het is tevens mogelijk om een foto door je vereniging of de KNVB toe te laten voegen aan jouw profiel. Tenslotte kan een teammanager voor elk van zijn teamleden een foto toevoegen via de KNVB wedstrijdzaken app. 

Dit was het weekend (16-10-17)

GFC'33 – Vv Belfeldia 1-2
Kampioenskandidaat Belfeldia dacht gemakkelijk de punten te kunnen ophalen in Grubbenvorst. Een weer gehavend GFC vocht weer voor iedere bal en kreeg zodoende ook wel kansen, maar een echte killer ontbreekt. Het was Bas van Beckhoven die net voor tijd bij een 0-2 stand de “eer” redde en meteen zijn 4e doelpunt die dag scoorde.

VCH 2 - GFC'33 2 4-3 
Met wederom veel geleende spelers trok GFC2 naar het altijd sterke VCH 2. Lange tijd was er uitzicht op een punt dankzij een prima teamprestatie met o.a. 3 doelpunten van Bas v B en prima keeperswerk van Milosz, maar uiteindelijk scoorde VCH2 toch de winnende 4-3. Weer net niet, maar we komen steeds dichterbij de eerste punten.

GFC'33 3 – VV Vos 2
Ons 3e kwam ook net te kort in de afwerking en verloor zodoende nipt, ondanks een doelpunt van Frank J en wereldgoal van Bassie P, met 2-3 van de mannen uit Venlo.

GFC'33 4 – SV Lottum 4
De mannen van Ger en Ben blijven op titelkoers dankzij een prima 3-0 winst op de oudgedienden van Lottum.

SV Melderslo VR1 - GFC'33 VR1 
Ook de dames van Paul en Wim deden weer wat ze zo vaak doen, winnen en weer met 8-0. Komende zondag gaat het dan echt beginnen als de dames van FCV op bezoek komen. Woman of the Match volgens trainer Paul was Kaiya V, die 3x scoorde, waarvan 2 intikkers.

Bordsponsor Autoservice Camps

Bordsponsor de heer en mevrouw Camps van Autoservice Camps. Meer info kunt u vinden op http://www.automaken.nl/

Dit was het weekend

Ons eerste elftal moest gehavend naar SV Melderslo. 
GFC behaalde vorige week het eerste punt en wilde hier een goed vervolg aangeven. Er werd qua voetbal niet onder gedaan voor Melderslo, maar twee vrije trappen voor rust troffen doel. Uiteindelijk werd het nog 3-0. Nu is het zaak de geblesseerde spelers weer fit te krijgen zodat het eerste en tweede elftal eens op volle oorlogssterkte kunnen aantreden.

Het 2e elftal kreeg Toxandria 2 uit Rijkevoort op bezoek. Een gehavend GFC, diverse spelers in de lappenmand of uithelpend in het 1e elftal, kreeg toch diverse kansen om de wedstrijd tot een goed einde te brengen. Maar als je de kansen niet benut dan doet de tegenstander dat meestal wel. Uiteindelijk werd het een geflatteerde 1-5 nederlaag. Jammer, maar de competitie is nog jong. Gewoon fanatiek doorgaan.

Het 3e moest naar het altijd lastige SV Lottum 2
In deze spektakelwedstrijd werden de punten eerlijk verdeeld (2-2). Langzaamaan sluipen ze naar de koppositie.

GFC’33-4 heeft zich knap hersteld van de valse competitiestart. In Hout-Blerick werd tegen HBSV 7 de tweede opeenvolgende overwinning geboekt door treffers van Pim en Freek alsmede een eigen doelpunt van de groen-witte (0-3). De mannen van Ger en Ben liggen nu nog slechts 3 punten achter op koploper Sportclub Irene.

Dames 1 had een vrij weekend na de overtuigende overwinning van 8-0 op de dames van America afgelopen dinsdag.

 

Noa Peters maakt transfer naar Borussia Mönchengladbach U16

Afgelopen voorjaar heeft Noa Peters, MO19-1 van GFC'33, in Roermond deelgenomen aan de talentendag van Borussia Mönchengladbach. Zij is in positieve zin opgevallen en ze is daarom uitgenodigd voor een trainingsstage bij Borussia Mönchengladbach. Ook deze stage heeft Noa goed doorlopen en speelt dit seizoen bij Borussia Mönchengladbach Juniorinnen U16.

GFC'33 wenst Noa heel veel plezier en succes in Duitsland!

Jubilarissen

Vrijdag jongstleden tijdens de jaarvergadering werd Mario Sitsen onderscheiden in verband met zijn 40 jarig lidmaatschap bij onze vereniging.
Naast speler is Mario enkele jaren jeugdleider geweest. Uit handen van voorzitter Leon Voeten werd een speldje geplaatst en ontving Mario een mooi boeket bloemen.

Ook Erik Peijs en Piet Straten zijn inmiddels 40 jaar lid evenals Fer Verbeek die zelfs 50 jaar lid is. Alle drie de heren moesten helaas verstek laten gaan.
Het welverdiende speldje is inmiddels thuis uitgereikt. 
Voor Jack Willems zijn bijdrage aan de vereniging ontving hij twee toegangskaarten voor een thuiswedstrijd van Borussia Mönchengladbach. 
Allen heel hartelijk bedankt voor jullie inzet de vele jaren dat jullie lid zijn.

Wedstrijden 1 oktober

GFC’33 behaalde tegen DEV Arcen haar eerste punt van het seizoen. In een wedstrijd met weinig goed voetbal, maar met veel strijd en beleving was het aanvoerder Joris Rutten die een penalty feilloos benutte en zodoende de eindstand van 1-1 op het scorebord bracht.

Ons 2e elftal kwam thuis tegen HBSV 2 net te kort wat resulteerde in een 2-1 verlies. Marc Basten scoorde na een hele lange tijd nog wel de 1-0, maar dat bleek achteraf net te weinig voor het eerste punt in dit nog prille seizoen.

Het 4e elftal behaalde wel de eerste 3 punter door het altijd lastige Kwiek met 5-4 naar huis te sturen.

Clevers IJS shirtsponsor JO11-1

GFC'33 JO11-1 in het nieuwe tenue van shirt en bordsponsor Clevers IJS

 

Afmelden in de loop van het seizoen

Helaas worden we nog geconfronteerd met spelers die nu nog het besluit nemen om te stoppen met voetballen. We betreuren dit ten zeerste. De speler benadeelt daarmee het team, zeker bij teams met toch al krappe aantallen kan dit gevolgen hebben. We hopen dat spelers en ouders zich dat realiseren en dit ook meenemen in hun afwegingen. Wellicht zijn er zaken waar we iets aan kunnen doen waardoor een afmelding voorkomen kan worden. Maak deze zaken bespreekbaar bij de leider of coördinator.

Let op!

Een afmelding als lid dient te geschieden via de ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Het betekent voor de speler dan wel zijn ouders dat de contributie voor het lopende seizoen nog wel betaald moet worden. Dit is alleen te voorkomen als een speler zich afmeldt voor 1 juni voor het nieuwe seizoen. We hopen op uw begrip hiervoor.

Rabobank Clubkas Campagne

26 september start weer de Clubkas Campagne van de Rabobank waaraan wij verleden jaar ook hebben deelgenomen.
Door aan deze actie deel te nemen wordt ons de mogelijkheid geboden onze kas te spekken.
We hebben GFC 33 inmiddels al aangemeld.
Alleen meerderjarige leden van Rabobank Horst Venray mogen straks stemmen.

Vrijwilliger van het jaar

Tijdens het jaarlijks uitstapje van onze MaandagMorgePloeg, werd Sjaak Peeten uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar.

Sjaak is al vele jaren aktief bij onze klusploeg, en houd zich voornamelijk bezig met electriciteit-verwarming en douches.

Maar ook in de groenvoorziening op het park is Sjaak in zijn element.

Een veelzijdige persoon die zeer gewaardeerd wordt binnen de club.

Uit handen van onze accommodatiebeheerder kreeg Sjaak een mooie trofee.

Sjaak proficiat namens GFC'33

Verbong Tweewielers shirtsponsor JO17-1

GFC'33 JO17-1 in het nieuwe tenue van shirt en bordsponsor Paul Verbong van Verbong Tweewielers 

Certificaat Topsport Limburg

Zondagmiddag 10 september 2017 heeft Jos Wijnen van VVV-Venlo namens Topsport Limburg het certificaat Official Top Event Youth uitgereikt aan het Top D (U13) Toernooi van GFC'33.

Daar zijn wij als Top D (U13) Toernooicommissie ontzettend trots op!

Gezocht: Correspondent en fotograaf

GFC'33 is op zoek naar een correspondent en fotograaf die van de wedstrijden van GFC 1 een wedstrijdverslag en foto's wil maken t.b.v. onze website en FaceBookpagina en de HALLO van Horst ad Maas. Voor nadere informatie: Ed Peters via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een heerlijk Top D weekend!

Afgelopen weekend hebben we op onze velden met volle teugen kunnen genieten van een geweldig Lindeboom/Dutch Graphic Group TopD toernooi.

Op zaterdag waren de weergoden ons niet helemaal goedgezind maar dat mocht de sfeer niet drukken. Het in groten getale aanwezige publiek heeft genoten van zeer goed voetbal en heel spannende wedstrijden.

Op zondag vielen uiteindelijk de beslissingen in de poulewedstrijden die tot het laatste moment spannend bleven. Daarna was er een mooie wedstrijd tussen het G-team van Wittenhorst en een selectie van spelers uit alle deelnemende teams.

Vervolgens werden de finalewedstrijden gespeeld. In de grote finale bleek FC Twente te sterk voor KV Mechelen en werd daarmee de duidelijke en terechte winnaar van het toernooi.

Het bestuur van GFC’33 wil de Top D commissie en alle vrijwilligers en sponsoren die dit toernooi hebben mogelijk gemaakt van harte bedanken voor een heerlijk Top D weekend!

Alle foto's van het afgelopen weekend zijn te vinden op de Facebook pagina van het Top D Toernooi

Winnaar Top D Toernooi 2017: FC Twente

GFC'33 JO9 wint koelie-cup!

Op zondag 20 augustus 2017 werd in Horst voor het eerst de zogenaamde Koeliecup georganiseerd. Het team van JO9 moest een beroep doen op enkele gastspelers uit JO9-2 om compleet te zijn. Toch werd een zeer succesvol toernooi. Na in de poule  van IVO, SVC 2000, SV Venray te hebben gewonnen en tegen Sportclub Irene gelijk te hebben gespeeld, werd de halve finale behaald. In deze halve finale werd gastheer Wittenhorst met 3-1 verslagen waardoor de finale een feit was. In deze finale was Irene de tegenstander, de enige ploeg die de Grubbenvorster helden punten afhandig hadden kunnen maken. In een bloedstollende finale werd gewonnen van Sportclub Irene met 2-1. Een prachtig begin van het seizoen voor deze talentjes van GFC'33. Van harte gefeliciteerd! Sem de Kanter werd ook nog eens uitgeroepen tot speler van het toernooi, proficiat Sem!

GFC'33 is weer in training voor het nieuwe seizoen

GFC'33 is weer in training voor het nieuwe seizoen. O.l.v. de nieuwe trainer Roger Ceulemans en zijn assistenten wordt er gewerkt aan de conditie en spelvreugde.

Voor de foto's en video's, klik op de foto om naar de Facebook pagina te gaan van GFC'33.

Terugtrekken JO19-2 team

Helaas zijn we na de indeling nog verrast door de afmelding van twee leden in de juniorenafdeling. Bij een inventarisatie in het voorjaar hebben we alle spelers gevraagd of zij al dan niet wilden doorgaan met voetbal. Op basis daarvan hebben we de indelingen gemaakt. We betreuren het dan ook dat op dit late tijdstip deze afmeldingen nog komen. Zeker gezien de gevolgen ervan. Hierdoor alsmede door langdurige afwezigheid ondermeer als gevolg van blessures, hebben we namelijk moeten besluiten om het team JO19-2 terug te trekken uit de competitie voor het nieuwe seizoen en het team samen te voegen met JO19-1. Een besluit dat we betreuren maar welke noodzakelijk is om problemen in het seizoen zoals afgelopen jaar te voorkomen.

O19-1 zou daardoor ruim meer dan 20 spelers krijgen (maar te weinig voor twee teams), daarom is besloten om acht spelers vervroegd door te schuiven naar de senioren. Hierbij waren er twee keuzes: acht spelers uit JO19-2 naar de lagere seniorenteams of acht spelers van JO19-1 naar de selectie. Gekozen is voor het laatste, mede omdat het aantal spelers in de selectie krap is en we door deze keuze er ook in slagen om daarvoor een betere oplossing te realiseren als de oplossingen die vooralsnog voorhanden waren. Kiezen voor de andere oplossing zou gevolgen hebben voor de lagere seniorenteams die zelf al veel spelers ter beschikking hebben, dat zouden er anders nog meer worden.

Het is een keuze uit nood geboren. Voor de jeugdspelers die overgaan naar de selectie blijft opleiden en verder ontwikkelen net als in de jeugd centraal staan. Om dat te realiseren en om ervoor te zorgen dat de jeugdspelers die vervroegd over gaan naar de senioren daar niet ondersneeuwen, krijgen ze een aparte “beschermde” status. Primaire insteek is dat de acht overgekomen spelers als groep en dus bij elkaar gaan spelen in het 2e elftal. Een soort van jong GFC. Onder normale omstandigheden krijgen ze daar ook minimaal een vergelijkbaar aantal speelminuten als ze in de jeugd zouden krijgen. Dit zal voor deze groep de springplank kunnen zijn naar een toekomst in het eerste!

De situatie is besproken met de nieuw aangetrokken trainer voor O19, Rob Leeuw. Gevolg is namelijk dat de nieuwe samengevoegde JO19-1 geen 1e klasse zal gaan spelen maar lager. Hij heeft daarop aangegeven dat de kans groot is dat het ambitieniveau van hem en een groot deel van het team niet met elkaar overeen komen. In goed overleg is daarom besloten om de samenwerking niet door te zetten. Beide partijen vinden dit jammer en zullen bekijken of in de (nabije) toekomst bij beter passende uitdagingen de samenwerking weer opgepakt kan worden.

We beseffen dat deze wijziging op het eerste gezicht nogal wat stof kan doen opwaaien. We willen echter als vereniging voorkomen dat we, net als vorig seizoen, in een situatie terecht komen waarin we wekelijks discussies hebben over de samenstelling van de teams van het aankomend weekeind. Door een wat bredere samenstelling van de teams denken we dat dit dan ook uiteindelijk meer rust zal geven. We danken de betrokkenen alvast voor hun medewerking en begrip.

Lidmaatschap voor een beperkt aantal wedstrijden

We hebben gemerkt dat er dit seizoen, meer dan  andere jaren,  leden de mogelijkheid hebben slechts een beperkt aantal wedstrijden te kunnen spelen. Dit vanwege woon-, werk-, studie omstandigheden. We vinden het zonde als men om deze reden zou stoppen als lid van onze vereniging. Derhalve hebben we besloten om voor het seizoen 2017-2018 voor deze leden een uitzondering te maken m.b.t. betaling van de volledige contributie. Onder voorwaarde is het mogelijk om tegen betaling van € 50,00 contributie een beperkt aantal wedstrijden te spelen. We noemen dit een lidmaatschap voor een beperkt aantal wedstrijden.

Voorwaarden:

 • Het aantal te spelen wedstrijden is maximaal vijf.
 • Mee trainen is in principe mogelijk na overleg met betreffende trainer/leider.
 • Vermelding op het wedstrijdformulier is bepalend voor het aantal wedstrijden.
 • Bij overschrijding van dit aantal zal de volledige contributie in rekening worden gebracht.
 • Het lid wat voor deze regeling in aanmerking wil komen stuurt voor 15 augustus een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de reden waarom men van de regeling gebruik wil maken.
 • Het bestuur beslist uiteindelijk of men hiervoor in aanmerking komt.

 

Met sportieve groet,

Het bestuur

Rabobank Clubkas Campagne

 

 

Binnenkort start weer de Clubkas Campagne van de Rabobank waaraan wij verleden jaar ook hebben deelgenomen.

Door aan deze actie deel te nemen wordt ons de mogelijkheid geboden onze kas te spekken.

We hebben GFC 33 inmiddels al aangemeld.

Alleen meerderjarige leden van Rabobank Horst Venray mogen straks stemmen. Twijfel je of je lid bent? Dan kunt je dit nakijken in Rabo Internetbankieren. Het lidmaatschap is persoonlijk, wat betekent dat man en vrouw ieder afzonderlijk lid kunnen zijn of worden.

- Na het inloggen verschijnt de homepage van Internetbankieren.
- Bovenaan zie je onder de blauwe balk u een regel met diensten.
- Je gaat naar het kopje 'Uw gegevens'.
- Klik hierop en kijk vervolgens onderaan bij uw 'Persoonlijke gegevens'. Daar zie je of je lid bent).

Ben je nog geen lid?
Dan regel je dit gemakkelijk zelf online via de website van de Rabo bank. Houdt er rekening mee dat je uiterlijk 15 augustus lid dient te zijn om mee te kunnen stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne.

Verdere Tijdlijnen:

 • 15 augustus: promotiemateriaal beschikbaar voor verenigingen
 • 15 augustus: uiterste datum waarop klanten lid kunnen worden
 • 15 september: sluiting inschrijven verenigingen en stichtingen
 • 26 september: leden ontvangen stemkaart per post en kunnen online
  tot 10 oktober hun 5 stemmen uitbrengen (max. 2 per club)
 • 21 november: grote finale-avond in de Merthal in Horst!

De Clubkas van € 125.000,- wordt gedeeld door aantal stemmen.

We vinden het heel fijn indien jullie hieraan mee willen doen en op ons zoveel als mogelijk stemmen uitbrengen. Vraag ook jouw familie of vrienden dit te doen.

Indeling jeugd najaarscompetitie 2017/2018

In de bijlage treffen jullie de (concept) indeling voor de najaarscompetitie 2017/2018 aan.

Ten aanzien van deze indeling geldt:

 • De indeling is nog een concept-indeling.
 • Vaak vinden er in de loop van de vakantie nog aan- en afmeldingen plaats of andere mutaties die gevolgen hebben voor de definitieve indeling.
 • Voor aanvang (beker) competitie (start op zaterdag 2-9-2017) vindt er daarom nog een laatste evaluatie plaats van deze indeling.
 • Daarna wordt deze “definitief" gemaakt, mochten er zich wijzigingen voordoen ten opzichte van het concept dan worden die via de site gecommuniceerd en besproken met betrokkenen.
 • Met vragen over de indeling kunt zich per email melden bij een van onderstaande coördinatoren.

 

We zoeken nog trainers/leiders!

Zoals jullie kunnen zien, zijn er op diverse plaatsen (rood gemarkeerd) nog trainers danwel leiders nodig om de teams in het volgend seizoen te begeleiden.

Het grootst is de nood in O15-2 en O8-2, voor beide teams zoeken we nog een trainer voor de trainingsavonden. 

We hopen dat er zich nog enthousiastelingen melden die deze vrije plekken gaan invullen. Mocht je hierin interesse hebben dan kun je je melden bij een van de coördinatoren.

 

Alvast een fijne vakantie gewenst, op naar een nieuw en mooi voetbalseizoen!

 

Het jeugdoverleg

Twan Relouw (coordinator junioren O19/O17/O15) email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Roel Bogie (coördinator pupillen dus overige teams) email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met ingang van het nieuwe seizoen zal Ivo Wijnen deze taak overnemen

Roy van Leeuwe

GFC'33 werkt aan de toekomst!

Vandaag zijn Jens Linders, Davy Wilmer en Jort van Schendelen geslaagd voor de KNVB opleiding Pupillentrainer.
Ze volgen de opleiding LO Voetbal via het Valuascollege. Volgend seizoen gaan de nieuwe trainers alle drie aan de slag met een jeugdteam van GFC'33.

Van harte gefeliciteerd jongens!

Foto's Jaarafsluiting jeugd 2016-2017

Klik op de foto of onderstaande link voor meer foto's van de jaarafsluiting jeugd op de Facebook pagina van GFC'33

https://www.facebook.com/pg/Gfc33/photos/?tab=album&album_id=879658052188612

Vrijwilligerstaken

 

Beste leden en ouders van leden,

 

Tijdens de algemene ledenvergadering van oktober 2016 hebben de leden een voorstel van het bestuur goedgekeurd om een plan voor vrijwilligerswerk binnen de vereniging op te zetten.

De achtergrond hierbij was tweeërlei, enerzijds hebben we dringend vrijwilligers nodig om de grote hoeveelheid werk binnen de vereniging aan te kunnen en kosten te besparen en daarnaast denken we dat actieve betrokkenheid van alle leden en/of ouders van leden de saamhorigheid binnen de vereniging verder zal versterken.

We zijn hiermee aan de slag gegaan met als resultaat het volgende plan:

Van de leden/ouders wordt verwacht dat ze 2x per jaar een taak binnen de vereniging uitvoeren. Dit zijn taken die 2-3 uur van je tijd in beslag nemen.

Er zijn drie hoofdcategorieën van taken:                                                                                                                          

 • Ondersteunende kantineactiviteiten: dit zijn bar/keukendiensten als ondersteuning van de vaste krachten in de kantine.  Daarmee zullen we een mooie besparing op de vergoeding van kantinepersoneel bereiken.
 • Ondersteuning bij toernooien, in de voorbereiding en op de toernooidagen zelf (TopD, Jeugd championsleague, Damestoernooi,..)
 • Het fluiten van wedstrijden bij de jeugd. Deze taken zullen net als afgelopen jaren voornamelijk door de senioren teams uitgevoerd worden.

 

Van wie worden deze vrijwilligersactiviteiten verwacht:

 • Alle seniorenspelers, veteranen en spelers van JO19
 • Alle ouders van spelers in JO13, JO15 en JO17. Deze keuze is zo gemaakt omdat een groot gedeelte van de activiteiten de bardiensten zullen zijn, met een minimale leeftijd van 16 jaar. Daarom komen spelers van JO13, JO15 en JO17 hier niet voor in aanmerking. Wanneer spelers in deze leeftijdscategorie al een andere vrijwilligerstaak uitvoeren (bv jeugdleider) dan zijn de ouders vrijgesteld van een vrijwilligerstaak.

 

Wie zijn er vrijgesteld van deze vrijwilligersactiviteiten:

 • Alle leden die nu al een andere taak binnen de vereniging uitvoeren, bv jeugdleider of lid van activiteitencommissie, etc..
 • Ouders van jeugdspelers JO07, JO09 en JO11.
 • Steunende leden
 • Recreatieve zaalvoetballers.

Als deze leden wel een activiteit willen uitvoeren is dat uiteraard zeer welkom.

 

Hoe gaan we een en ander organiseren?

Iedereen zal in juli of augustus een e-mail ontvangen met de vraag om een vrijwilligersactiviteit te kiezen. In de mail staat een link naar een lijst met activiteiten en data/tijdstippen waarop ingeschreven kan worden.

Dit zijn voornamelijk kantinediensten en ondersteuning bij toernooien. Het fluiten van wedstrijden wordt separaat georganiseerd, en de senioren die hiervoor in aanmerking komen zullen geen mail krijgen, maar op een andere manier benaderd worden (zoals nu ook al het geval). 

Wanneer je een mail krijgt om in te schrijven maar je doet al vrijwilligerswerk of je bent geen lid meer of vrijgesteld, laat dat ons dan even weten. Gebruik hiervoor aub het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zullen in augustus een voorlichtingsavond organiseren nadat de mails verstuurd zijn, waarin alle vragen die jullie hebben zo goed als mogelijk beantwoord zullen worden.

We hebben er vertrouwen in dat dit een hele goede stap is naar een nog mooiere club van ons allemaal!

Bestuur GFC’33

GFC'33 JO13-1G is de winnaar van de Johan Peeters ‘hardste schot’ bokaal

GFC'33 JO13-1G is de winnaar van de Johan Peeters ‘hardste schot’ bokaal bij het Peel en Maas toernooi 2017.

Aan de Johan Peeters ‘hardste schot’ bokaal (snelheidsmeter) neemt het hele team deel. Alle spelers schieten
op het doel, waarbij de snelheid van het schot wordt gemeten. Voor de competitie tellen de 3 “hardste
schoten”. Deze 3 worden bij elkaar opgeteld en dat is het TeamTotaal. Het team met het hoogste TeamTotaal
is de winnaar.
Hardste schot van de dag was van Mert Bos. Hij schoot met de waanzinnige snelheid van 86 km/u!
Tevens pakte GFC'33 ook de beker voor de 3e plaats. Dit was een prima prestatie. Verloren werd er met 1-0 van de latere winnaar Helden JO13-1, wat in de 2e divisie uitkomt. Een prima 0-0 gelijkspel tegen Hoofdklasser Sparta'18 JO13-1. Van de nummer laatst Kessel JO13-1 werd gewonnen met 3-0.
Mooie afsluiting van het seizoen!

Afscheid van Wiel Wijnen bij de veteranen na 55 jaar senioren voetbal

Het nieuwe pupillenvoetbal: Plezier en ontwikkeling voorop

 

Klik voor meer informatie over de nieuwe wedstrijdvormen bij JO8 en JO9 met ingang van het nieuwe seizoen op onderstaande links.

http://www.knvb.nl/downloads/bestand/8734/infographic-nieuwe-wedstrijdvormen-pupillen 

http://www.knvb.nl/downloads/bestand/10602/flyer-spelvorm-6-tegen-6

http://www.knvb.nl/downloads/bestand/7089/concept-presentatie-roadshow-optimale-wedstrijdvormen150916

 

Bij alle 1e klassen zal er voortaan een najaars- en voorjaarsreeks gespeeld gaan worden. Voorheen was dat bij de junioren een volledig seizoen met thuis- en uitwedstrijden tegen elke tegenstander, nu dus óf thuis óf uit.

Ook gaan we starten met het mobiele DWF (mDWF). Voortaan moet iedereen middels een mobiele telefoon of tablet het wedstrijdformulier gaan invullen.

VVV-Venlo Voetbalstages

KAMPIOENSCHAP GFC'33 JO17-1

De mannen van GFC’33 JO17-1 behaalden vanmiddag de titel in de 4e klasse 401. Een zwaarbevochten 3-5 zege op FCV O17-2 was voldoende om concurrent Hegelsom JO17-1 op afstand te houden.

Proficiat met jullie kampioenschap!!

Kijk voor een uitgebreid wedstrijdverslag en meer foto's op de Facebook pagina van GFC'33 www.facebook.com/Gfc33

KAMPIOENSCHAP GFC'33 JO9-4

Net als tegenstander VV Reuver JO9-4 hadden de F spelers van GFC JO9-4 één wedstrijd gelijk gespeeld en voor de rest alles gewonnen. Na een zeer spannende wedstrijd eindigde dit duel in 3-3. Beide clubs vierden hun kampioenschap op het veld met bloemen, medailles, kampioensbeker en de vele stralende gezichtjes. 

Proficiat met jullie kampioenschap: Ben Thissen, Bram Vallen, Joos Engels, Joris Bongartz, Kaj Theuerzeit, Quinn Seuren, Ryan Roeffen, Siem Paulus, Vic Coort, Joos Bongarts en Frank Theuerzeit!!

Kijk voor een uitgebreid wedstrijdverslag en meer foto's op de Facebook pagina van GFC'33 www.facebook.com/Gfc33

VACATURE | Secretaris

Na 20 jaar secretaris te zijn geweest stop ik m.i.v. het nieuwe seizoen met het secretariaat. Personen die geïnteresseerd zijn om deze functie over te nemen kunnen met mij contact opnemen om meer informatie te krijgen. Dit kan bij Wil Crommentuyn, tel. 0773662884 of via de mail op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groetjes, Wil Crommentuyn

GFC’33 “Auk Vet” Damestoernooi

Op zaterdag 27 mei wordt weer ons jaarlijkse internationale GFC’33 “Auk Vet” Damestoernooi gehouden.
Een tiental damesteams, vijf uit Nederland en vijf uit Duitsland, zullen weer strijden om de “Auk Vet” wisselbeker.
Aanvang van de wedstrijden is om 12:00 uur, de teams worden verwacht vanaf 11:15 uur. 
De finalewedstrijden worden gespeeld om 15:30 uur.
Wegens groot succes vorig jaar vindt er naast de wedstrijden ook dit jaar weer een competitie latje trappen plaats.
We hopen heel veel bezoekers te mogen begroeten om de teams aan te moedigen en van de gezellige sfeer te proeven.

Scheidsrechtercoördinator

Marcel Baghuis moet wegens omstandigheden zijn werkzaamheden als scheidsrechtercoördinator tijdelijk neer leggen. Zijn taak wordt overgenomen door Peter Simons te bereiken via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06-27041348.

Zoekplaatje!

Wie weet uit welk jaar onderstaande foto is?
Wie herken je op de foto?

Reacties kan je plaatsen op de Facebookpagina van GFC'33 www.facebook.com/Gfc33

Kyra van Leeuwe geselecteerd voor KNVB TOP groep

Nog meer mooi nieuws van het meiden front van GFC’33.

Kyra van Leeuwe, speelster bij JO13-1, heeft in het najaar 2016 en voorjaar 2017 wedstrijden en trainingen gehad bij de KNVB meisjes O11/O12 en O13 werkgebied Limburg.

Daar heeft Kyra een goede indruk achter gelaten en is ze geselecteerd voor de (voorlopige) KNVB TOP groep meisjes O12 opleidingsgebied Zuid (Limburg, Noord-Brabant en Zeeland).

In april en mei gaat ze 4  woensdagen trainen in Eindhoven , waarna de definitieve groep O12 geformeerd zal worden.

Kyra, gefeliciteerd met deze selectie, succes en geniet van deze dagen!

Ruben Laugs maakt stap naar VVV-Venlo

Ruben Laugs, oud-speler van GFC'33, gaat vanaf volgend seizoen de overstap maken naar VVV-Venlo. Ruben heeft tot en met de D gespeeld voor GFC'33. Dat hij in een talentvollle lichting zat, blijkt wel uit het aantal kampioenschappen dat hij met deze lichting heeft mogen vieren. Vaak met vader Harold als gedreven trainer. Vorig seizoen heeft hij zijn ambitie gevolgd en de stap gezet naar SC Irene om een niveau hoger zijn talent verder te ontwikkelen. Dat dit een goede stap is geweest in zijn ontwikkeling, blijkt wel uit het feit dat hij een seizoen later gaat uitkomen voor VVV-Venlo. Ruben proficiat! Je talent en inzet wordt beloond. Wij wensen jou veel succes en vooral ook heel veel voetbalplezier toe in Venlo! 

Voetbalmeiden gezocht!

Voor het volgend seizoen zijn we op zoek naar sportieve meiden ter aanvulling van ons meidenteam.

Iets voor jou?

* Ben je 13 jaar of ouder?

* Lijkt voetbal jou een leuke teamsport?

* Denk je erover om misschien te gaan voetballen of heb je al eens gevoetbald

   en wil je weer gaan voetballen?

* Lijkt het jou leuk om in een meidenteam te voetballen?

Kom dan eens een keer kennis maken en meetrainen met ons meidenteam!

Wil je er meer over weten of je aanmelden?

Neem contact op met Twan Relouw (Coördinator Junioren)

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Uiteraard zijn ook meisjes onder deze leeftijd welkom om te komen voetballen, je wordt dan ingedeeld bij een gemengd team.

Mooi nieuws van het Meiden-front

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afgelopen zondag heeft NOA PETERS (MO19) in Roermond deelgenomen aan de talentendag van Borussia Mönchengladbach. Zij is in positieve zin opgevallen en ze is daarom uitgenodigd voor een trainingsstage bij Borussia Mönchengladbach.

Proficiat Noa, we wensen je veel succes en speelplezier toe!

Lindeboom TopD toernooi 2017

   

            

Lindeboom TopD toernooi.

Na een periode met veel onduidelijkheid over het voortbestaan van het TopD toernooi is afgelopen week besloten dat het Lindeboom TopD toernooi bij GFC'33 zal doorgaan. En zal plaatsvinden op 9 en 10 september 2017. 

Achter de schermen is er gewerkt aan een drietal speerpunten:

1. Begroting

Er zijn afgelopen periode voldoende financiële toezeggingen gedaan door sponsoren die het TopD toernooi een warm hart toedragen, zodat er nu een basis is waarmee we van start kunnen gaan.

Sponsoren hiervoor hartelijk dank!

 2. Toernooicommissie

Er is een groep vrijwilligers opgestaan die zich willen inzetten voor dit geweldige toernooi. Op korte termijn zullen taken verdeeld worden.

Vrijwilligers, top!

 3. Deelnemersveld

GFC’33 is partnerclub van VVV-Venlo en heeft VVV-Venlo om medewerking gevraagd voor het regelen van de deelnemers voor het TopD toernooi. VVV-Venlo wil deze samenwerking graag aangaan en zal zich inzetten om het deelnemersveld vast te leggen. GFC’33 is toernooipartner van VVV-Venlo geworden.

VVV-Venlo, dank jullie wel voor deze steun!

Een ieder zal begrijpen dat er nu pas een begin is gemaakt om ervoor te zorgen dat,  dit jaar en hopelijk nog vele jaren, het TopD toernooi plaats vindt bij GFC’33.

Om het TopD toernooi daadwerkelijk neer te zetten zijn er nog veel helpende handjes nodig, hierbij valt te denken aan opbouw/afbreken, catering, gastouders.

De Toernooicommissie zal in de komende periode mensen benaderen met de vraag of zij iets willen/kunnen betekenen voor het TopD toernooi. Mochten wij U vergeten te vragen en wilt U zich graag inzetten voor het TopD toernooi, laat het ons weten.

Toernooicommissie TopD: Peter Simons, Ed Peters, Mario Broeren, Rik Wijnen, Bianca Philipsen, Mariska Bogie, Roy van Leeuwe en Inge van Hasselt

Vernieuwingen pupillenvoetbal

Vanaf het nieuwe seizoen gaat er een hoop veranderen in het pupillenvoetbal. Zo komen er competities per leeftijd, veranderd het aantal spelers per team, het veld en de spelregels. Ook zullen er geen standen meer bijgehouden worden bij de competities t/m O10. Het blijft echter wel van belang de uitslagen bij te houden en door te geven omdat alleen op die wijze kan worden bepaald of de teams in een poule ook gelijkwaardig aan elkaar zijn.

Voor het seizoen 2017-2018 gaan deze wijzigingen gelden voor de jeugd tot en met 8 jaar (voorheen de F) en vanaf 2018-2019 tot en met 11 jaar (voorheen de E en eerstejaars D).

Kijk voor een overzicht van de wijzigingen in het online magazine dat door de KNVB is gepubliceerd; 

http://knvb.h5mag.com/pupillenvoetbal/onder_8_t-m_onder_10

Wijziging van het DWF en de spelerspassen

Vanaf het nieuwe seizoen zal het huidige DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier) verdwijnen en zal er voortaan gebruik gemaakt gaan worden van een mobiele app (mDWF) die iedereen kan installeren op zijn smartphone of tablet. Dat betekent dat vanaf het nieuwe seizoen ook geen gebruik meer kan worden gemaakt van de computers die nu in de bestuurskamer staan of de app die nu nog gedownload kan worden op de computer. Binnenkort volgt meer informatie hierover.

De fysieke spelerspassen zoals we die nu kennen gaan verdwijnen. Deze worden geïntegreerd in de app die ook gebruikt wordt voor het invullen van het mDWF. De KNVB heeft laten weten dat er vanaf 4 maart geen nieuwe (fysieke) spelerspassen meer worden uitgegeven en dat het vanaf die dag toegestaan is om te spelen zonder spelerspas, mits de speler/speelster een geldig legitimatiebewijs kan overleggen. Spelerspassen die na 3 maart verlopen hoeven dan ook niet meer te worden verlengd, denk er echter wel aan om in dat geval zeker een legitimatiebewijs bij je te hebben.

Voor meer informatie: 

http://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/24166/amateurvoetbal-gaat-over-op-mobiel-digitaal


Live score GFC'33 1

Volg de wedstrijden van het eerste elftal vanaf nu live met onze Live Score!

Download de app via de website of volg ons op Twitter @_gfc33  https://twitter.com/_GFC33  en Facebook https://www.facebook.com/Gfc33

 

SPEELDAGENKALENDER AMATEURVOETBAL 2017/'18

Samen met amateurclubs is besloten om het voetbalseizoen 2017/’18 later te beginnen en later te eindigen. Het voetbalseizoen begint in het hele land vanaf 2 september met bekerwedstrijden. De competitiewedstrijden beginnen vanaf 23 september en het seizoen wordt afgesloten op 27 mei. Dit is de belangrijkste uitkomst van de meer dan 30 bijeenkomsten, met ruim 1.200 clubvertegenwoordigers, over de speeldagenkalender van seizoen 2017/’18.

Voor meer informatie kan je kijken op de website van de KNVB

http://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/23698/amateurvoetbal-start-2017-na-de-vakantie

 

Nieuwe trainer GFC'33

GFC'33 is tot overeenstemming gekomen met Roger Ceulemans om met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van GFC'33 te worden. Hij is op dit moment nog de trainer van derdeklasser FC Geleen Zuid en woont in Maasbree. Op de foto de ondertekening van het contract door Roger Ceulemans en onze voorzitter Leon Voeten.

Informatie TopD toernooi 2017

Afgelopen zondag heeft het bestuur een gesprek gehad met de nog twee overgebleven leden van de toernooicommissie TopD, Inge van Hasselt en Mario Broeren.

Gezamenlijk hebben we besloten om ons in te spannen het toernooi in 2017 door te laten gaan en wel op 10 en 11 september. Doorgaan van het toernooi is voor het belangrijkste deel afhankelijk van een drietal aspecten te weten; voldoende vrijwilligers die gezamenlijk het toernooi willen organiseren, voldoende sponsorinkomsten om het toernooi financieel mogelijk te maken en het uitnodigen van een internationaal deelnemersveld. Bij dit laatste aspect is van de zijde van VVV Venlo alle medewerking toegezegd. De komende tijd wordt er druk gewerkt om te voldoen aan de randvoorwaarden om het toernooi door te laten gaan, voor de carnaval wordt hierover definitief besloten.

Indien je interesse hebt ons hierbij te willen helpen doe jezelf en de vereniging een groot plezier en meld je aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..